Puiuti de randunici 2008!! (147)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Buna din nou.
Tot nu reusesc sa va prind.
Mult mai vorbiti si in plus mai aveti si copii frumosi de vazut.
In ultimele zile am remarcat ca uneori Dari se scutura cumva, ca si cum i-ar fi frig (ceea ce e exclus). Oare de ce? Stie cineva ceva?
Clau merci de raspuns. Cred ca o sa incerc si eu varianta ta. Banuiesc ca rau nu poate sa faca

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liana, dar ce harnicuta esti de dimineata, ai stat si ai facut bunatati

Cami, mortal pustiu' cum rade, am ras si eu de nu mai pot

Eu am pus sa-i fac lui Stef piureut cu ficatel. As iesi pe la 12 pana la piata sa iau iaurtele si lapte...e cam frig...voi iesiti afara,la plimbare?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Miha, ce Ren scump am vazut!. Zi drept, l-ai pus la spalat vase de a adormit asa?
Am vazut si Teutz de Liana zambareata si cocheta. Era la oferta cu mocheta? Avem si noi papagal doar ca Sabin il traumatizeaza, trage de colivie intruna, am zis ca va trebui sa il ducem la psiholog- veterinar pana la urma (exista asa ceva???!!).
Mufarinul precoce, cu ce il alimentezi mami? cu cherosen de are atata energie?
si Vladutzul cu caciulita cu reni, de care nu voi avea niciodata ca la noi la tara nu s-a inventat Auchan-ul Deci am hotarat ca nu trebuie sa imi placa caciulita ca sa nu ma oftic, na.
Si cireasa de pe tort, am vazut Oana-miresica, delicata si frumoasa
Tuchi
Cami,

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Raluca, Mufa functioneaza pe baza de cocktail din Redbull, Cherosen, cofeina, taurina, si baterii duracell!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ce se distreaza ursuletul cu jucaria lui!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ce scumpic e ursuletul si ce se distreaza el cu jucarica ....si ce bine sta in fundulet!!!
raluca ...cred ca n-ar fi rau sa duc si eu papagalul la psiholog ... ca iti dai seama cred ca si teo "i-a pus" un gand

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Ralu, Luny, multumesc!

Adriana, cam toti se scutura cand fac pipi, e ca un fior asa, nu? poate face pipi atunci...

Si Vlad a avut anul trecut bentita din aia cu coarne de ren, dar a rupt-o . O sa le cumpar si eu la amandoi de Craciun
Saptamana viitoare merg sigur la Auchan pt. ca trebuie sa iau cadourile de Mos...trebuie sa-i iau un cadou si lu'Lica, ca e Niculina

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

raluca, s-a deschis si la suceava auchan; e mai aproape decat bucurestiul, poate faceti o excursie

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Chiar ma gandeam,Oana ,cum o cheama de fapt pe Lica

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput