Puiuti de randunici 2008!! (147)
Raspunsuri - Pagina 16
cami33 spune:
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
luny spune:
salut...
am avut o noapte groaznica, cred ca cea mai rea din ultimul timp...Mufa s-a trezit din ora-n ora si adormea greu, se frichinea si sucea de pe-o parte pe alta intr-una..
si totul a culminat pe la 3 cand nu a mai vrut la el in pat, ceea ce nu s-a intamplat pana acum la noi!!cum il puneram in pat, se trezea si plangea, tipa!..am incercat si la 7,30 sa-l pun, cand dormea lemn si la fel..ce o fi avut, nu stiu!!..
si azi trebuie sa mergem si cu putzi la G.A....
moama cat ati scris, ma duc sa citesc, cat apuc..tre sa fig pe la banci, sa recuperez ceva bani, sa achit ptr Soso..ce zi ma asteapta!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, nasol, si la noi tot asa a fost! A dormit numai cu noi in pat si din ora-n ora plangea in somn...O puneam la san, o mangaiam, mai dormea putin si tot asa.
Succes azi cu putzi.
POZE
raluca2107 spune:
Maria, stai linistita ca nu are nici o treaba premergatorul, pur si simplu nu ii place. Nici Briana nu a mers de-a busilea deloc, nu suporta sa o pun deloc pe burta si a mers direct. Eu ma oftic ca Sabin nu sta deloc in premergator, ca as mai scapa si eu un pic de carca. Asa sta toata ziua e jos si am grija sa nu fuga la prize, sa nu dea TV jos, sa nu dea cu barba de masa incercand sa se ridice....cred ca e mai safe in premergator
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu |

tiker
Mami de ursulet
lianam spune:

mai dam o tura, ca suntem darnice si azi facem risipa ![]()
ursu
am vazut ca a fost cuscra pe receptie
cu pozele noastre ![]()
cristina 
inca odata multumim de aprecieri si de urari 
Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
'Neataaaa!
La noi a fost o noapte fara frichineli, s-a trezit Stef o data pe la 1 jumate si apoi la 6 jumate, a baut lapticul si s-a culcat la loc pana la 9. Si Vlad la fel! sunt odihnita azi.
Mi-e si rusine sa mai zic de noi...de Clau si de Luny...saracutele de voi cu frichineii la tzatzica toata noaptea...
Luny, bafta azi cu putzi!
Ursu, super filmuletul si ce bine sta in fundic! Stefu nu prea are stare sa sta in fund. Dar sta si el cate putin si destul de bine. Are stabilitate, dar el prefera sa plece de-a busilea si sa se ridice pe canapea in picioare.
La 6 jumate dimineata, cand s-a trezit, era direct in picioare si il striga pe ta-su
, ta-su dormea ovcors si s-a trezit ma-sa ![]()
Tuchi, da ma...eram slaba si eu...pana acum vad ca ma tin de regim ![]()
Clau si restul fetelor, multumesc de complimente 
Liana, acum am vazut si pozele tale, superba ai fost! teo e clar fata lui tata! aseara am ratat link-ul cu poze...noroc cu Cami ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
mimo asa simplu ar fi daca as putea inceta pur si simplu cu alaptatul si ar bea din bibe...dar nu e asa..oricum, pana nu rezolv cu puta, nu am ce face, ca o sa fie nasol ptr el, macar la san sa-l tin sa se linisteasca..dar dupa aia, incep mai serios sa-i dau bibele, ca aia cu intarcatul brusc e jale..oricum, ai avut o super idee cu schimbul de locuinte si chiar am sunat-o pe mama sa-i spun!
..sa scapam de operatie, si o noapte tot ne caram de acasa..
si in mod clar laptele meu s-a imputinat, deci vrand-nevrand tot il intarc..
cand plecati in Austria?
am vazut bubu miresica mai, ce tineri erati!!!!parca aveati 18 ani amandoi!
l-am vazut pe Ursulet de 7 luni! ce energic este si el, scump foc!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!