Puiuti de randunici 2008!! (147)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:
Liana, mersi, mersi! buna apa aia 
Nicol, sar'na si tie! 
Cami 
Si va zic NB 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam bitza eu stau pe calea rahovei, foarte aproape de intersectia cu sebastian Liana, mami de Teo |
aha am inteles.....eu stau foarte aproape de Hornbach(sper ca am scris bine)am vazut in poze ca ai fost acolo si de aia am intrebat........
IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
nicol_conte spune:
Si eu va zic NB
CA DEJA RANDUNOIUL MARAIE LANGA MINE CA NU MAI OPRESC ODATA CALCULATORUL ASTA...

Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bitza037 spune:
| citat din mesajul lui bubu05 Iete ca m-am conformat Pozele sunt scanate, ca nu era domne digital pe-atunci ![]() Mimo, ce tare ai fost...hi, hi! cu papa Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze |
Super miresica ai fost Bubulinule...tanara, frumoasa,slaba....ce mai!!!!!!

IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
lianam spune:
bitza in zona aia mergem deobicei la cumparaturi ca e mai la indemana noastra, si tot in zona aia avem si curticica noastra cu pomisori
, asa ca trecem cat de des putem....prin alte magazine din alte zone mergem de gura mea mai mult
ca vreau "diversificare" ![]()
mai voi va plangeti de aer uscat, iar la mine e prea multa umezeala; avem aparate din alea de scot umezeala; offf, eu ma lupt cu teo cu laptele, ca apa si ceai nu vreeeeea
.... cu chiu cu vai mai bea acum ca ii place sa bea fara biberon, direct din canuta...dar ii place sa dea si drumu' din gura si e ca scoasa din cada dupa 
Liana, mami de Teo
cami33 spune:
Noapte buna Bubulina, Nicol
Eu mai stau putin pe net sa sap dupa scaune de masina![]()
M-am oprit la 2 modele dar nu stiu pe care sa-l aleg
www. bestkids .ro/p-464-scaun-auto-key-1-plus.aspx
www. bestkids. ro/p-533-scaun-auto-moovy.aspx
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
nicol_conte spune:
Hai ca n-am plecat inca
Mie mi-a placut scaunul de masina rotativ de la BebeComfort, l-am vazut la BE la 1000ron. Am sapat apoi dupa el pe net si e la vreo 1200ron, prea mult totusi. Si unde mai pui ca avem deja scaun auto de la Alexia. Daca ar fi dupa mine, l-as da de pomana si as lua altul mai misto, dar nici sa n-auda randunoiul de figuri d-astea..
Mami de
cami33 spune:
| citat din mesajul lui nicol_conte Hai ca n-am plecat inca Mie mi-a placut scaunul de masina rotativ de la BebeComfort, l-am vazut la BE la 1000ron. Am sapat apoi dupa el pe net si e la vreo 1200ron, prea mult totusi. Si unde mai pui ca avem deja scaun auto de la Alexia. Daca ar fi dupa mine, l-as da de pomana si as lua altul mai misto, dar nici sa n-auda randunoiul de figuri d-astea.. Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) |
si mie imi place acela, si am mai vazut unul super misto de la britax dar e la fel de scump
si parca n-as da chiar atatia baniCami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
nicol_conte spune:
| citat din mesajul lui cami33 Noapte buna Bubulina, Nicol ![]() Eu mai stau putin pe net sa sap dupa scaune de masina M-am oprit la 2 modele dar nu stiu pe care sa-l aleg ![]() www. bestkids .ro/p-464-scaun-auto-key-1-plus.aspx www. bestkids. ro/p-533-scaun-auto-moovy.aspx Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu |
Dintre astea doua mie imi place Inglesiana
Mami de
lianam spune:
si mie tot inglesina imi place din astea doua
.... of, de cand vreau sa "scormonesc" si eu la scaune auto....si mereu aman...
Liana, mami de Teo