Puiuti de randunici 2008!! (147)
Raspunsuri - Pagina 13
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Iete ca m-am conformat Pozele sunt scanate, ca nu era domne digital pe-atunci ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |

oaaau bubu ce mireasa flumoasaaa!!!eu eram mai babaciune la nunta (aveam 31 si vreo 55kg, ca ne-am hotarat greu, mereu gaseam altceva de facut
Liana, mami de Teo
lianam spune:
bubu
este si apa plata, cum nu...doriti si lamaie duamna
?
multumim de urari, si de aprecieri
...cercelusii sunt din aia medicinali...inca nu i-am schimbat, ii mai las.
daaaaa
ma bag la calcat, ca si eu am tonaj greu, si mai am si de uscat, si de spalat
...zici ca suntem echipa de fotbal nu 3 persoane ![]()
Liana, mami de Teo
nicol_conte spune:

in sfarsit ,terminai si eu de cetit , ca multa limbarita ati mai avut..si unde mai pui ca sunt si uda la par si mi-e lene sa ma usuc...
Am vazut pozici cu reni, fetite cu par lung, miresici frumoase foc si slabute si nu in ultimul rand filmutel cu Mufarinul atomic...tulai Doamne ,ce se mai distreaza..
Dar cel mai mult si mai mult m-am inverzit cand am auzit ca pleaca Mimo la ski..cum bre Mimo , ai decis tu sa pleci si nu ai dat tu o sfoara pe crenguta ca sa prindem si noi reducere...noi stam in stendbai cu Rev-ul, tare-am pleca ,dar n-avem cu cine...si in ce oras ziceai ca mergeti? Poate-ti facem o supriza -supriza?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
cami33 spune:

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
lianam spune:
eeeeeeee, ete cuscra
....ce faci duamna, ai insomnii
?
si nicol cu pleata uda ![]()
nu-mi mai e frica, nu sunt singuricaaa ![]()

Liana, mami de Teo
cami33 spune:
cum as fi putut sa te las singurica?![]()
m-am uitat la ultimele 3 episoade di grey's anatomy si acum astept sa se trezeasca bubu sa pape.
pupici multi frumoasei mele norute de 8 luni

. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
lianam spune:
| citat din mesajul lui cami33 cum as fi putut sa te las singurica? m-am uitat la ultimele 3 episoade di grey's anatomy si acum astept sa se trezeasca bubu sa pape. pupici multi frumoasei mele norute de 8 luni ![]() ![]() . Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) |
multumim de urari!pai mai papa bubu la ora asta? iepurica mea demuuuuult nu mai papa noaptea (nu ca ziua papa prea mult
Liana, mami de Teo
cami33 spune:
de obicei nu mai papa noaptea dar azi a picat rupt de oboseala pe la 8 (mancase iaurtelul la 7) si sigur il apuca foamea![]()
pozici
nicol_conte spune:
Nici noi nu mai papam laptic noaptea. Dar se mai trezeste de sete si bea 120-150 de ceai in jur de ora 2. Maine se duce randunoiul sa ia un umidificator, ca e groaznic de uscat aerul in camera ei si poate asa ajungem sa sarim si ceaiul...daca nu, nu-i bai, ne facem norma de lichide pe zi.Apropo, am intrebat doctorul care e cantitatea minima de lapte pe care tre sa o bea la varsta asta. Si mi-a spus ca un bebe tre sa consume zilnic cam 110ml/1kg de lichide(lapte+ceai+ce-i mai dam fiecare). Asa ca in cazul nsotru , care avem 8600gr tre sa ma strofoc sa-i dau cam 1l de d-astea /zi.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Edit :sper c-ati inteles ce-am vrut sa zic ca neuronul meu a luat-o razna
bitza037 spune:
| citat din mesajul lui mihatp nu inainte de a pe bitza ca e rara la vedereMamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + la 7 luni Luca creste Miha scade |

multi si dulci.....citesc mai mereu dar de scris mai rarut si din lipsa de timp si din cauza ca nu vreau sa vb singura pe aiciIRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)