Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Am citit povesti de nastere. f frumoase toate!
eu tot bine ma simt, dorm din ce in ce mai bine..daca nu as avea dureri de bazin nici nu mi-as mai da seama ca-s gravi..
Maine merg la monitorizare... ce bine ar fi sa n-o mai prin si sa nasc pana atunci...ca tare lunga si plictisitoare e ...
Incep sa nu-i mai suport pe cei care ma suna zilnic sa vada "daca am nascut". le-am explicat claaar ca ii sun eu! dar vad ca nu inteleg. la intrebarea "esti stresata?" le raspund "Da de VOI "...si tonul nu prea e unul glumet...dar vad ca nici asa nu inteleg...
O zi frumoasa va doresc!

39+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

revin cu sentimente mai bune, mai ales ca am apucat si sa mananc ceva

am citit povestile lui brie si babyzapi, foarte frumos . am vazut si poze de creatza, vai ce mami tanara si frumoasa si plina de optimism

voiam sa mai zic amaliei ca ii impartasesc opinia relativ la vizite: eu m-am bucurat cand cu laura ca au venit atatia oameni la mine. mai ales ca dupa ce a inceput tati serviciul (aici sunt 2 sapt de concediu pt tata la nastere) eram singura cuc si era foarte frumos cand venea cineva la mine. odata a venit o prietena cu un copil de 9 luni (laura avea 2 atunci) si le-m facut poze impreuna zici ca sunt din guliver in tara piticilor , uite un link, ultimele 3 poze.
eu la musafiri o mai dadeam in brate, depinde de musafiri - de preferinta la cucoane caci in colegii mei programatori care isi fac veacu prin baruri in we nu am incredere sa dau un copil mic in mana. mi-e ca-l scapa, nu de alta . laura fiind foarte mica la nastere eu in sinea mea m-am mirat ca ne-o dau asa usor acasa la 2 tamai in cresterea bebelusilor, eu si taica-su adica, si aveam senzatia ca orice prietena de a mea care a avut copii mici e mai priceputa cu ea decat noi

relativ la scos afara si raceli, eu o scoteam aproape zilnic daca nu ploua. daca era vreme inchisa tot ieseam un pic, numa ploaie sa nu fie. aici e vremea predominant inchisa si daca astepti soarele, astepti de fapt vara . caciula ii puneam insa fara siret si i se cam tragea de pe urechi. nu a avut nici un fel de problema sau raceala pana la 4 luni cand a venit taica-su cobza de la servici. pe la 3 luni a facut o enteroviroza, si aia adusa de la servici de tati.
mie sincer mi se pare mission imposible sa nu contaminezi pe bb in conditiile in care tata sau mama sunt bolnavi. cumva tot te atingi cu el si ii dai virusu chiar daca nu ii respiri in nas si chiar daca te speli pe maini bine de tot.
in dormitor la ea am avut cam 20° si o culcam cu body + pijama + o paturica indoita in 2.

ce am facut noi - am mai zis - am cumparat la baie un sapun usor antibacterian (de care folosim si acuma) caci cand vii de la servici sau de pe afara si tu esti murdar pe maini si cari tot felul de prostii - macar speli o parte din ele. am facut asa pentru ca la prematuri cand intram la ea trebuia sa ne spalam cu dezinfectant pe maini asa ca am preluat ideea.

dar voi nu va luati dupa mine caci v-am mai zis: prietenele din romania cu copii ma considera nebuna si inconstienta, iara belgienii considera ca o cocolosesc si ca supraincalzesc casa asta e drama mea, nici unii nici altii nu ma considera "om normal"
gurile rele ar zice ca daca toti cred despre tine ca esti cu pluta cam esti pe bune

ALRA 38+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Frumoase povestlile voastre despre nastere...dar fazele ca simti cand se umbla, se trage...ustura...ma cam inspaimanta
Eu stau cumintica, in patut, la caldurica si astept ziua de maine sa merg din nou la monitorizare si cred ca-i spun sa facem si eco ca sa vedem placenta.

Ramo 37+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alra ce poze faine...
Cat despre pluta..cel putin acum in perioada sarcinii eu consider ca toti din jurul meu sunt dusi cu ea, numai eu nu
Aici e numai bine, temperatura rar scade sub 0 grade, asta prin ianuarie..si scade la -1 -3 grade..doar vantul sa nu bata..asa ca noi o sa putem iesi mai des..sper..

39+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

hop si eu

am dormit excelent de pe la 11.30 la 7.30, dar de fel dorm bine si fara pipi noaptea cu mici exceptii.
pregatit copil de scoala si tati de servici, certat cu tati pe motive de infofolit copil insuficient (el i-ar pune 5 pulovere si 3 caciuli ), acu scapai de amnadoi, savurez un moment de liniste timp in care maica-mea imi explica ca "de aia tuseste fimea ca nu are plovare suficiente pe ea"
io pe astia ii bat, zau. in general motivele astmului laurei imi sunt servite pe tava de toti cunoscatorii (ca toata lumea e priceputa) si toti dau vina pe mine : "de aia raceste pentru ca o speli zilnic" (????????????), "nu o imbraci suficient de gros" (grrrrrr), "ai gresie in casa!!!" (!!!!!!!), "astmu se ia de la gradinita, trebuia sa te lasi de servici" (????!!!!!), ... "esti blonda" (asta e de la mine )

in rest numa de bine!

cherie tu esti chiar pe nasoale. tu de obicei sunai bine si glumaret acuma suni a baba ostoita. iti tin pumnii ca saptamana viitoare (in orice fel) sa nasti si sa iti revii. mult a fost putin a ramas, si casa da-o incolo ca o cureti tu cumva. nu gasesti o tanti sa iti faca curat daca esti incapacitata? vo romanca ceva azi vine fata la noi la curatenie insa de cand stau acasa i-am redus programul numai la 2 ore timp in care face baile si dormitoarele. jos fac eu cu maica-mea. asa ca azi dau cu aspiratoru jos, na ca iti facui pofta

ALRA 38+

iar ma bag, alra, cu inca un rand de , si m-a distrat enorm cauzele astmului. Si io am astm, probabil ca umblu pe gresie, neinfofolita, am fo la gradi, ba chiar si la fackultate, si ca am lucrat, acu ca m-am lasat de serviciu ar trebui sa nu mai am? . Si multi din famelia mea au avut/si mai au astm. Toti pt ca au lucrat si au avut gresie, mai ales bunicu, strabunicii etc!!!!
Si sa te incurajez, la un procent f. mare de copii trece astmul de la sine.
Pana atunci, poa vine si la tine barza

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Frumoase poze creatza...este atat de gingas... sa iti traasca si sa fie sanatos.. te

Citat:
citat din mesajul lui creatza

Am pus poze la semnatura

creatza

mami de Tudor http://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=103625916whvXCx&full=&upload=flash

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 36+
AMR 4 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
... si m-a distrat enorm cauzele astmului. Si io am astm, probabil ca umblu pe gresie, neinfofolita, am fo la gradi, ba chiar si la fackultate, si ca am lucrat, acu ca m-am lasat de serviciu ar trebui sa nu mai am? . Si multi din famelia mea au avut/si mai au astm. Toti pt ca au lucrat si au avut gresie, mai ales bunicu, strabunicii etc!!!!
Si sa te incurajez, la un procent f. mare de copii trece astmul de la sine.
...

stai ca mai am: "o lasi sa se joace PE JOS! cutarita nu il lasa si de aia nu raceste!", "cum? o lasi sa mearga in 4 labe PE JOS??" - aaa mersu deabusilea e o faza importanta in dezvoltarea muschilor spatelui?
stiu ca astmul trece, laura are o forma usoara. anul asta e deja mult mai bine ca anul trecut

mersi de urari si agitacioase!

ALRA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Greu cu lumea asta, eu deja ma lovesc de babisme si inca n-am nascut, ieri ma certam cu tata la telefon - va dati seama face to face ce iese - el `pai o sa-i faci program la bebelina, nu suge cand vrea ea, ci la ore fixe`, i-am spus `bine tati -el e de la tara - de parca oaia ta din gradina ii spune mielului: nu inca, stai sa ma uit la ceas, poti sa behai inca o ora linistit ca nu-ti dau sa sugi` si muuuuulte altele de la mama, `cum adica, n-o infesi?`, `vai, da 20 de grade e prea putin in camera la fetita, nu stiu ce-o sa va faceti, vedeti voi cum umblati la doctori`

Incerc sa nu-i contrazic tare, le-am spus doar ca-mi cresc copilul cum am chef si din sfaturile lor o sa iau doar ce cred eu ca e bun, n-au decat sa se supere, cred ca se simt si prost sa vada ca nu luam de bine ce ne spun ei, simt ca-si pierd din autoritate, cine stie cum oi fi eu ca bunica ... invador & terminator.

Vazut pozici Creatza, ce broscuta dulce aveti voi acolo!

Savurat povesti Brie si Babyzapi, da` nu mai naste nimeni natural 100%? Sadomasochista din mine vrea povesti mai `crude` Ca unde nasc eu nu e epidurala, eventual cezariana da` asta nu vreau eu!

Pusici si spor!

36+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Brie emotionanta poveste! M-a emotionat atat de mult...am dat putina apa la soricei si atat de dulce Brianna cum suferea si ea ca plange bebelina

Alra fotomodela ta mica ...si noi la fel ne spalam pe maini dupa ce venim de afara. Plus ca eu ma spal pe maini si pe dinti dupa fiecare tigare...noroc ca fumez doar 5 pe zi ca altfel imi petreceam toata ziua la baie

Cherie Lady mai ai un pic iubita...se apropie ziua cea mare

Isabela de Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu sunt lesinata, nu mai ma tin pe picioare, noptile nedormite le resimt prin toti porii. Iau vitamine dar degeaba, abia pot manca, mai mult ma fortez, somnul a devenit un lux...iar dupa-masa oricat incerc nu pot dormi

Anca27 tare rau explicatia ta cu oaia si cu mielu' ...la fel gandesc si eu. Papa bebe cand vrea el! Si eu vreau povesti d-astea cu nasteri naturale, cu : push baby, push!

Isabela de Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput