capsula de slabit...

capsula de slabit... | Autor: ruxandraru

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, trebuie musai sa va povestesc experienta prin care trec. Ca o femeie cu cap ce sint, mi ar placea sa scap de niste kile in plus cu care am ramas dupa sarcina. Cum asta? Pai ideal fara dieta, fara sport, fara efort si REPEDE. Aflu acum citeva zile de capsula de slabit, naturala de n ai aer, de la plafar. Am dat fuga si ceea ce m a blocat a fost pretul. Ca de la Plafar de obicei iau chestii care nu costa mai mult de o suta, doua sute de mii. de lei. vechi! E, capsulili costau un milion. Si cum aveam de facut piata, am renuntat pe moment. Apoi, povestind pe la birou de treaba asta, aflu ca un coleg de al meu a incercat si le a intrerupt ca nu se simtea bine. "Le mai ai?!" Le avea, deci ieri mi le a adus. Am luat prima pastila. In ordine fireasca, mi s au intimplat urmatoarele: mi s a facut sete, am transpirat, am ametit, am devenit incoerenta, mi e greata, nu pot sa maninc NIMIC (da NIMIC, iar eu sint genu de om care maninca la suparare, la bucurie, la plictiseala, la orice). Nu pot vorbi normal, abia scriu, ma doare cumplit ceafa si am devenit extrem de indiferenta la tot ceea ce se intimpla in jurul meu. M a alarmat faptul ca nici macar cind am ajuns acasa la copil nu am simtit nimic. Fac toate gesturile pe pilot automat... Adica l am hranit, l am culcat, m am jucat cu el dar ca o masinarie... Azi dimineata am mai luat o capsula, ca pina nu fac lucrurile late nu ma las... mi e foarte rau si, fireste, nu mai pun in viata mea gura pe timpeniile alea. e adevarat ca dupa doar doua zile simt cum ma dezumflu, simt ca slabesc, nu pot pune in gura decit apa plata... dar cred ca e un medicament (nu un supliment alimentar) si mi se pare aberant sa se vinda asa, fara sa fie nevoie de o prescriptie medicala... Abia astept sa imi treaca efectele astea secundare si sa mi mai vina si mie mintea la loc. Abia acum inteleg de ce era atit de linsitit colegul meu sa le dea si nici n a vrut sa auda sa ii dau banutii... E drept ca m a avertizat... dar nu ca i fain sa slabesti asa, repede, fara eforturi...? In fine. Am scris toate astea pentru ca nu doresc nimanui sa se simta in halul asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Buna,ai facut foarte bine ca ai renuntat la "capsula minune"care face mai mult rau decat bine!!!Din pacate foarte multe persoane cu surplus de kg au apelat la acest Medicament care nu e nici pe departe natural si care poate deregla functiile intregului organism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cum se numesc?
sa nu le ia si altcineva.
Sanatate!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Draga mea,
eu zic sa te opresti pana nu iti faci prea mult rau.
N-au nici un prospect, sa vezi macar ce substante contin? Parerea mea e ca daca au aparut atat de rapid efectele neplacute...e de rau cu ele!

Nu vreau sa te sperii-desi ai merita, pentru ca ai luat-o si pe a doua dupa ce te-ai simtit rau dupa prima, insa poti sa te alegi cu afectiuni cronice care sa te chinuie toata viata din cauza unei astfel de imprudente.

Crede-ma , decat pastile cu side-effects mai bine un regim de viata ponderat si santos, care sa te faca sa te simti bine in primul rand. Sanatatea e asa de pretioasa, si din pacate nu ne dam seama de asta decat cand avem probleme.

Ai grija de tine!

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandraru

, nu pot sa maninc NIMIC (da NIMIC, iar eu sint genu de om care maninca la suparare, la bucurie, la plictiseala, la orice).

Foarte amuzant te-ai descris.Sincer daca au acelasi efect la 2 persoane care se cumosc,nu la doi subiecti oarecare,cred c-ar trebui retrase.Totusi zi cum se cheama ,sa dam o cautare ,ca trebuie sa mai fie si altii care le-au testat.Ar fi nostim sa afli ca din a treia zi nu mai ai nici un efect secundar si slabesti,natural,cu zimbetul pe buze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Chiar asa se cheama...pastila de slabit (de la arpfa..). A luat si o prietena de-a mea. Este din extracte naturale,, principalul fiind nucul. Ei i-a taiat complet pofta de mancare. Intr-o zi a uitat de tot sa manance si i s-a facut rau. A slabit vreo 6 kg intr-o luna dar ce folos ca dupa ce nu le-a mai luat i-a revenit pofta si s-a ingrasat la loc. Plus ca nu a putut dormi in luna respectiva...Tragnad linia si socotind mie imi da cu minus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Ar trebui sa se faca o campanie guvernamentala impotriva pastilelor de slabit, care nu numai ca iti distrug sanatatea, dar si viata! Sunt sigura ca exista un moment in viata fiecarui "extraponderal" in care cochetezi cu ideea de a lua pastile, ca deh, ce e mai usor decat sa mananci, sa nu faci exercitiu, si sa slabesti? Si nu te gandesti la efectele adverse, pe care ORICE pastila de acest gen le are. Noi suntem adulti si mai putem sa gandim la rece acest lucru, insa ce te faci cu milioanele de adolescente care le incearca zilnic?
Ati vazut filmul "Requiem for a dream"? Il puteti viziona pe www.hulu.com, iar daca nici filmul asta nu e convingator, atunci nu stiu ce ar mai fi.
Ruxandraru, multumim pentru avertisment

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,9 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Acum, sa zic vreo 2-3 saptamini, a fost un reportaj despre pastilele astea minune, unele chinezesti, care dadeau aceleasi simptome si tot 1 mil. costau. Ziceau ca se vor scoate de pe piata si in plus ele deja erau interzise in nu stiu cite tari. Pe deasupra, chiar daca scria in chineza, nu erau nici pe departe chinezesti.
Si acum, ma intreb eu: citi chinezi sint grasi? Sigur nu se ingrasa ca iau pastile (nici nu cred ca au asa ceva), ci pentru ca mincarea lor este foarte sanatoasa.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

La fel a patit si o prietena. Si la noi in oras era peste tot afisat cu mandrie pe farmacii "Avem pastila de slabit" . Absolut toate indicatiile sunt in chineza si toata lumea le promoveaza drept "100 naturale" desi nimeni n-are habar sa traduca ce scrie pe ele.

Nu mai luati asemenea prostii!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

"Capsula de slabit" se numesc. Si scrie mare pe ele ca sint 100% naturale. Acuma, ce i drept, si drogurile tot din plante sint... Suna tentant tot ce iti promit, dar iata ca poate fi mai rau decit mi as fi imaginat. Azi ma simt mai bine, dar am in continuare o stare de greata si miinile foarte reci. Oricum, fata de ieri e mult mai bine! Si eu ma gindeam ca e cumplit ca o femeie ca mine, cit de cit rationala, a putut s o ia pe a doua dupa ce era EVIDENT ca imi face rau. Ce sa mai spui de vreo adolescenta cu cosuri, complexata de niste kilograme si care se compara cu fetele perfecte din reviste... Nici nu vreau sa ma gindesc! De asta mi se pare inadmisibil sa se vinda asa. Si cireasa de pe tort... Dupa ce ieri m au vazut toti colegii ca aratam ca o stafie si am vomat in buda la servici, de m au trimis acasa cu taxi ul, una dintre ele m a intrebat daca nu pot sa ii dau ei pastilele ramase!!! Intre timp, am mai cautat pe net si am gasit o groaza de informatii alarmante cu privire la capsulele astea. Dati si voi un search pe google daca cumva va tenteaza si credeti ma pe cuvint, NU MERITA RISCUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ruxandra, eu am luat aceste pastile (super slim se numeau)
sa incep cu partea buna: am slabiy 8 kg in 3 sapt (desi nu aveam asa mult de dat jos, max 5-6 kg), nu le-am folosit mult timp si nu m-am ingrasat decat 1,5- 2 kg inapoi dupa vreo 3 luni in care nu am mai luat. dar aceste kg puse sunt din cauza prostiilor care le mananc: piza, hamburer, praji, fornetti, etc...aaaa...si nu beau decat cola. deci daca e sa stau sa cantaresc ce mananc ar fi trebuit sa fiu cat dulapul deja.
si acum partea "proasta": prima sapt nu am putut manca mai nimik, numai apa multa. am dat mult de tot jos in primele 2 sapt. apoi sapt urmatoare am inceput sa mai mananc ca mi se facea rau deja. am facut pauza o sapt, apoii le-am luat iarasi 2 sapt in care am avut dureri de cap, nu dormeam noaptea iar a doua zi dimi eram asa "fresh" si plina de energie de zici ca ma dormit o noapte si o zi intr-una, a inceput sa fiu nervoasa, deprimata. apoi am mai incercat peste alte 2 sapt sa le iau dar aveau aceleasi efecte si nu am mai luat.
oricum trecand peste simptomele negative, eu am fffff multumita ca am dat jos cele 5 kg ramase din sarcina si de care nu mai scapam.
de ex prietenele mele care le-au luat nu au avut simptomele pe care le-am avut eu.
oricum in primavara vreau sa mai incerc inca o data pt vreo 2 sapt.
eu ti-am scris, sa stii si ce simptome "rele" pot avea , e logic ca nu sunt bune, ca te pot afecat pe alta partea, dar asta e, am riscat. eu una nu pot tine o cura de slabire, sunt o pofticioasA si o grurmanda.
din fericire la mine nu s-au pus inapoi kg.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput