--> --> -->

capsula de slabit...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Le-am luat si eu, timp de 1 luna. Le-am cumparat din farmacie,cu prospect in limba romana.
Am slabit, mancand foarte putin,dar orice (inclusiv bomboane) cam 5kg. Le-am intreupt,sa vedem ce urmeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Si eu, in momentul de fata iau pastile de genul asta, Super Slim, ca si bb_yasmi. Am inceput sa iau acum 2 saptamani,pana acum am slabit in jur de 4 kg. Dar, poate nu o sa ma credeti, nu am avut nici o stare proasta de la ele. Nu m-a durut capul, nu am avut ameteli, greata, insomnii. Nimic, nimic. Doar faptul ca m-i se face sete si beau multa apa. Atat. Cred totusi ca depinde si de organismul fiecaruia, Eu una nu mancam mult nici inainte de a naste, si eram slaba, nu am mancat mult nici dupa ce am nascut, dar tot nu am putut scapa de kg depuse in timpul sarcinii...Am tinut si diete, dar nimic. Am luat si Reductil, dar dupa a doua pastila am renuntat, pt ca aveam aceleasi simptome de care va plangeti si voi, dureri ingrozitoare de cap, in primul rand. De-asta zic ca depinde si de organism. Sunt persoane care au slabit cu Reductil dar eu nu, si sunt persoane care au avut efecte negative de la Capsula de slabit, sau Super Slim, dar eu nu....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Capsula de slabit nu e aceeasi cu Super Slim!!
Eu am luat si iau de 2 luni si jumate si nu mi-a fost rau. Trebuie sa mananci,nu sa faci greva foamei!depinde acum si de organism..sanatoase tare nu sunt, dar le folosesc ca solutie la dat jos niste kg acumulate dupa ce am nascut.Din 18 sept de cand le iau am slabit 9,5 kg.Singurele reactii avute au fost cateva nopti cu insomnii la inceput si uscarea gurii.Mananc bine dimineata si la pranz ceva usor, iar seara deloc sau usor, dar mai scap si la prostii..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

De MINCEUR CHRONO de la Arkopharma a-ti auzit? A luat cineva? Sunt 15 capsule de zi si 15 de noapte in pachet si mai este un pachet de start cu 10 sticlute . Si acuma la promotie cu 80- ron amindoua cutiile, economie 50 ron. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

eu de 2 luni iau CAPSULA DE SLABIT si inafara de faptu ca beau foarte multa apa nu am nici un alt simptom....a ba am, nu mai beau asa multa cafea Mi-e foarte bine de la ele, dorm extraordinar de bine (n-am avut nici o noapte cu insomnie), nu mi-e rau, nu ametesc...in schimb cand luam Reductil mi-era rau. Nu stiu cat am slabit ca nu m-a interesat, important e ca ma simt eu bine. Lumea zice ca am slabit mult, o fi, eu tot plinuta ma vad.
AAAAAAA si inca ceva, mie mi-e si foame si mananc oricand si orice.
Cunosc si eu persoane care dupa prima saptamana le-au intrerupt din aceleasi motive pe care le-ati descris voi, desi clar depinde de la organism la organism.
Eu personal ma declar super multumita de ele si ma bucur ca am gasit medicamentul care face minuni! (cel putin pentru mine)

Si inca ceva..kriss79 are dreptate...SUPER SLIM nu e acelasi lucru cu CAPSULA DE SLABIT!

Mergi la inceput

www.produsenaturiste.ro/images/capsula_de_slabit.bmp" target="_blank">asta e Capsula de slabit si asta SUPER SLIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

claudelu, din cate am inteles, NU STIU EXACT, capsula de slabit e super slim-ul contrafacut, varianta romaneasca. cea originala e super slim. asta am auzit, nu e ceva dovedit de mine.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

claudelu, din cate am inteles, NU STIU EXACT, capsula de slabit e super slim-ul contrafacut, varianta romaneasca. cea originala e super slim. asta am auzit, nu e ceva dovedit de mine.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Si eu tot asa auzisem , difera ambalajul, ca aspectul pastilei si continutul ei ar fi acelasi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

tot chinezarii amandoua. Sunteti sigure ca nu-i acelasi continut in ambele?

Mergi la inceput

probabil, nu va contrazic. Eu auzisem ca nu sunt la fel.

Mergi la inceput