Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik In ceea ce priveste dozarea de anticorp. poate e vb de incompatibilitate de grupa, dc unul are 01+ si celalalt A2, parca... Andreea 33+ , cu Andrei |
rog fetele care stiu sa ma lamureasca si pe mine ce-i cu incompatibilitatea intre grupele astea 2 ... pt ca eu am 01, si sotul A2, rh pozitiv amandoi. Pe mine pana acum nu m-am intrebat nici un dr de grupa sotului, iar daca e ceva de facut sa fac
Jasmi 28+ cu
way to go, BB
Ciufik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui jasmi
rog fetele care stiu sa ma lamureasca si pe mine ce-i cu incompatibilitatea intre grupele astea 2 ... pt ca eu am 01, si sotul A2, rh pozitiv amandoi. Pe mine pana acum nu m-am intrebat nici un dr de grupa sotului, iar daca e ceva de facut sa fac Jasmi 28+ cu way to go, BB |
aoleuuu, nu te panica, ca nu stiu care sunt grupele, dar stiu ca exista si incop de grupa! dar nu stiu care sunt alea....mai bine taceam
Andreea 33+ , cu Andrei
bebelusi spune:
Carmen sa stii ca la AIG inca nu se poate verifica decat daca le faci o adresa scrisa, daca nu la incheierea unui an iti trimit situatia contului acasa.
Fetelor voi de ce nu v-ati gandit nici una sa nasteti la Brasov la Eva ca doar nu e mult din Bucuresti pana in Brasov, si scorurile sunt supermici si conditiile excelente. Eu sunt foarte incantata de tot.
30+ Vlad Mihai
AMR 10 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
jasmi spune:
citat din mesajul lui Ciufik
aoleuuu, nu te panica, ca nu stiu care sunt grupele, dar stiu ca exista si incop de grupa! dar nu stiu care sunt alea....mai bine taceam Andreea 33+ , cu Andrei |
biiine, atunci nu ma panichez
Jasmi 28+ cu
way to go, BB
Leditia spune:
citat din mesajul lui jasmi
rog fetele care stiu sa ma lamureasca si pe mine ce-i cu incompatibilitatea intre grupele astea 2 ... pt ca eu am 01, si sotul A2, rh pozitiv amandoi. Pe mine pana acum nu m-am intrebat nici un dr de grupa sotului, iar daca e ceva de facut sa fac Jasmi 28+ cu way to go, BB |
Pe mine m-a intrebat ce Rh are sotul..si habar nu am.Mi-a zis sa-l faca si am tot uitat.Eu am Rh pozitiv,dar am inteles ca daca bb are icter puternic la nastere e important sa se stie Rh-urile parintilor.Sper sa nu gresesc,atat mi-a mai ramas si mie in minte de prin iulie,ca atunci mi-a zis.
POZE CU NOI
Minunica mea
33+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 7 SAPT.
Porumbita spune:
citat din mesajul lui Ciufik
In ceea ce priveste dozarea de anticorp. poate e vb de incompatibilitate de grupa, dc unul are 01+ si celalalt A2, parca... Andreea 33+ , cu Andrei |
pai eu am 0I si sotul BIII
nu stiu nici mcar minimu necesar ref la grupe de sange si am idee dc e sau nu vreo incompatibilitate; pana acum nu a zis nimeni nimic... si eu la control am fost o ametita am uitat sa intreb de ce mi-a dat analiza asta...
carmen_marieta mersi, sper sa fie
bebelusi spune:
Fetelor, numai stresul asta nu il aveam pana acum, cu grupele de sange.....Ce naiba mai fetelor, nu mai avem de ce sa ne stresam????
30+ Vlad Mihai
AMR 10 saptamani
Ciufik spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3733
Ia uite ce am gasit!
Data viitoare il intreb pe dr si va spun, dc nu uit .
Andreea 33+,cu Andrei
bebelusi spune:
Roxdraga mea, hai mai povesteste-ne si despre tine, au dreptate fetele......
Yashy!!!!!pe unde esti???Parca nu ai mai scris de mult
30+ Vlad Mihai
AMR 10 saptamani
Naty spune:
alina esti tare draguta!
Camera Anei m-a dat pe spate. Foarte frumoasa si foarte mare. Stati intr-un bloc nou presupun de aveti asa o camera.
Si mie mi se umfla tare picioarele si mainile (mai mult picioarele). Aceeasi problema am avut-o si la Ioana.
Si eu m-am hotarat tot pentru cryo-save .
miere imi pare rau de faza cu bursa.
porumbita inteleg ca vei naste la Municipal. Cum ti s-a parut dna. doctor?
Eu am avut pompa Avent manuala si mi s-a parut foarte buna.
ZIC SI EU DA PENTRU INTALNIRE PE 3 DEC. ORA 15.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 32+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI