Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Porumbita, mie imi place ROBERT NICOLAS.
Suna asa...deosebit.

Sper din tot sufletul sa nu-mi faca vreo surpriza neplacuta dr.Popa in ultimul moment, si sa nu mai am ce face apoi.

Ma rog la Dzeu ca totul sa fie bine cu toate burticile si bebeii la purtator, indiferent unde, cu cine si cum nastem.

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

ce bine!
deja mi-o si imaginam pe dr cum taie o bucata din col ... pe viu

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

ce bine!
deja mi-o si imaginam pe dr cum taie o bucata din col ... pe viu

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Jasmi, esti de coma. Cum sa iti faca asa ceva?

Bee30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Porumbita, mie Robert Gabriel imi suna tare bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
roxanaz antibioticul se ia in general in reprize de cate 3-5-7 zile? asa mi- a zis ieri cineva care se mira ca iau 10 zile augumentin pt streptococul B

se administreaza minim 5 zile. cura standard e de 7, dar exista de 10, de 14, depinde de tipul germenului ce trebuie combatut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Porumbita,mai am putin si termin sapt 34 si intru in 35,iar mie in sapt 37(adik la jumatatea lunii dec),imi scoate firul(asta daca e totul ok cu el si nu se tensioneaza pana atunci si trebuie scos mai devreme,Doamne fereste!),deci mie nu mi se pare ca mai e destul,dimpotriva!Iar daca pana acum ma rugam sa ajung macar in luna a-7a,apoi in sapt nush care..acu vreau sa ajung macar in 3-5 ianuarieDar,pe cat de safe ma simt eu acum cu firul,pe atat de teama imi este ca dupa ce-l scoate adio siguranta.Se stie,ca dupa scoaterea firului poti naste imediat,in majoritatea cazurilor,sau mai dureaza putin,depinde..Acum intelegi de ce mi se pare mie ca nu mai e timp?

POZE CU NOI
Minunica mea
33+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 7 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Porumbita,eu la prima sarcina pierduta am fost urmarita de baiatul dansei Cicerone Tufan,si mi s-a parut f dragut,f sociabil,si tot timpul statea si-mi povestea lucrurile pe intelesul meu.Mie mi-l recomandase o colega de serv...si-mi spusese,sa-mi fac programare si sa specific f clar,ca vreau la d-nul dr Tufan,(mai ales ca ei au impreuna cabinetul Korona),pt ca mama lui e putin isterica si ciubucareasa,dar f bine pregatita dpdv profesional.
La sarcina de acum,nu m-am mai dus la el pt ca-mi era departe de casa,si mi-am gasit medic pe aproape (eu stau in Vitan,si cab era in Dr Taberei).
Multa bafta cu d-na dr Tufan

29+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

roxanaz merci

ledi pai dc nu ai schimbat semantura... inducu poporu in eroare...

anculet buna profesionista sa fie ca banii ii dau;

fetelor merci frumos... ii trimit si sotului parerile voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna fetelor, de ceva timp tot incerc sa scriu msg asta dar mereu intervine ceva...(lucruri frumoase de altfel, de ex. mama apare la usa cu o tava de prajitura). oricum, de data asta mi-am propus sa insist cu mesajul :)
noutati...nu prea bune, ieri si alaltaieri am avut o gramada de contractii nedureroase, dar f frecvente si m-am speriat. ieri am oprit calciul (mai trebuia sa iau o zi si era gata tratamentul de 10 zile de calciu, deci nu e asa grav), si am inceput sa iau nospa 3/zi, fata de 2/zi cum luam pana acum. sper ca am luat deciziile corecte, cert e ca azi nu am ma avut atatea contractii BH si sunt mai optimista. eu astept sa treaca sapt viitoare si apoi o sa fiu mai linistita, pt ca in cazul in care nasc de la 35 sapt pot ramane in fg, nu mai trebuie sa merg in bv (70km).
asa...acum intrebarea mea: eu sunt in 33+. nu ca as avea de gand, dar daca as naste azi, bebe ar fi considerat nascut la 33 sau la 34 sapt?
pt orice eventualitate, mi-am trecut si eu nr tel in contul comun, si am luat cateva nr de acolo, daca apare ceva o sa va pot anunta.
de cumparat, sunt gata, mai trebuie sa iau doar chestiile farmaceutice pt buricul lui bebe (dar va merge sotul dupa ele candva). de spalat nu am spalat ink nici o haina de bebe, ca am dus azi masina de spalat la reparat (numai ce a iesit din garantie...park a fost programata sa reziste cat garantia!)...de ceva timp nu mai incalzeste apa, spala cu apa rece. voi spala hainele lui bebe dupa ce vine masina inapoi ca sa pot programa la temperatura inalta.

33+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

salutare la burticutzele mele!
mai...nush altii cum sunt....da io cand ma gandesc ca de sapt viitoare sunt in concediu nu mai pot de entuziasm! azi dim ca niciodata am sarit din pat, am facut curat in bucatarie, m-am spalat si m-am si apucat de imbracat pana s-a trezit sotiorul!

numa la berou nu mai am chef sa stau...si m-o luat somnu!

P.S.: am o perioada de mandarine....as manca de dimineatza pana seara!...iar acu vro 2 zile m-a palit pofta de coltunasi...am muncit io vro 2 ore si m-am conofait dupa ei sa-i fac, DA AM INFULECAT PE SATURATE!

va pupicesc! (a se remarca ca n.am mai zis "poop", bre )

ioana

29+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput