Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hop si eu.
Miere sunt bine, multam, doar ca mare tare si obosita.
Nici eu nu dorm bine noaptea si nu stiu de ce. Ma tot trezesc, aparent fara motiv si uneori adorm imediat, alteori ba. Acuma se mai trezeste si motanul ca, deh era cazul sa incepem iar cu tusea
Ca sa nu mai zic ca ma oboseste sv ingrozitor ca nu pot sa va scriu
Nu stiu ce o sa fie, dar eu tot citesc, numai nu ma loghez sa raspund. Si incerc sa ma limitez la pauza de pranz desi e mareee tentatia. Mai ales acum, cand tot citind cate sapt mai aveti unele dintre voi, realizez ca e posibil sa intru intr-o dimineata si sa mai aud de un bebelus printre noi.
Apropo, sanatate lui Daria. M-am uitat si eu la poze si ca ... ma gandeam de ce i-au luat asa pampersi mari Apoi m-am prins ca e ea micuta draga de ea. Da las ca se face ea mare.
Alte noutati nu mai am, vreau sa vina wk, caci fara vinerile mele libere sunt distrusa:))
Mi-ar pare bine sa reusiti sa va intalniti. Ce bine de voi ca sunteti mai aproape.
Bb al meu se foieste nu gluma si este inca sus ca eu tot am senzatia ca nu imi ajunge aerul pe care il inspir.
De kg nu mai zis, doar ca, painea sau cozonacul sunt mici copii cand sunt la crescut comparat cu mine.
Cam asta.
Va doresc toate cele bune, fetele care stau in patut hai capul sus ca mai e putin.
Aveti grija de voi si bebei

Avem si noi 30 sapt implinite:)))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

tare comparatia cu painea si cozonacul. si eu la fel,da folosind si faina sel raising si drojdie

31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutari la burticute!!

Patricia, chiar daca nu scriu... eu va citesc in fiecare zi! Am ramas o data in urma cu vreo 2-3 capitole si dupa aia mi-a fost tare greu sa ajung la zi. Mai ales ca voi vb mult dupa amiaza si seara, cand eu fac . Mereu sunt cu cel putin 15 pagini in urma voastra. Cand termin de citit nu mai am putere sa mai si raspund... ca uit tot!

Daiopri, mi-a placut mult comparatia!! Lasa ca ne revenim noi!! Multa bafta la serv. si sa ne mai zici de motaneii tai scumpi.

Eli, eu nu cred ca voi folosi detergent pt. bb. Pentru inceput il voi folosi pe cel normal. Voi spala separat si voi clati de 2 ori... Despre calcat... nu cred ca voi practica sportul asta... sigur, cat sta mama 3 luni va fi treaba ei, dupa aia... nu cred!

Am vazut poze frumoase cu miresica Ledi. Imi place mult de voi. Va sta bine, sa fi-ti fericiti inca 100 de ani de acum!

Am mai vazut multe poze cu mamici frumoase si tatici mandri!! Pup pe toti!!

Roxana, despre mine nu am sa va zic multe. Cresc, ma misc din ce in ce mai greu... Luni am programare la color doopler Ce-o mai fi insemnand si ala...
Nici eu nu mai simt nazdravanul atat de des cum il simtteam acum o sapt-2... dar cand intr-adevar ii vine miscatu`... pai isi misca tot pe acolo! Faca burtica valuri-valuri!!
Luka e incantat la culme ca maine vine bunicul din Italia in vizita pt. 2 sapt. Abia astept sa ii vad fata lui tata cand ma vede cu butoiu`... Nici la Luka nu m-a vazut insarcinata. Sunt un pic emotionata... oare il va place pe tati de bebe? Nu s-au intalnit niciodata in 7 ani si... Teoretic, ar trebui sa-l pun pe sot sa ma ceara de nevasta, nuu? Ca tata mereu zice ca nu isi aduce aminte sa-i fi fost ceruta permisiunea de ma casatori.

Pupici dulci la toate!! O zi minunata!!!

Adina & Luka& bobita din burtica28+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Yashy , ma bucur ca esti bine. Bafta multa sotului tau cu cererea in casatorie. In ce limba or sa se inteleaga? Mie mi se pare asa fascinanta Japonia, mi-ar placea sa ajung o data in viata asta sa o vizitez
Sigur tatal tau o sa fie tare mandru de burtica ta, stai linistita, al meu asa e.

Eli si eu voi spala hainutele cu detergent special si le voi calca pe toate o perioada ca stiu ca e foarte bine, desi nu imi place sa calc

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Iris, vai, ma dezamagesti.. gogosile sa nu contina nimic bun?
Miere imi pare rau ca nu poti dormi noaptea, poate daca incerci sa nu mai dormi ziua.... o sa fie mai ok.
Porumbito, multumesc, daca e ceva ce stiu incerc sa explic, ca sunt defecta. ti-a placut de noua doctorita? e ok? sincera sa fiu nu inteleg de ce ai dozare de anticorpi.
Carmen, am vazut dupa aceea ca raspunsul era pentru Cadia, scuze de incurcatura . imi pare bine ca te-ai obisnuit cu marimile , o sa iti fie din ce in ce mai usor
Raluca, Alina, si mie mi se umfla picioarele si mainile mai mult la sarcina asta. dar v-am zis de ce dupa parerea mea, sunt muuult mai activa ziua si implicit mai obosita seara.
szmonic, trebuie sa ajungeti la un compromis. ca asa cu incapatanarea... nu se ajunge la nici un rezultat, zau . va tin pumnii sa gasiti o solutie cat mai repede
rein nu stiu daca ti-am mai spus dar imi place foarte mult numele lui Calin!!
alinazah bine ai venit printre noi. am sa te trec in listuta.
ttenzika, ti se pare doar ca e cu capul in sus sau in jos. la vrsta asta nu isi mai poate schimba pozitia prea usor fara sa simti ca nu mai are asa de mult loc.
Veronica imi pare bine ca ai vazut bebelina la eco si ca e totul ok.
Eli, pai eu nu imi schimb obiceiurile fata de Patrick. spal rufele cu detergent senzitiv, lichid, le usuc, le calc normal. nu vad de ce as face diferente. tu de ce vrei sa faci altfel?
nasol vis, las ca nu nasti acu'
Daiopri ce bine imi pare ca iti mai gasesti 3 minute sa scrii. pupicei!
Yashy succes cu bunicul din Italia. ttoul va fi ok, sunt sigura!!!
ca sa nu ma mai traga de ciuf Andreea (Ciufik) si Patricia va zic ca am fost ieri la control, ca mandra e bine... si ca are 2kg . nu stiu ce chef de crescut a apucat-o dar sper sa nu o tina tot asa inca 8 saptamani ca de abia o convinsesem pe doctorita mea sa nasc natural.... mai vedem peste 3 saptamani cand ma duc din nou cum mai este. in rest...s-a intors cu capul in jos drept care isi scoate ditai funduleata prin diafragma mea.. si tot timpul surubareste cate ceva (la asta iar seamana cu fra-su ).
m-am intins cam mult si stiu ca nu o sa cititi tot mesajul.
asa ca revin
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Ce zapacita sunt, stresata sa nu uit ce raspunsuri vreau sa dau nici nu v-am spus si eu Buna dimineata burtici

Eu m-am trezit asa de greu azi dimineata, dar tinand cont ca e pen-ultima zi de serviciu mi-am facut curaj.Imi e asa de mila si de sotul meu ca el saracul chiar daca are treaba la serviciu de dimineata, chiar daca nu are, tot se trezeste sa ma duca pe minein loc sa stea si el sa doarma mai mult.

Inca o data plecaciuni si multumiri pentru sfatul cu perne mai multe pentru ca dorm bustean, cu exceptia momentelor cand ne trezim pentru pisu....

Fetele care luati concediu vineri, cum va simtiti??? Mai facem chef???Mie imi vine sa dansez in birou de drag....

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza!

Alinazah, bine ai venit!

Noi am hotarat sa nu recoltam celule stem, dupa ce am vazut aseara o emisiune care nu ne-a convins deloc. Printre dezavantaje, cand copilul depaseste o anumita greutate (aprox 20kg), cantitatea de celule recoltata nu ii mai este suficienta si deci nu-l mai poate ajuta .
Sunt dezamagita, credeam ca celulele astea te pot ajuta si la 40 de ani ...

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Roxana, cum sa nu iti citim mesajul pana la final???Cand scrii tu ceva, toata lumea e numai ochi si urechi. Ce flacau mare ai!!!!!2 kg.....super.
Mie nu mi-a zis medicul cate kg are la ultimul control, dar poate imi fac o programare la un eco 3d in sibiu, sa il vedem pe strumf, ca pana la controlul de la brasov din ianuarie....nu mai am rabdare

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Jasmitu vorbesti serios?? si eu credeam la fel, de fapt asa am si auzit...naiba mai stie ce sa creada

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Roxana eu am citit tot tot! Sa-ti traiasca grasunica

aaa..si mai vroiam sa zic ceva lui szmonic: mi se pare cam egoist sotul tau. Nu se poate sa fie numai alegerea lui, si un singur prenume si care va fi acela. Tu esti corecta si esti deschisa si la dorinta lui, dar trebuie si el sa ia in considerare ce iti place tie.
Eu zic sa incerci sa-i atingi vreo coarda sensibila sa lase macar ceva de la el ..

Uite cum e la noi: si eu vreau un singur prenume. Aveam si un prenume pregatit, dar sotul m-a rugat sa nu-i punem prenumele ala, pt ca lui nu-i place deloc. Nici eu nu ma omor dupa prenumele lui preferate, asa ca vom alege un altul, care sa ne placa amandurora

Patricia, corecteaza repede in mesajul tau, roxana are

Jasmi 28+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput