Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)
Raspunsuri - Pagina 18
alehiam spune:
Neata!
prima tura de
o dau eu.
Gabriela
Viata lunga si fericire! Sufletul sa-ti fie senin si inima implinita de iubire.
Tu intrebasei cum preparam carnea de vita. In general eu o folosesc tocata la dovlecei, ardei umpluti; musaca; paste cu sos de carne; ciorba de perisoare; chiftelute. Mai fac supa de vita sau un fel de tocanita de legume cu carne. Cam atat mi-am adus aminte
. Normal, toate adaptate in asa fel incat sa manance si Robert.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Aaaa, noi diseara mergem la concert la Andre Rieu. "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Lisa Povestea obtinerii sarcinii |
Adi, bine ai revenit. Frumos cadou. Imi place Rieu. Sper sa se descurce nasii cu Lisa si sa va priasca concertul
Mad
cu
alehiam spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Eu am zis de zer. Poate nu m-am exprimat corect, apoi am zis ca -si pierde proprietatile nutritive. aceasta teorie am auzit-o la vreo 2 medici, care au sfatuit-o pe o prietena (sabina poate o stie din 23 - Caro cu Yaros), sa renunte la alaptat pe la 11 l ale copilului. Copilul era anemic si au sfatuit-o sa il bage pe Similac cu Fe. Iar aceasi parere am mai auzit-o si la alti medici mai in varsta. Acum dc e gresita certati-va cu ei . Eu am zis doar ce am auzit, si am si precizat asta, insa sincer mi se pare logica opinia.andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Din ce am citit, un bebelus are rezerve de fier care ii ajung cam pana pe la sase luni. Apoi, necesarul de fier se completeaza din alimentatie. Asa ca asta e doar un punct de ce se recomanda lapte pana la sase luni, apoi diversificare. Copilul a crescut, are alt consum energetic, ca a inceput sa se miste mai mult. Nu ca s-a stricat laptele. Da, putem zice ca nutrientii continuti in lapte nu mai sunt de ajuns si trebuie luati de catre copil din alta parte. Nu ca isi pierde proprietatile. Eu cred ca mai logic e asa.

Mad
cu
alehiam spune:
| citat din mesajul lui Sabina Myral nu tu chinui copilul te chinuie el pe tine sincer, eu cred ca abia cand se termina cu eruptiile se potoleste.Pur si simplu nu poate sa se calmeze altfel, exista si copii din astia. Am avut si eu un exemplar:))) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Deci mai am de asteptat
. Noroc ca m-am obisnuit sa-l mufez si sa adorm repede inapoiMad
cu
alehiam spune:
| citat din mesajul lui myral Si mie sa stiti ca sotul imi zice vacuta milka, zuzu, deci elisa e vitica mea ![]() Rodicaaaaa vrem si noi cateva ore de somn de la Darius si ziua si noaptea daca se poate. Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997) |
Noi
. Zilele astea trebuie sa-i sparga si maseaua nr.4.
si e jaleeee. Nu ma plang, ca asta e decizia mea. Si vreau sa treaca iarna si apoi ma mai gandesc la intarcat...
Mad
cu
alehiam spune:
| citat din mesajul lui bikmaria Am pus si eu cateva poze noi cu caprita mea : http://good-times.webshots.com/album/568945176glaSCq BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
Teutza nazdravana si frumoasaMad
cu
alehiam spune:
| citat din mesajul lui luy gabitz multumim mult ! Recuperare rapida Elizei ! O gramada de bani masajul ala, din ce zic fetele inteleg ca ai nimerit o tipa care practica tarife mari ![]() Vad ca ieri a fost o zi de cosmar si la voi, sa se accidenteze amandoi puiutii, offff Pupam accidentatii ! Erina am votat si eu poza Dariei, am vazut ca a aparut. Foarte frumos zambeste ! ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati Si-apoi un vot sa-mi acordati ! |
Votat ambele frumuseti!
Mad
cu
alehiam spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Mai fetelor voi aveti margine de protectie aragaz si butoane de siguranta pt aragaz?????Imi trecu acu o spaima prin suflet, stiti voi cu drobu de sare andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Nu. Sper insa sa stea ca pana acum cumine in ceea ce priveste aragazul. Cand il simte cald, nici macar nu se apropie de el. Iar cu butoanele, daca o sa-l atraga vreodata, am de gand sa le scot
Mad
cu
alehiam spune:
| citat din mesajul lui papanash fetelor,m-ati pupat voi degeaba ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Multa sanatate. Sper sa te trezesti fara migrena in dimineata asta

Mad
cu
alehiam spune:
| citat din mesajul lui rnico ceau! am aparut si noi! azi am reusit sa fug mai repede de la serviciu ![]() sper ca toti bb si parintii si familile lor sunt bine, sanantosi eu intre serviciu, alesia si somn cat incape nu mai ramane timp de nimic ![]() important e ca suntem sanatosi....si se pare ca bb 2 e baiat ![]() ![]() mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009) |
Felicitari pentru bebe baietel. Sa creasca mare si sa vina sanatos pe lume. Ma bucur ca ati mai trecut pe aici.

Mad
cu

Maria Teodora
( 25 august 2007 )