Plita vitroceramica

Plita vitroceramica | Autor: ali

Link direct la acest mesaj

Cine are asa ceva poate sa-mi spuna daca se intretine usor?Nu e pretentioasa?Cere ceva in plus la curatare?
Vreau sa-mi cumpar o plita si stau in cumpana intre o plita de inox cu microdecor si una vitroceramica(dar cu ochiuri pe gaz).

ali

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Noi avem plita vitroceramica si pot sa-ti spun ca se intretine foarte usor, se curata cu o solutie speciala foarte usor. A noastra este electrica si are avantajul ca este calda plita inca mult timp dupa ce opresti ochiul, iti mentine calda mancarea,sau dupa caz mai fierbe chiar daca opresti ochiul.
In concluzie mie mi se pare foarte buna, daca te hotarasti sigur nu vei regreta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

si noi avem plita vitroceramica (electrica) si sunt fff incantata de ea mai ales din punctul asta de vedere, al curatirii. Exista o racleta speciala cu care curat ce se arde (daca pica ceva pe ochi) si altfel, cu laveta. Nu-mi vine sa cred ca am scapat de cosmarul ochiurilor detatsabile, gratarelor etc.....deci, go for it!

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu am plita vitroceramica pe gaz. Sunt absolut indragostita de ea. Se curata extrem de usor. Dau cu laveta umeda si gata. nimic altceva. Daca prajesc si sare ulei pe ea mai folosesc Cif , din cel lichid, dar in rest nu este nevoie.
Este cea mai buna alegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Si eu am avut plita vitroceramica pe gaz, si eram indragostita de ea. Se curata usor cu laveta daca o cureti imediat dupa ce gatesti, daca nu , si sunt urme de arsura, merge cu CIF( galben) si chiar cu burete care nu zgarie. Trebuie clatita bine ca sa nu ramana urme si ..gata. Aici unde stau acum(ca m-am mutat de ceva timp si m-am despartit de plita mea "minune" ) , am din inox si sincer raman numai urme. Mi-as alege oricand vitroceramica, fara discutie e cea mai buna alegere.

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc de raspuns.Analizez pentru ca ce am gasit ca oferta la vitroceramic e Zanussi si celelalte cele din inox microdecor sunt de la Franke( care am inteles ca sunt unele dintre cele mai bune produse de genul asta).
Diferenta de pret e destul de mare.Adica cele vitroceramice sunt mai ieftine.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

si noi avem plita vitroceramica (electrica) si sunt fff incantata de ea mai ales din punctul asta de vedere, al curatirii. Exista o racleta speciala cu care curat ce se arde (daca pica ceva pe ochi) si altfel, cu laveta. Nu-mi vine sa cred ca am scapat de cosmarul ochiurilor detatsabile, gratarelor etc.....deci, go for it!

Bucurie!

Subscriu!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Eu comercializez bine LDK (un no name)si costa cam 440 ron(vitroceramica pe gaz).Cauta poate este si in zona ta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Plitele vitroceramice electrice consuma mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si noi suntem f incantati de cea vitroceramica (electrica) pe care o avem aici unde locuim acum.
La Bucuresti aveam tot plita, dar din inox cu ochiuri, si Doamneee, cat mai munceam sa o mentin curata, vai de unghiutele mele
Aici, foarte elegant daca sare ceva, sterg imediat cu laveta sau cel mult cu (ceva gen) Cif lichid si e luna! Arata ca noua de fiecare data.
In plus, ce ma incanta pe mine tare mult la ea, este randamentul foarte bun, ceea ce duce la scaderea timpului de gatit. Am observat ca intr-o ora fac 3 feluri de mincare diferite, cu tot cu curatat legume etc. Sunt in love cu plita ceramica

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Raspund tot eu copiind dintr-un catalog:un ochi mare,gen tava,merge pana la 2.3 kw/h,unul mic 1.2kw/h(o medie cam 6kw/h).Daca ne gandim la ce spunea Danat,ca intr-o ora gateste trei feluri de mancare,cam 5kw consuma.Tu iti stii casa,de cate ori gatesti ...

Mergi la inceput