Copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
OlgaTarziu spune:
In primul rand
LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREE!
GABITZA poze nu am facut ca am deja o tona. Totusi regret sa nu am avut aparatul cu mine sa fac o poza a Niagarei de la etajul 17.
NELIA eu stiam ca esti fana Lysandra. ![]()
Si felicitari Agatei!
ADINA Tony e tot calare pe calculator. Am ajuns in situatia ca i-am taiat drastic timpul. Doar o jumate de ora seara ca altfel vrea toata ziua joc. Habar nu aveam ca zapacitul se va transforma in impatimit de calculator.
CRISTINA, AURASA, CLARA 
LILI exact asa. caut si eu nod in papura.![]()
OANA sa stii ca mie imi place mai mult tuns. Fac parte din categoria femeilor care nu suporta nimic masculin cu par lung. Si TONY e tuns scurt tot timpul si am senzatia ca asa trebuie sa fie un barbatel miniatural. Soacra-mea s-a tampit cand i-am taiat parul sotului prima data. ![]()
![]()
OLGA ti-am dus dorul fata! Ti-a zis pe aici lumea la multi ani, tu nimic. Hai sa ne povestim cumva!
gabitzam spune:
www.dropshots.com/gabitzam4#date/2008-11-30" target="_blank">Poze de azi.
Am fost in H de dimineata, i-am gasit ghete foarte faine lui Andrei, Minimen. Deja a trebuit sa-i iau 29, cred ca avem cel mai mare picior ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
La multi ani pentru Andrei si Andreea !
Olga T mie imi place mai mult Sophia ![]()
Olga M, Adina, Monu bine ati revenit 
Gabitza sa inteleg ca la nr 29, Andrei traieste pe picior mare ... ![]()
Sa spun si eu de calculator, nu, adica Isabella nu se joaca pe calculator si nu ca nu ar vrea, ci pentru ca avem noi o pasarica si nu o lasam. Are o gramada de jocuri(jucarii, deocamdata cu alea trebuie sa-si desfasoare activitatea
si din cind in cind, jocurile le inventam ![]()

Elvetia in miniatura
patriciaRO spune:
La multi ani Andrei, Andreea si tuturor cu numele... Sa fiti sanatosi si voiosi si bani multi sa aveti.
Beatrice, mamic de Alex pifos
nelia spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
elisor spune:
La multi ani tuturor posesorilor numelui de ANDREEA si ANDREI!
In special: Andreea (Androix), Andrei (Gabitza), si familia de Andrei a Andreei.a (Andrei Ericozaurul, mami si tati) si bineinteles al meu odor, Andreas!
La multi ani LISANDRU! Sa-ti traiasca feciorul Nelia, sa ai numai bucurii, sa fie sanatos, norocos si fericit!
Felicitari OlgaT! Ma bucur pentru samburica rozalie din burtica, sa duci sarcina cu bine pana la termen si sa fiti sanatoase amandoua!
MamaJipa mi-a placut foarte mult poza oficiala a lui Alex, e superb baietelul tau! Imi amintesc ca citisem ceva legat de schimbarea gradinitei, eu l-as schimba daca e ceea ce ti-ai dorit, acomodarea la copii e mai usoara decat pentru noi astia mari, bafta!
Laura am ramas surprinsa de gratia Deliei! Mi-a placut enorm filmuletul!
As vrea sa pot scrie mai multe dar nu prea am starea necesara (sunt marcata de o veste oribila a mortii unui coleg de servici, director intr-o perioada anterioara, foarte apreciat si iubit, accident de masina, toata ziua am fost in stare de soc) si nici nu prea am citit mare lucru, dar imi doresc sa pot intra in ritm si sa fiu in pas cu voi.
Zilele trecute ne-am intalnit cu Oana si Alexandra, am dus fetele la un centru de joaca sa mai schimbam si noi o vorba. Are Alexandra un par frumos si lung, inca se mentine diferenta uriasa intre fete. Bianca pare mai mica cu un an sau Alexandra mai mare cu un an, mai corect asa.
Am facut poze, o sa le pun curand.
Daca nu am timp sa mai intru pe aici asa des cel putin imi fac timp pentru poze si filmulete. Va multumesc si voua celor ce ne-ati lasat comentariile voastre dragute, haioase si amuzante 
Eu n-am fost la vot si nici nu am de gand sa mai merg. Cu uninominalul asta mi s-au restrans optiunile de votare, pur si simplu nu-mi place de nimeni din colegiile mele. Voi ati votat?
Va pup!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Inca ceva...
Adina ma bucur ca ai mai scris, sper s-o faci mai des, am admirat-o pe Ema la prezentarea de moda, fantastic cat poate fi de dulce si ce m-a uimit ca a stat atatea ore (banuiesc) cu repetitiile, coafura, prezentarea si toata tevatura de acolo, cred c-a picat franta seara. Cu umezeala nocturna si noi suntem in top, poate chiar mai grav ca inca folosim scutece noaptea.
Nelia felicitari Agatei! E de admirat pentru tot ce face in materie de patinaj (si nu numai), pune suflet si pasiune, conteaza mai putin rezultatul (desi e destul de bun) si mai mult faptul ca concureaza, acumuleaza experienta, accepta provocarile...numai de bine!
MamaJipa e dulce rau si fara bucle!
Anca te rasfeti in Mexic? In continuare nu pot folosi optiunea de comentarii de pe webshots.
OlgaT sanatate multa lui Tony, Sper c-ai apucat sa te rasfeti cu atatea stele...mie imi place foarte mult Sophia! Ce fain ca vei avea pereche!
Daniela nici eu n-o las pe Bianca la calculator, consider ca deocamdata nu are nevoie de el si nu ma indoiesc nici o clipa ca va recupera "intarzierea", are o minte brici si o tinere de minte ce ma uimeste asa ca avem timp si pentru asta. Voiam sa-i iau laptop la insistentele ei, dar m-a convins Dan ca nu are rost, ecranul fiind oricum prea mic.
Sanatate multa celor bolnaviori!
Gata, chiar plec acum, ca tati a terminat-o de spalat matza.
Andreas (17.08.1998)
Danelutza spune:
Elisor ma bucur ca ai scris
.
"La multi ani lui Andreas !"
Si Isabella a insistat foarte mult sa-i luam calculator cu jocuri pentru copii, dar pina la urma am optat pentru o pianina, iar probabil dupa mos craciun, va fi o muzica continua in camera ei si in capul meu ![]()

Elvetia in miniatura
elisor spune:
Daniela m-am tinut de cuvant, cel putin o data pe saptamana voi intra, da?
Pianina e o alegere buna, poate vei avea surpriza sa constati ca are talent si merita fructificat, ca o mica vedeta oricum va fi...si Bianca are, dar nu i-o las la vedere mai ales seara, i-o dau in general in weekend cand am nervi si rabdare mai multa. Multumesc de urari
!
Si tie Gabitza ca te-ai gandit si la noi
!
Andreas (17.08.1998)
loreen spune:
Am vazut rezultatele partiale si mi-au lasat un gust amar ... e clar ca ne meritam din plin soarta si o sa mergem din prost in mai prost ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"