Redoutistele fidele La Redoute France (152)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
bai, sa nu-mi spuneti ca iar nu primesc comanda ca deja ma lasa nervii...numai eu am ramas cu comanda din 10 noiembrie, iar?.. am trimis mail si mi-a spus Sabine ca a fost expediata pe 12..
maine ma duc si la banca sa fac refuzul de plata ptr 10 oct..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
leyla spune:
Pai eu am citit prin presa azi ca s-a amanat dschiderea pentru 5 decembrie...
Cat despre outletpodium, eu am tot vazut prin reviste (gen Look) diverse produse prezentate, dar apoi am intrat pe site si am fost dezamagita ca nu arata prea multe...
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Apropo de outlet s-a deschis azi outletul din Militari de comentat |
claujro spune:
eu luni am primit-o pe aia din 7. o sa vina si la tine...ai rabdare.
asa stiam de outlet , nu am stiu ca s-a amanat...
de comentat
kokiy spune:
Off topic : mey, eu cum sunt detectiv din nascare si imi bag ochiu peste tot ,am descoperit la mica publicitate o posibila impostoare vali plus3 ... se pare ca cere lucruri pentru ea si copii ei apoi le baga la vanzare pe diferite site-uri ...acu' ce sa fac? ...unde ar trebui o atentionare ...banuiesc ca DC nu e responsabil pentru anumite pacaleli care se iau la mica publicitate ...un sfat..ceva!!!
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
luny spune:
unde ceree, la umanitare?..ma uit si eu..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Jasmine spune:
citat din mesajul lui claujro http://www.french-office.com/ am primit raspuns de la ei: 20 euro de la 1 kg pana la 60 euro pt 10 kg. de comentat |
sa fie la ei acolo!
la preturile astea nu merita.
18 +
Lorenza spune:
citat din mesajul lui luny bai, sa nu-mi spuneti ca iar nu primesc comanda ca deja ma lasa nervii...numai eu am ramas cu comanda din 10 noiembrie, iar?.. am trimis mail si mi-a spus Sabine ca a fost expediata pe 12.. maine ma duc si la banca sa fac refuzul de plata ptr 10 oct.. LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Pai ,mie mi se pare ca ai cam depasit cele 45 de zile de gratie.
catimati spune:
Pentru fetele din Iasi, ma gandesc ca cel mai simplu ar fi sa gasim pe cineva in rep Moldova - la Ungheni, de ex. care sa primeasca coletele si sa mergem eventual sa le ridicam. Nu sunt decat 10 km pana la granita si ar fi cel mai ieftin asa. Putem eventual sa facem prin rotatie cate un drum acolo sa aducem coletele pentru mai multe fete...
Intrebarea este pe cine sa rugam sa ne primeasca coletele?
Mai caut printre cunoscuti....
catimati spune:
pentru cine are pe cineva in Italia si poate sa ii trimita coletul va recomand un site cu preturi mici, mici... si reduceri super...
http://www.bonprixsecure.com/it/home.htm?id=1034898845760114729-0-492da8b9&directLandmark=topleiste&directLandmarkP=%26name%3DHome%26sortiment%3D1