Redoutistele fidele La Redoute France (152)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
Lorenza, pai cum asa?..daca trec 45 zile nu mai pot face refuz sau cum e?..
si se numara incepand de cand? de la comanda pe site sau de cand spun ei ca au expediat?..ca Sabine a spus ca a plecat pe 13, si cred ca maine ar fi 45 zile!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
unique spune:
Eu nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la Ubidoca
Sa mai fac niste presupuneri. Daca mai gasesc 4 persoane interesate de treaba asta o sa fim 5 . Atunci costurile se diminueaza considerabil. La abonamentul Reexpedition Eco am dreptul la 2 reexpedieri lunare, deci coletele primite pana la data expeditiei se cumuleaza intr-un pachet mai mare. Asa ca pt primul transport lunar cele 5 persoane vor plati aproximativ 80 RON fiecare (29,4euro abonamentul pe trei luni + 2,9x5 transportul celor 5 colete de la La redoute la Ubidoca + 6x5 frais de traitement pt 5 colete + 18 euro transportul pt 0-3 kg cu Pegasus)la al doilea transport in prima luna scade costul la aproximativ 59 RON de persoana pentru ca nu mai platesc abonamentul. In a doua luna costul ar fi aproximativ 57 ron de persoana pentru ca abonamentul e doar 9,8 euro.
Nu stiu practic cum ar functiona pt 5 persoane( contul pe La Redoute, cardul, adresa de livrare in Romania....zapacirea coletelor).
axxxa spune:
luny cred ca noi doua suntem ale mai ghinioniste...
si eu am comanda nevenita din 16 octombrie, le-am scris dupa o luna, adica pe 16 noiembrie si mi-au raspuns sa mai astept pana la sfarsitul lunii, cred ca asta e tactica lor ca sa depasim cele 45 de zile in care se poate face refuz de plata
si mai am unul nevenit de pe 28 octombrie, la asta nici macar nu mai sper, as putea baga refuz de plata direct, ca s-a facut o luna deja, dar ma gandesc ca imi blocheaza astia contul si daca pe viitor, in cateva luni, se reglementeaza treaba cu obligativitatea livrarilor in toate tarile UE si se reiau livrarile, eu ce fac cu contul blocat? ca e mai mare daraua sa-mi fac alt card...
luny spune:
eu tot nu inteleg 45 zile incepand de cand??..oricum, ma duc la banca sa vad ce fac..
nushulica spune:
salutare fetelor!
luny , axxa nu numai voi sunteti ghinioniste iata ca si eu astept comanda din 4 noiembrie care nici acum nu a venit(a venit din ea doar masa aia de activ pt bebe acum 2 sapt si de atunci n-am mai primit nimic)
ma iau toti dracii cand ma gandesc ca trebuie iar sa ma conversez cu ei nu am mai patit niciodata sa nu primesc coletul si iata ca acum la sfarsit am patit-o
imi dati si mie o adresa de mail unde sa le scriu?(stiu ca suna ciudat sa cer eu adresa de mail) dar acum cu bb chiar n-am timp sa mai stau sa caut iar pe site nu vad neam sectiunea aia cu aide&services
multumesc mult
Mamica de bobocel David-Mihai
corap spune:
mie mi-a venit ieri coletul din 22 octombrie - bineinteles ca nu mai speram la el, dat fiind ca primisem inainte si unul din 13 nov. a venit hacuit tot, chestiile bagate intr-un sac, ma rog, au venit toate si chiar 2 in plus , o cravata hermes roz cu mori de vant - imposibil de purtat, nu cred ca era de pe redoute si 2 tricori de fete marimea 138. se vede ca erau aruncate cu furca acolo in sac.
partea naspa e ca am mai comandat o data pantofii cu rufe, pentru ca, dupa cum v-am zis, imi luasem orice gand de la coletul asta. am facut comanda pe 24 nov... oare o mai veni? daca vine o sa imbogatesc si eu mica publicitate cu o pereche de pantofi 40...
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
luny spune:
Bravo, Cora!!!! ce fericita tre sa fii ca l-ai primit!!
Raluca_u spune:
catimari merci de link-ul italian, chiar au produse la preturi ok. noroc cu soacra-mea ca sta in italia.
pupici
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
ChrisDun spune:
'Neata !
Am fost acum pe la Miniprix Ion Mihalache, si au incaltari de copii, din piele intoarsa, Oka-Loka, cu 46-56 de lei. Exact asa sunt la Miniblu cu 160 de lei
Sa aveti o zi frumoasa !
baby_boy spune:
Din ce inteleg aici nu se mai poate comanda pe la redoute.fr??
plss raspundeti ca vroiam sa dau o comanda
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu