Redoutistele fidele La Redoute France (152)
Raspunsuri - Pagina 19
buxa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine De acord cu April : nu are nici un rost sa scriem la LR.fr.Nu cred ca le pasa ca vorbim intre noi,ca facem o lista.... Ei au facut un contract cu Diaconu,exista franciza in RO cum exista si in alte tari deci nu mai livreaza in RO.Din punctul lor de vedere piata din RO e acoperita prin franciza asta.Regulile sunt clare si nu vor relua livrarile decat obligati de legislatia europeana sau din ratiuni pur comerciale (falimentul LR.ro si dorinta de a vinde din nou bine in RO). Cu criza asta,cred ca numai romanii mai cumpara asa intr-o veselie.Francezii si ceilalti sigur sunt pe bugete de austeritate.Tocmai acum s-a gasit LR sa ne taie macaroana si implicit sa-si taie craca.Sper ca se simte clar lipsa comenzilor-fluviu care veneau in mod uzual din RO. 18 + |
Subscriu la opinia ta.
Dierna3 spune:
Seara buna!
Din moment ce au dat franciza romanasului nostru, nu cred ca merita sa ne batem capul cu cereri de reprimire si liste de clienti pierduti. In schimb ar fi frumos sa obtinem niste raspunsuri oficiale de la Obala&co (de ce "beneficiem" de preturi umflate cu pompa, oferta saracacioasa, unde-s reducerile, unde-i litera legii...). De anexat la epistola spre ECC, ca da mai bine.
Brigit spune:
Dierna,
mi-ar placea si mie sa avem un punct de vedere cat mai "justificat" din partea frantzujilor, altul decat "we do not ship anymore, you must order pn lr.ro"
nu cred ca se va intampla insa; vedem ce raspund la mesajul trimis de danadc, stiu ca si vl-ad le-a scris. Insa sunt un pic rezervata ca vom avea ceva concret.
April
Dierna3 spune:
Fetele mentionate de tine probabil au scris in numele lor si s-ar putea sa nu primeasca raspuns. Altfel cred ca ar reactiona la primirea unei misive din partea unui grup, eventual avand atasat link-ul spre numarul clientilor pierduti; o eschivare politicoasa, in pur stil francez, tot obtinem. Chiar si fara nimic, tacerea lor e tot un raspuns si ar fi bine sa fie amintita in reclamatii.
Daaa! Mediatizarea eforturilor grupului ar fi grozava! Si asa inainte de sarbatori toti fac reportaje despre preturile la jucarii, cadouri, alea-alea... Parca-l vad pe Alexandru Diaconu la proteveu motivandu-si obrazul gros cu "eu e mic, nu stiu nimic, ce vreti, asta este, la noi toate e scumpe, intrebati-o pe maman din Frantzia".
meddana spune:
buna seara
daca sunteti de acord as putea sa fac eu lista.stiu ca sunt noua dar vreau sa ajut si eu cu ceva.nu e nici o suparare daca nu vreti,am citit in urma ce s-a intamplat cu adresa de mail si va inteleg
unique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mateivn salut , i-am contactat si eu pe cei de la ubidoca: 5kg is 27.95 euros. Postage weight with proof of deposit, delivery against signing Monitoring. Integrated compensation following the weight of the shipment and rules international. Possibility of optional insurance Ad Valorem up to 1 500 €. Do you have something cheaper? Yes, 5 euros cheaper but no tracking / monitoring / insurance ! Daca mai e cineva din Focsani pe aici si ar vrea sa comande de pe laredoute.fr poate ne grupam sa mai scadem din costuri. |
Nu era nevoie sa ii contactezi neaparat.. pe site ei iti dau linkul cu tarifele postale http://www.ubidoca.com/res/tarifs-laposte-colis.pdf
Ce spun ei despre transportator:
Les colis vous sont réexpédiés, par défaut, en colissimo international recommandé (taux de recommandation R1). Si vous souhaitez un autre type d'envoi (en colis économique, avec un taux de recommandation supérieur ou via un transporteur privé), il vous suffit de contacter notre Service Client par e-mail et d'indiquer vos préférences d'envoi
Din cate inteleg eu poti sa ii contactezi si sa le sugerezi un transportator privat mai ieftin.
Poate va uitati si la tarifele de la Pegasus http://www.pegasus.ro/livrare_rutiera_lp_ro
Poate intreaba cineva daca accepta Atlassibul http://postaatlassib.ro/csp/webposta/main.csp?lang=1&incarca=servext .
Acum ideea e ca fiecare isi face calculele in functie de cat de grele estimeaza ca vor fi coletele.
claujro spune:
Eu sunt convinsa ca vom gasi transportatorul si vom putea comanda....pana in ianuarie la solduri! Suntem prea bataioase si inteligente ca sa nu gasim SOLUTIA.
de comentat
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buxa
Problema poate fi rezolvata mai simplu cu ajutorul site-ului de petitii online. http://www.petitiononline.com/laredout/petition.html Buxa |
Tot una din grupul nostru a facut petitia
de comentat