Redoutistele fidele La Redoute France (152)
Raspunsuri - Pagina 18
anne16 spune:
Am facut niste sapaturi in cercul de cunostinte si am gasit o posibila adresa de expediere a coletelor in Lyon.
Astept raspuns sa vad cat ne costa pt depozitare si punerea coletelor spre Ro.
claujro spune:
astept si eu sa vad pretul.
Am scris si pe subiectul fetelor "La France" de pe DC sa vedem ce raspunsuri primesc...
ralu80 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miki68
Clau, cred ca se referea la partea cu "must order on lr.fr" si nu, lr.ro cum ne-am fi asteptat cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Exact la asta ma referisem..mersi.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
danadc spune:
Mediatizarea eforturilor noastre de a reintroduce Ro pa .fr este o idee super.
Eu propun sa facem o baza de date cu nume si cont client (adresa de mail de pe .fr) Nu as vrea sa facem publice pe forum aceste date (daca voi considerati ca e bine nu am nimic impotriva), dar ar putea fi primite de o singura persoana de incredere. Sa vedem pe cine desemnam.
Ar fi interesant de vazut cati ne strangem. Asa am putea scrie .fr si atasa toate numele si adresele, sa vada ca stim, vorbim si ne vom mobiliza.
Ar trebui sa le si spunem de ce nu comandam pe .ro (preturi mari, putine produse, lipsa beneficiilor cadouri, reduceri etc), proasta promovare a produselor si nerealista (a se vedea faza cu camasa de in etc).
Eu astept raspuns de la ei. Am facut deja individual pasul acesta.
Brigit spune:
Eu cred ca scriindu-le redutilor nu rezolvam reintroducerea RO in lista tarilor de livrare.
Or sa reia livrarile doar daca da franciza faliment -ca asta e politica lor.
Sau in urma unor presiuni facute de Protectia consumatorului european sau alte institutii care pot sa ii sanctioneze sau sa ii oblige sa faca asta, pe care trebuie sa le descoperim.
Cred ca in directia asta trebuie sa ne concentram.
Incerc in zilele astea libere sa schitez un draft de plangere care ECC (http://ec.europa.eu/consumers/redress_cons/index_en.htm), pe care sa o modificam apoi sa o trimitem si catre parlamentul european si unde mai considerati si voi .
April
Jasmine spune:
De acord cu April : nu are nici un rost sa scriem la LR.fr.Nu cred ca le pasa ca vorbim intre noi,ca facem o lista....
Ei au facut un contract cu Diaconu,exista franciza in RO cum exista si in alte tari deci nu mai livreaza in RO.Din punctul lor de vedere piata din RO e acoperita prin franciza asta.Regulile sunt clare si nu vor relua livrarile decat obligati de legislatia europeana sau din ratiuni pur comerciale (falimentul LR.ro si dorinta de a vinde din nou bine in RO).
Cu criza asta,cred ca numai romanii mai cumpara asa intr-o veselie.Francezii si ceilalti sigur sunt pe bugete de austeritate.Tocmai acum s-a gasit LR sa ne taie macaroana si implicit sa-si taie craca.Sper ca se simte clar lipsa comenzilor-fluviu care veneau in mod uzual din RO.
18 +
buxa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Eu cred ca scriindu-le redutilor nu rezolvam reintroducerea RO in lista tarilor de livrare. Or sa reia livrarile doar daca da franciza faliment -ca asta e politica lor. Sau in urma unor presiuni facute de Protectia consumatorului european sau alte institutii care pot sa ii sanctioneze sau sa ii oblige sa faca asta, pe care trebuie sa le descoperim. Cred ca in directia asta trebuie sa ne concentram. Incerc in zilele astea libere sa schitez un draft de plangere care ECC (http://ec.europa.eu/consumers/redress_cons/index_en.htm), pe care sa o modificam apoi sa o trimitem si catre parlamentul european si unde mai considerati si voi . April |
Problema poate fi rezolvata mai simplu cu ajutorul site-ului de petitii online. http://www.petitiononline.com/laredout/petition.html