Redoutistele fidele La Redoute France (152)
Raspunsuri - Pagina 16
claujro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miki68
Clau, cred ca se referea la partea cu "must order on lr.fr" si nu, lr.ro cum ne-am fi asteptat cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
scuze, asta nu citisem
de comentat
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui meddana buna ziua mai avem si alti sustinatori http://bucsaradu.blogspot.com/ |
bine ai venit, meddana!
de comentat
meddana spune:
fetelor eu vreau sa fac o reclamatie la OPC,dar nu am nimic de la ei.nici un mail.cred ca o sa trimit intai un mail,fac pe nestiutoarea ca am vazut ca a disparut romania din lista tarilor care livreaza.niste poze de pe ambele siteuri.daca mai e cineva care a facut o rog sa-mi spuna ce anume.daca mai aveti adresele de la OPC din franta si unde ati mai trimis in vara sa le puneti.dupa-amiaza am mai mult timp liber si o caut niste materiale cu drepturile cetatenilor europeni.
meddana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
bine ai venit, meddana! de comentat |
multumesc
bine v-am gasit si vreau sa va multumesc tuturor pt toate informatiile.imi pare rau ca nu v-am gasit mai devreme.sunteti foarte dragute si amabile.
Raluca_u spune:
unique
esti o comoara la casa omului.
o zi frumoasa redoutistelor.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
buxa spune:
In primul rand va salut pe toti. Sunt nou pe acest forum, dar se pare ca avem ceva in comun - problema laredoute.fr. Desi subiectul este pentru redudiste, eu sunt un redutist, probabil singurul intre redustite.
Am intrat la solicitarea Claudiei, care a postat la comentariile blogului meu (http://bucsaradu.blogspot.com) unde am prezentat problema cu laredoute.ro. Sper sa va placa articolul, mai ales ca este documentat cu informatii preluate de pe site-uri oficiale.
Consider ca problema aceasta nu are ca rezolvare incercarea de a comanda pe o adresa din Franta si ulterior coletul sa fie trimis in Romania.
Solutiile pe care le vad eu sunt doua:
1. Reintroducerea tarii noastre in lista destinatiilor de pe laredoute.fr prin sesizari la organele statului roman si a comunitatii europene, precum si printr-o campanie care sa se extinda in afara internetului, pana in massmedia.
2. Boicotarea site-ului laredoute.ro prin neaccesarea lui si prin neplasarea de comenzi. Cred ca aceasta varianta va conduce la unul din urmatoarele scenarii: inchiderea afacerii laredout.ro sau scaderea preturilor pe laredoute.ro intr-atat incat sa fie competitive cu cele din franta.
lizzy spune:
buscaradu.blogspot cred ca este user-ul buxa care a comentat pe softpedia
si este binevenit si pe dc
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
claujro spune:
buxa, bine ai venit. Noi avem deja 2 ani de comenzi si 1 revolutie la activ. Cred ca stii cum am rezolvat, nicidecum prin sesizarea institutiilor statului roman, desi am scris de la OPC pana la Politie...nimic nu s-a miscat. Mult mai de ajutor au fost forurile europene carora ne-am adresat, care au si impus lr plata unor "despagubiri" pt situatia creata: am putut plasa comenzi, ne-au luat banii si ne-au trimis cecuri fara sa ne informeze in prealabil ca nu mai livraeza in ro. Tot noi am facut si reportajul la ProTv
Nu stiu cat succes vom avea acum, dar merita incercat. Nu uita insa ca lr are francize si in alte tari europene si nici acolo nu exista posibilitatea de a comanda pe situl mama.
de comentat
Raluca_u spune:
Buxa, meddana scrieti repede cateva mesaje, primele 10 sunt moderate si apar mai tarziu.
Buxa stai linistit ca nu facem discriminari te primim in gasca redoutistelor. sunt fete aici care s-au implicat mult in rezolvarea acestei probleme, inclusiv printr-o scrisoare adresata comisarului european Kuneva.
o zi frumoasa
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buxa In primul rand va salut pe toti. Sunt nou pe acest forum, dar se pare ca avem ceva in comun - problema laredoute.fr. Desi subiectul este pentru redudiste, eu sunt un redutist, probabil singurul intre redustite. Am intrat la solicitarea Claudiei, care a postat la comentariile blogului meu (http://bucsaradu.blogspot.com) unde am prezentat problema cu laredoute.ro. Sper sa va placa articolul, mai ales ca este documentat cu informatii preluate de pe site-uri oficiale. Consider ca problema aceasta nu are ca rezolvare incercarea de a comanda pe o adresa din Franta si ulterior coletul sa fie trimis in Romania. Solutiile pe care le vad eu sunt doua: 1. Reintroducerea tarii noastre in lista destinatiilor de pe laredoute.fr prin sesizari la organele statului roman si a comunitatii europene, precum si printr-o campanie care sa se extinda in afara internetului, pana in massmedia. 2. Boicotarea site-ului laredoute.ro prin neaccesarea lui si prin neplasarea de comenzi. Cred ca aceasta varianta va conduce la unul din urmatoarele scenarii: inchiderea afacerii laredout.ro sau scaderea preturilor pe laredoute.ro intr-atat incat sa fie competitive cu cele din franta. Buxa |
Buxa, exact asta vrem si noi.
Fetele au inceput demersurile legate de reexpedierea coletelor pentru ca pana primim raspunsul la sesizarile oficiale s-ar putea sa mai dureze.
Eu studiez link-urile de pe blog-ul tau, poti adauga pe langa acelea si urmatoarele trimiteri care se refera la noile reglementari privind comertul electronic in UE:
http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/08/1474&format=HTML&aged=0&language=RO&guiLanguage=en
http://www.romanialibera.ro/a128064/ue-va-avea-o-piata-online-unica.html
April