Redoutistele fidele La Redoute France (152)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui catimati

Pentru fetele din Iasi, ma gandesc ca cel mai simplu ar fi sa gasim pe cineva in rep Moldova - la Ungheni, de ex. care sa primeasca coletele si sa mergem eventual sa le ridicam. Nu sunt decat 10 km pana la granita si ar fi cel mai ieftin asa. Putem eventual sa facem prin rotatie cate un drum acolo sa aducem coletele pentru mai multe fete...

Intrebarea este pe cine sa rugam sa ne primeasca coletele?
Mai caut printre cunoscuti....

Bravo, la asta nu m-am gandit, dar se livreaza la Moldoveni?
Gasesc eu un client ceva care sa-mi primeasca coletu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Nu se platesc taxe vamale in Moldova?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Gata,am ridicat si coletul din 9 si cel din 13.Nu pot sa spun ce multumita sunt de produse,inclusiv si de cadouri,geanta cu girafa si setul de desert.Of,deci am incheiat capitolul asta,cel putin deocamdata.
http://www.laredoute.fr/vente-sac-cabas-la-redoute-creation.aspx?productid=324147219&documentid=201208&single=false&categoryid=38888050#DescDetail pe negru imita perfect pielea lacuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Se plateste vama in Rep. Moldova. Merita?

Lorenza, sa le purtati sanatosi si sa nu fie ultimele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Se plateste vama in Rep. Moldova. Merita?

Lorenza, sa le purtati sanatosi si sa nu fie ultimele...

Mersi!Si eu sper la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Good afternoon,

Cost of delivery for Romania is 90 euros. It will take 7 to 10 days to be delivered.

You can set your order by PayPal directly on our website.

You can also pay by bank transfer. We are awaiting for the receipt of your payment to ship your order.

Cordialement,

Mailul e de la Avenue des Jeux Sunt de departe cei mai tari la taxe de livrare. Acum si 30 euro mi se pare ieftin

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Good afternoon,

Cost of delivery for Romania is 90 euros. It will take 7 to 10 days to be delivered.

You can set your order by PayPal directly on our website.

You can also pay by bank transfer. We are awaiting for the receipt of your payment to ship your order.

Cordialement,

Mailul e de la Avenue des Jeux Sunt de departe cei mai tari la taxe de livrare. Acum si 30 euro mi se pare ieftin

de comentat

Ce tupeu!!! E un alt mod de a spune, elegant desigur, ca nu vor sa livreze in Ro.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Clau, raspunde-le ca faci comanda, dar la 90 de euro shipping vrei ca comanda sa-ti fie livrata la domiciliu, a doua zi dupa lansarea comenzii, de catre directorul firmei

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Clau, raspunde-le ca faci comanda, dar la 90 de euro shipping vrei ca comanda sa-ti fie livrata la domiciliu, a doua zi dupa lansarea comenzii, de catre directorul firmei

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

vin si eu cu 2 propuneri :
www. buyandbehappy. de ( electrocasnice)
www. bimbomarket. it

mdaa, am intrat sa vad daca mai livreaza lr.fr in ro, vad ca nu, da vad ca trimit oferte pe mail

eu nu am mai scris din octombrie, atunci cautam site-uri pt electrocasnice (fixu meu), am vrut expresor Saeco casnic) am incercat,am cautat si sapat la greu, nu am renuntat si am gasit varianta Ok pret + transport si livrare in RO (acu is happy ca beau cafa faina):P de la buyandbehappy

pot sa va mai zic de cei de la otto, ca livreaza in ro, dar prin schwab, cost de transport scump, aveau modelul dorit de mine da nu merita

pana la urma am dat de www. buyandbehappy . de si am primit tot ce am comandat in bune conditii prin UPS (cost transport 30 euro),au si varianta in engleza, asa ca pe cind se va face lista cu site-uri care livreaza in RO , poate fi trecut si asta

E o buna idee sa se faca lista aceea cu site-uri care livreaza in Ro, eventual organizat pe domenii cumva..deci mai am site de jucarii www. bimbomarket . it (specializat cu precadere pe echiparea cu tot ce-ti trebuie pt nou nascuti (accesoii etc)
de aici am luat ceva jucarii , is multumita de livrare si pret transport , iti iasa mai bine mai ales daga grupezi cu cineva comanda :)so please add those 2

daca mai aveti prin favorites scrieti si pt mine si alte site-uri de jucarii please

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput