Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap40

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Luciculeeeeee, nu pot sa creddddddddd !!!!!!!
Felicitari din suflet !!!!!!!!!

Fugi la beta !!!

Yupiiii

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

M-am tampit de tot.Ralu te sun cand vin de la lab.Trebuie sa vina al meu sa mergem la analiza.Am numerele de tel care le-am salvat in el.Esti si tu acolo.M-am uitat acum.Da de fericire,de uimire,de nu stiu nici eu
VA MULTUMESXC PENTRU TOT!!!
Felicia multumesc!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

iupiiiii
Bravoooo!!!!!!!
am zis ca azi petercem? am zis

o sarcina de vis iti doresc!

lucialu e GRAVIDAAAA!!!!

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Vai de fericire nu mai pot

sa fie bine pana la capat

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

lucia nu stiu daca ai nr. care trebuie. las ca-ti trimit io PM. eu am unul al tau care nu mai e bun de mult....
uof...ce cafea buna iau eu in dimineata asta speciala in care ne-a si lasat bebe sa dormim ca niste porci pana la 10:30(bine, pt tati e de rau ca are scarbici) dar pt mami e de bineeeeeeeee
eu n-am avut curaj sa-mi fac bhcg. m-am gandit io ca daca nu se dubleaza la 48 de ore dau in paranoia, si am zis pas. am facut vre 3 de urina+eco la care s-a vazut embrionul la 4 saptamani si 3 zile.
iubita, fa rost de pregnyl, utrogestan,no more si SARBATORI FEEEERICIIIIITE!!!!
i'm so happy....so happy

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vai ce dimineata frumoasa....petrecere...LUCIALU FELICITARI IUBITA...AI REUSIT.....
Inca nu-mi revin plang de bucurie, mi-am scapat si utrogestanul pe jos...sunt asa de emotionata, Doamne cat ma bucur!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinette spune:

Felicitariiiiiii!!!!!!!!

Doamne, cat ma bucur!!!!!!!
Meritai asta draga noastra!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce va doriti!
M-ai facut sa plang de fericire.......
Asteptam reteta miraculoasa cu lux de amanunte

Urmeaza Ioana, simt asta.......

Va pup pe toate!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Lucica, cred ca am scris mesajul in acelasi timp, asa ca te felicit acum, din toata inima! Sarcina usoara, cu bb sanatos si la termen!
Imi imaginez ca plutest de fericire! Cu siguranta veti avea cele mai frumoase Sarbatori! Ce adresa ai folosit cand i-ai scris lui Mos Craciun?

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Pai la asa veste e cazul sa-mi fac si eu intrarea la endo: FELICITARI LUCIA!!!!! Sa fii optimista si calma, alunga fricile si gandurile rele. O sa fie bine chit ca de craciun n-o sa poti suporta mirosurile de bunatati. Si stiu eu un "criticat" care se va bucura de sms-ul tau

Zici ca exista Mosul? Ma apuca acum de lista: bebe bebe bebe bebe bebe bebe bebe bebe....pentru noi toate!

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

FELICITARI LUCI

Mi-au dat lacrimile...nu sunt o plangacioasa, mai ales ca nu te cunosc, dar crede-ma MA BUCUR ATAT DE TARE....MINUNEA S-A PRODUS...DUMNEZEU NE IUBESTE SI NE TRIMITE SEMNALE...PLANG DE FERICIRE.....

Sa ai o sarcina usoara si peste 8 luni sa iti tii bb in brate...!!!!

Mos Craciun a facut o minune!!!

Mergi la inceput