Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

miki vai ce dulci sunt cei trei muschetari .. ce bine ca va intalniti si bebeii se joaca impreuna .. mi-ar placea si mie ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Elle, daca esti libera, la urmatoarea intalnire va invitam si pe voi, poate invata si copii nostri de la Eva sa mearga singuri in picioare

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

miki vai ce dulci sunt cei trei muschetari .. ce bine ca va intalniti si bebeii se joaca impreuna .. mi-ar placea si mie ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Elle, daca esti libera, la urmatoarea intalnire va invitam si pe voi, poate invata si copii nostri de la Eva sa mearga singuri in picioare

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

da voi stati departeeee .......

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Ceska, nu stiu daca o sa reusim facem ceea ce ai spus tu, pt.ca avem 2 mamo-dependenti printre copii:DAria si Luca. eu incerc sa o obisnuiesc acum pe Daria sa stea doar cu mama si cu Ancuta, sa vedem daca ne iese... si...tot ma chinui de cateva zile sa-ti spun, citit acum cateva zile ce ai scris(la ziua lui Benji) si tare muuult mi-a placut.

Fetele, am vb duminica cu Miri si zicea ca si-a luat biletul de avion pt.21 feb sa vina la party
asa ca...dupa sarbatori poate stabilim si locatia.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Nemary,
era numai o idee. POate o aplicati mai incolo cand nu mai sunt asa mamosi!

Alaturi de clopoteii Stefania, Mathias si Mihai il mai avem si pe Radu (mary_mary), prietenul din Timisoara al lui Benjamin!
Sa ne creasca si traiasca fericiti!

VEN,
unde te-ai ascuns? Esti bine sper si nu suparata pe noi. Azi ne pui sigur poze cu Mathias???? Sper!!!!

Merge mama singura o saptamana la soacra sa ii tina de urat ca pe Benji nu il trimit!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

hai, mai, Elle, ca nu stam la capatul lumii...cred ca in max 30 min ajungi la noi.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Ceska, nu stiu daca o sa reusim facem ceea ce ai spus tu, pt.ca avem 2 mamo-dependenti printre copii:DAria si Luca. eu incerc sa o obisnuiesc acum pe Daria sa stea doar cu mama si cu Ancuta, sa vedem daca ne iese... si...tot ma chinui de cateva zile sa-ti spun, citit acum cateva zile ce ai scris(la ziua lui Benji) si tare muuult mi-a placut.

Fetele, am vb duminica cu Miri si zicea ca si-a luat biletul de avion pt.21 feb sa vina la party
asa ca...dupa sarbatori poate stabilim si locatia.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Pai eu cred ca ar fi bine sa ne grabim un pic si sa stabilim inainte de sarbatori ca din experienta proprie stiu ca nu e usor sa gasim loc liber. Astfel de spatii nu sunt prea numeroase, sunt solicitate si rezervate cu mult timp inainte.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Nemary,
era numai o idee. POate o aplicati mai incolo cand nu mai sunt asa mamosi!

Alaturi de clopoteii Stefania, Mathias si Mihai il mai avem si pe Radu (mary_mary), prietenul din Timisoara al lui Benjamin!
Sa ne creasca si traiasca fericiti!

VEN,
unde te-ai ascuns? Esti bine sper si nu suparata pe noi. Azi ne pui sigur poze cu Mathias???? Sper!!!!

Merge mama singura o saptamana la soacra sa ii tina de urat ca pe Benji nu il trimit!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Hmmm...ceva-mi spune ca Ven e suparata

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LAURICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID ce faci?? nu ne mai iubesti??

roli ati mai facut ceva cu casuta?? tin pumnii!

lalad flacaii .. cum mai sunteti voi?

stoisor, lala20 pe unde sunteti, fetelor?

fetele din america ... honey, cati, eliza, madanic .. what's up?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Bine v-am regasit zuzele mele dragi!

Am ceva timp de cand nu am mai scris, dar am citit tot. Va multumim din suflet pentru urari si vi le intoarcem cu drag.

Am vazut o gramada de poze, cei trei muschetari, pe Eva in actiune, Cretulina mica, pe Ozi cea frumoasa si fratiorul ei la fel de frumos, pe Sofiuca in vacanta, pe Benji in saniuta cu bunica, pe Ioana si bunicele ei, pe buburuza Adeluta, pe Pipe cea frumoasa si cred ca am mai uitat... nu va suparati pe mine. Cand imi amintesc va spun !

Mihaita a fost mucios rau vreo doua saptamani, pana la urma i-am dat antibiotic (la recomandarea medicului, nu de la mine putere ), iar acum este bine. Mananca bine, dar a inceput sa se trezeasca noaptea, nu stiu de ce...

I-am votat si noi pe cei doi piciulici Razvanici si Mateias si ii vom vota zilnic!

Un pentru clopotei si pentru mamici!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

La multi ani! Radu, Mathias, Paula si bineinteles Stefanitza mea! Sa cresteti mari si sanatosi!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

De mult am vrut sa te intreb: te-am suparat cu ceva de ne eviti in fiecare luna? Daca da, imi cer scuze, dar sincer nu-mi amintesc.
Oricum eu va spun cu drag LA MULTI ANI! Sa-ti creasca mare, sanatoasa si sa va bucurati de realizarile ei!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput