Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am vazut doua,trei poze de daria,dar greuuu,nici nu pot muta mouss-ul sa vad mai mare ca-mi apar diferite chestii..enervant,dar le vad pana la urma...am fost si noi la moeciu de sus,superb,salbatic si civilizat,n-am intalnit asa oameni.ddanagh,haioasa foc daria.

raton,yummmyyyy biscuitii aia...prestez,chiar voiam o reteta de biscuiti facuti in casa caci i-am tot luat de la nestle dar prefer cei home made.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

alex se zgarma'n nas sa ishi scoata mucii ma gandeam ca vretzo sa shtitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mamii,
Ddanagh, si pt povestea cu praji

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si Saby incearca sa-si scoata mucii si apoi ma trage de deget si incearca si cu al meu, ca daca e mai gros poate merge mai bine .

Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamii

alex se zgarma'n nas sa ishi scoata mucii ma gandeam ca vretzo sa shtitzi

Mami de Escroc Sentimental13/07/07

.....daca nu face din ei bilutze, pe care sa le arunce prin casa......nu ne intereseaza.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

ghinetz, esti foarte tare! ai un simtz al ...observatziunii foarte, si anume, dezvoltat! zau daca am vazut elefantu ala fumicios pana cand mi-ai zis tu............tre' sa ma gandesc la o egzplicatziune logica

editez k sa-i multumesc lui raton pt reteta de buscuitzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Tocmai am descoperit pe burtica Denisei muuuulte bubite mici si rosii, asta dupa 3 zile de febra mare fara motive vizibile. O banuiesc de roseola, dar nu sunt sigura. E tare maraita si nervoasa. Oare o mananca bubitele astea?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

brazuca, chiar ma gandeam ce faceti........pai daca ar manca-o s-ar scarpina, nu? zic si eu.....din cate stiu eu, bubitele de la rujeola apar prima data dupa ureche, nu??????
uite aci un articol http://www.adevarul.ro/articole/ce-trebuie-sa-tii-despre-bolile-copilariei.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Off-topic.Am facut o palariutza pentru o fetitza,va place?http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3062181450/

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Corina, Daria mi-a facut asa pe spate, ca reactie la febra. A vazut-o o dr si a zis ca sunt multi bebei a caror piele reactioneaza asa la febra. Insa e bine de verificat.

Vorbeam cu Andraz si imi spunea ca Mara la gradi deseneaza insa nu am intrebat-o cu ce, cu tempera sau cu creioane? Ma gandesc sa ii iau si eu acasa tempera sa desenam, pe vremea asta se plictiseste rau, imi face capul calendar. Voi ati luat? MI-e ca o sa-mi faca varza casa. Ma mai gandesc si la plastilina da' mi-e sa nu o manance. Cu creioanele colorate se joaca, dar prea putin. Apropos, in 2 minute cat am fost in bucatarie, mi-a desenat un perete din dormitor. Noroc ca era creion cerat si s-a luat.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput