Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 7
musso17 spune:
am vazut doua,trei poze de daria,dar greuuu,nici nu pot muta mouss-ul sa vad mai mare ca-mi apar diferite chestii..enervant,dar le vad pana la urma...am fost si noi la moeciu de sus,superb,salbatic si civilizat,n-am intalnit asa oameni.ddanagh,haioasa foc daria.
raton,yummmyyyy biscuitii aia...prestez,chiar voiam o reteta de biscuiti facuti in casa caci i-am tot luat de la nestle dar prefer cei home made.
violetan spune:
Mamii,
Ddanagh, si pt povestea cu praji
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
CarlaV spune:
Si Saby incearca sa-si scoata mucii si apoi ma trage de deget si incearca si cu al meu, ca daca e mai gros poate merge mai bine .
Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamii alex se zgarma'n nas sa ishi scoata mucii ma gandeam ca vretzo sa shtitzi Mami de Escroc Sentimental13/07/07 |
.....daca nu face din ei bilutze, pe care sa le arunce prin casa......nu ne intereseaza.....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
ghinetz, esti foarte tare! ai un simtz al ...observatziunii foarte, si anume, dezvoltat! zau daca am vazut elefantu ala fumicios pana cand mi-ai zis tu............tre' sa ma gandesc la o egzplicatziune logica
editez k sa-i multumesc lui raton pt reteta de buscuitzi!
brazuca25 spune:
Tocmai am descoperit pe burtica Denisei muuuulte bubite mici si rosii, asta dupa 3 zile de febra mare fara motive vizibile. O banuiesc de roseola, dar nu sunt sigura. E tare maraita si nervoasa. Oare o mananca bubitele astea?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
mychydutza spune:
brazuca, chiar ma gandeam ce faceti........pai daca ar manca-o s-ar scarpina, nu? zic si eu.....din cate stiu eu, bubitele de la rujeola apar prima data dupa ureche, nu??????
uite aci un articol http://www.adevarul.ro/articole/ce-trebuie-sa-tii-despre-bolile-copilariei.html
oaana spune:
Off-topic.Am facut o palariutza pentru o fetitza,va place?http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3062181450/
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ddanagh spune:
Corina, Daria mi-a facut asa pe spate, ca reactie la febra. A vazut-o o dr si a zis ca sunt multi bebei a caror piele reactioneaza asa la febra. Insa e bine de verificat.
Vorbeam cu Andraz si imi spunea ca Mara la gradi deseneaza insa nu am intrebat-o cu ce, cu tempera sau cu creioane? Ma gandesc sa ii iau si eu acasa tempera sa desenam, pe vremea asta se plictiseste rau, imi face capul calendar. Voi ati luat? MI-e ca o sa-mi faca varza casa. Ma mai gandesc si la plastilina da' mi-e sa nu o manance. Cu creioanele colorate se joaca, dar prea putin. Apropos, in 2 minute cat am fost in bucatarie, mi-a desenat un perete din dormitor. Noroc ca era creion cerat si s-a luat.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)