Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 8
Timi07 spune:
Oaana ma enervezi. E ceva la ce nu esti talentata? (scuze cca te-am mintit, nu ma enervezi de loc ba din contra) E cool caciulita.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
ddanagh spune:
Karligutza ce mai face Adela ta? i-ati scris mosului?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Oaana si mai zici ca nu ai timp de nimic Mie imi lua un secol sa fac o caciula.
Timi07 spune:
Eu imi astept jumatatea mai buna sa vina din delegatie de la Praga, de-acum dau refresh la site-ul aeroportului de o sa sara scantei. De duminica de la pranz am fost doar noi fetele singurele si n-am dormit nici o noapte bine, ba din cauza fetei ba neplaceri personale of si nici n-am sperante sa dorm bine prea curand.
Am admirat-o pe Scufita Rosie, frumos model si talentat fotograf (i-am vazut si site-ul personal )
Si pe dragalasa Daria am admirat-o.
Dana&Ianaiub mi s-a facut o pofta de zapada de nu va puteti imagina si de un aer rece de iarna adevarata nu de iarna dublineza care ti se baga in oase, am luat-o razna
Timi07 spune:
iuhuuuuuu a aterizaaat!
ddanagh spune:
Eu am scapat scufitza. Ma duc in urma sa o gasesc. Poate dau de lup
Editez ca sa zic:
CRis m f bine ii sta Ioanei in scufitza, e dragalasa rau. Nu am putut sa nu remarc bretonul trendy in scari
ddanagh spune:
Timi sper ca ai o bere in frigider pe care sa i-o feri cat cotrobai tu prin genti
oaana spune:
Timi,deci vine sotul?Stiu cum e sa fii singura acasa,eu am stat o singura data fara sot doua nopti,insa mi s-a parut teribil..Am uitat,te mai doare capul??
Dana,daca vreti va fac,dar aici in oras nu prea se gasesc materiale bune.Caciulitza aceasta e din 50%lana si50% bumbac.Am lucrat-o repede,dar m-au mai intrerupt copiii,altfel cred ca in 2 ore era gata.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Timi07 spune:
hihi Dana cand vine vorba de alcool nu poti avea baza in mine sa fac aprovizionarea
Timi07 spune:
Oaana ma mai doare un pic dar e mult mai bine.