Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 13
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Timi!
Multa fericire, sanatate si bucurii!
Petrecere frumoasa in continuare de ziua ta.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
CarlaV spune:
Mai, ma enervati cu zapada asta, in Bucuresti nu stie nici sa ninga, ne-au pacalit astia, vreau banii inapoi!
Mi_a, multumesc mult .
Timi,
Mamii, e tare pushtiul tau, poate reusim sa ne vedem cand veniti! Mie Saby imi zice "ai, ma!" si "e na!", imi vine sa o mananc.
Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Fianna, daca stai dupa intarcatul natural atunci mai dureaza intre 1,2 si 5,5 ani
Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
jadi spune:
Michi, nu te panica, are tot timpul sa vorbeasca, daca te consoleaza cu ceva nici Dodo al meu nu zice mai nimic in afara de papa, tati, mama foarteeeeeeeeee rar si baaaaaa care poate sa insemne balon, bau sau inceputul la "bate vantul frunzele" . In schimb arata foarte bine cu degetul cand vrea ceva zice A adica asta si canta foarte frumos fara cuvinte, lautar in fac manca-l-ar mama, o sa stie linia melodica si transcriera fonetica . In schimb Vlad stia atat de multe cuvinte la varsta lui dar comparatiile nu isi au rostul, fiecare cu ritmul lui!
Deni & Vlad & Tudor
Timi07 spune:
Multumesc frumos pt urari.
Jadi pe Sophie trebuie sa o tin in brate cand mestec prin oale si vrea sa guste totul deci se face "chef" sau inspector la SANEPID (sau cum i-o zice).
Saracutul Dodo la ce dureri a trebuit sa faca fata. Cand Sophie a avut probleme cu urechiusa dr mi-a zis ca noi am urla daca am avea asa dureri si ea saracuta era doar mai maraita decat deobicei. Clar ca sunt dragii de ei mult mai rezistenti ca noi. Eu una dupa o criza de rinichi si cand ma pensez mi se pare prea dureros .
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
brazuca25 spune:
La multi ani Timi! Ti-a spus foarte frumos mama ta, esti o femeie implinita, cu o familie frumoasa si cu doi copii.
Mychy nici Deni nu vorbeste...romaneste...ca alte limbi necunoscute de noi, vorbeste la greu. In romaneste spune doar tata-i sau tata si miam miam pentru tzitzi. La ea tatai sunt toate lucrurile. Nu vrea deloc sa repete dupa noi, orice cuvant incercam sa ii zicem, ea tot tatai zice. Dar de invatat respectivul cuvant il invata ca daca o intreb dupa aceea unde este, stie sa arate. Cand arata spune ata si asteapta sa ii zici ce e. Eu ma incurajez ca e in etapa de acumulare si si-o da ea drumu' la vorba pana la urma.
Pentru cadou de Mos, eu vreau sa ii iau multe carticele pentru varsta lor, cu desene frumoase si clare, nu stilizate, si eventual cu niste povestioare cu rime. Sunt in cautari dar nu prea am gasit ce vreau eu.
Deni e acum in perioada cartilor. Cand e liniste in casa, sigur o gasesti la rafturile cu carti. Le scoate si le plimba prin casa, le "citeste", mai si "scrie" pe ele. E tare haioasa cand apare victorioasa cu un teanc de carti in brate si le pune langa ea.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
Timi07 spune:
Am uitat sa va pove ca acum 2 luni am intarcat-o fara probleme pe Sophie. Toate bune si frumoase pana acum 2 saptamani cand a inceput sa ma traga de bluza si sa bage mana sa scoata tatzi uitandu-se la mine sa-i dau minam-minam sau apa (apa zice la tot ce se bea inclusiv lapte). Nici nu ma gandeam ca dupa mai bine de-o luna o apuca dorul de san cand a renuntat la el fara nici o problema.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mamii spune:
fetelor stati asa nu ne intelegeti gresit.Alex spune DOAR:mama,tata ( f rar),cucu,apa si pa care mai este si ba...AAAa si mai zice nonna(adik bunik)
Timi e normal si alex a avut o perioada dupa intarcare cand ma tragea de bluza.Acum de ex daca ma vede dezbracata zambeshte se uita la ele si ATAT.
Dar este de coma caci a invatzat sa faca phuuu la adidashiAm fost la o prietena si s-a dus la ea i-a smuls papucu din picior l-a aruncat si a inceput sa se strambe si sa faca phuuu phuuu