Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (114)
Raspunsuri - Pagina 12
Timi07 spune:
Dorm strumfi?
Shhhh hai tiptil sa nu-i trezim la un pahar de sampanie/suc de fructe pt gravidute si o praji si o barfa mica.
Azi sunt tare rasfatata...asta ca sa uit ca inbatranesc...pardon, mama m-a consolat ca nu-s batrana ci o femeie implinita cu o familie frumoasa. Eh, eu ma consolez ca sunt "mai inteleapta" nu mai batrana cu un an
Sotul m-a rasfatat cu cadouri incepand cu niste goodies din Cehia care mi-au amintit de copilarie, plus un cadou pus pe noptiera si 2 care ma asteptau pe birou la servici (a complotat cu o colega).
De-abea astept sa merg la pranz acasa si pe urma sa se faca 6 sa merg la scumpii mei.
Fiica-mea tot fugea pe holul blocului dupa mine sa-mi faca cu mana si sa-mi zica bye....ce conta ca era in pijama si desculta. Vai ce dor mi-e de ei, de parca am plecat la serviciu acum 3 ani.
mamii nu cred sa ne intoarcem in Ro, sau cel putin nu prea curand. Noi ne-am format ca familie departe de "influientele" binevoitoare ale rudelor,prietenilor... si zau ca nu vreau sa schimb asta. Plus ca sunt convinsa ca le-ar fi mai bine si copiilor in vestul Europei (chiar daca pt mine va fi destul de greu cu 2 prunci si nici un ajutor in afara de sot) si nu ma refer la partea materiala.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
greierash spune:
La multi ani fericiti!!!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
mamii spune:
timi la multi ani fericiti
Mai fetelor acu nu ca ma plang iar..da..de cand ne-am hotarat ca ne mutam in ro...ghicitzi cine s-a mai hotarat sa se mute?Yo cred k de femeia asta nu scap nici in mormant!
ddanagh spune:
Ha, am simtit eu ca- i rost de niste cadouri pt mamica Timi. F frumos din partea sotului. Iti urez si eu la multi ani alaturi de familia ta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Mamii, pai nu te mai enerva, inseamna ca te place din moment ce vine dupa voi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
mychydutza spune:
mamii si pt ca mie imi place sa enervez omu' pana la capat......mai am niste poze cu....zapada
timi, LA MULTI ANI! daca voua va e mai bine acolo, ce rost sa va intoarceti???????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mamii spune:
danagh ti-o trimit sa te placa si pe tineVrei?
FEtelor ..adineauri alex a facuto mica boacana si eu i-am zis ''hai ma mama'' si acu tipa dupa mine prin casa..''ha ma mama''
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamii FEtelor ..adineauri alex a facuto mica boacana si eu i-am zis ''hai ma mama'' si acu tipa dupa mine prin casa..''ha ma mama'' |
uf , ca ma ofticati cu pruncii vostrii vorbaretzi. pe-al meu nici sa-l pici cu ceara ca nu zice ceva..........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mamii spune:
mychydutza..nu te enervea prea tare ca nu e vorbaretz..deloc chiar..dar mama zice la perfectie si deobicei sunt obiecte/lucruri care se numesc mama dar pe diverse intonatii.Da acu pare ca i-a ieshit
Mychydutza...o cam cautzi cu lumanarea ti se trage de la tigara aia nu?