Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
LUCUTTA spune:
Fetelor,la cat timp dupa nastere cezariana trebuie sa-mi vina ciclul?
Nu stiu ce sa ma fac cu bb meu ca asta nu are somn nici ziua nici seara pana noaptea la 12.Adoarme in cursul zilei cate o juma de ora dupa ce mananca si apoi tot marait este.Sunt singura cu el si nu mi-e usor.Nu stiu de ce nu doarme mai mult in timpul zilei.
Ai vostrii dorm?
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCUTTA Fetelor,la cat timp dupa nastere cezariana trebuie sa-mi vina ciclul? Nu stiu ce sa ma fac cu bb meu ca asta nu are somn nici ziua nici seara pana noaptea la 12.Adoarme in cursul zilei cate o juma de ora dupa ce mananca si apoi tot marait este.Sunt singura cu el si nu mi-e usor.Nu stiu de ce nu doarme mai mult in timpul zilei. Ai vostrii dorm? |
nu conteaza daca ai nascut natural sau prin cezariana. stiam ca daca alaptezi poate sa vina si dupa 6 luni chiar mai mult. depinde foarte mult de organismul fiecarei femei. poate veni dupa o luna, poate veni mult mai tarziu. ora de culcare e tot undeva pe la 12 noaptea, insa a mea recupereaza. daca o zi nu doarme, a doua zi rupe normele si tot asa. azi suntem in ziua cu mult somn, ieri mi-a dormit cumulat maxim 2 ore.
poze
povestea nasterii
andy.p spune:
lucutta asa sunt majoritatea copiilor de pe aici...Alexia e la fel,are zile in care nu doarme decat cate o juma de ora in rest stat in patutz la carusel,sau in balansoar sau in brate si admirat peretii.Seara tot asa adormim pe la 12.Stiu ca e greu si eu sunt singura 3 zile pe saptamana si mai sunt cateva fete pe aici la fel singurele.
Mie mi-a venit ciclul la 2 luni dupa cezariana...acuma depinde de fiecare.
giulianna superb
piolica welcome back vrem pozeeee
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
piolica spune:
giulianna, merci frumos. sper sa reusesc sa tin pasul cu voi.
lucutta, cred ca nu depinde de modul in care ai nascut, ci daca alaptezi sau nu. Stiam ca daca alaptezi, rushii pot veni foarte tirziu, insa nu este valabil pt toate fetele. Iti poate veni ciclul chiar si la o luna si ceva dupa nastere, la mine asa a fost.
Te-ai gindit sa vezi un osteopat pt bb? poate il va ajuta sa-si gaseasca somnul. eu ma ginsisem sa ma duc la un osteopat, insa nu stiu daca ma poate ajuta, Elsa doarme la greu ziua, asa ca seara nu mai are somn...
Mamica fericita de bebelina Elsa
_giulianna_ spune:
LUCUTTA si eu sunt singura cu bebe, chiar din prima zi. Aveam zile in care imi venea sa-l fac pachet si sa-l trimit la maica-mea. Capu' sus!
Nu stiu cat are bebele tau dar Edi aproape o luna de zile (a doua luna) tot asa a tinut-o. Nu dormea neam ziua...zici ca ii dadeam sa bea cafea. Era alaptat exclusiv formula deci n-avea treaba cu ce mancam eu...
Am pus aceasta perioada pe seama colicilor. Nu se odihnea deloc ziua...era ceva de speriat. Am mai raspuns eu cuiva de pe aici care tot problema asta o avea.
Noaptea in schimb cadea lat...de la 10 dormea dus pana pe la 4-5 cand se trezea sa manance.
Acum are 3 luni si s-a reglat...plange cand i se face somn si daca nu-l culc urla ca din gura de sarpe. Am incercat intr-o seara sa-l tin treaz pana la baita...pai ce m-am inteles cu el? L-am culcat si adio baie in seara aia. Ca o paranteza am inceput sa-i cunosc plansul si sa fac diferenta intre plans de foame, de somn, de facut kk....
Rabdare mamico! Va trece si perioada asta!
LE: mie mi-a venit ciclul dupa 2 luni de la cezariana. N-are treaba cu nasterea...are treaba cu alaptatul.
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
piolica spune:
laura, pupici!!! ce bine e sa va citesc din nou!
am niste poze aici!
http://picasaweb.google.com/Houlier/ELSA02?authkey=5C1y8e86L8U#
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui piolica laura, pupici!!! ce bine e sa va citesc din nou! am niste poze aici! http://picasaweb.google.com/Houlier/ELSA02?authkey=5C1y8e86L8U# Mamica fericita de bebelina Elsa |
Ce vartej areeeeeeeeee si ce oooooooooooooocchi!
Nu pot sa-mi dau seama daca-s ochii tai sau ai lui tati.
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
andy.p spune:
citat din mesajul lui piolica laura, pupici!!! ce bine e sa va citesc din nou! am niste poze aici! http://picasaweb.google.com/Houlier/ELSA02?authkey=5C1y8e86L8U# Mamica fericita de bebelina Elsa |
Piolica e o scumpaaaaaIn filmulet face exact ca AlexiaSi mie mi se pare ca seamana cu tati
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
_giulianna_ spune:
Hai ca de juma' de ora ma chinui sa-mi amintesc ce vroiam sa va intreb.
Greu...greu imi revin
Citeam mai devreme de niste pozitii pentru invatat bebe sa stea pe burtica?
Edi nu sta nici 10 secunde...zici ca-l inteapa ceva.
piolica spune:
giulianna, laura,
intr-adevar, are un virtej nemaipomenit. ma amuza teribil cind o pieptan seara, ca trebuie sa-i fac virtejul cu degetul, ca altfel nu sta parul de nici un fel.
are niste ochi de un albastru intens si sint foarte migdalati, sper sa ramina asa, sa nu se schimbe culoarea ca ar fi mare pacat. oricum, nu cred ca se va schimba foarte tare, eu am ochii versi, iar ta-su ii are albastri.
nu stiu cu cine seamana, eu zic ca seamana la gura si la sprincene cu ta-su, sper sa aiba si ceva din mine. poate fata rotunda:)
LE - Laura, la falci seamana cu Alexia. ce copil frumos ai.
Giulianna, l-am vazut si pe Eduard, e un scumpppppp!!!!
sper sa reusesc sa vad toti bebelusii cit mai curind.