wrap in romania (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wrapmama spune:

Hakimela
La tema wrapurilor subtiri as adauga numai faptul, ca exista wrapuri tesute, subtiri si rezistente (ca si wrapurile Vatanai), dar problema este ca aceste wrapuri nu sunt asa de confortabile cu copii mai mari, trebuie sa le legi foarte atent, dar si asa pot fi deranjante pe umeri de exemplu. Wrapul meu Vatanai il folosesc numai pentru purtatul pe sold, si pe scurta durata. Am incercat si pe spinare, dar nu a fost confortabil. Pentru purtatul in spate totdeauna folosesc wrapul meu mai gros.
Noroc cu purtatul pe spinare. Vei vedea ca este mult mai confortabil asa, decāt in fata, in special cu un copil de 10 kilograme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Fetelor, se pot folosi wrapurile tesute si cand e bebe mic? Sau trebuie musai unul elastic pana la 7 kg si abia apoi unul mai "rigid"?
Ma gandeam sa investesc in unul, dar in doua, nu stiu...

Multam!

20+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Motana, poti sa-ti iei linistita un wrap tesut de la inceput. Se poate folosi foarte bine si cu nou-nascuti, cu bebelusi mici fara problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
MamaAnaMaria, alatura-te nou, la sub maici-ian -feb scriind mesaje si da si datele bb-lusului tau si spune ca vrei sa fie trecut si pe prima pagina. cineva care se ocupa de listuta o va face.

Hakimela si wrapmama, va multumesc mult pt raspunsuri. cand voi merge in tara voi achizitiona si eu un wrap tesut. exista vreo diferenta intre cele de la nandu si amazonas. sau exista unul mai bun, din alta tara, pe care il recomandati?

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Multumesc, wrapmama.
Mie imi plac mult wrapurile de www.hoppediz.de/shop/wear/babytragetucher/long-sling" target="_blank">AICI
doar ca modele si culori, nu stiu ce tip de tesatura e.
Da, si eu as vrea sa stiu care is mai ok de la nandu sau amazonas. Stiu ca era o discutie cu cele de la amazonas.. ca unele sunt intr.un fel si altele (mai noi) diferit tesute. Parca unul, Laguna, era ok. Cine ne ajuta?
Merci si La Multi Ani tuturor pt ziua de astazi!

Ah, vad ca wrapurile sunt tesute, cele de la Hoppediz.
Erau fete pe aici care cumparasera de asta, cine stie daca mai intra, oricum, asteptam pareri, daca stiti ceva despre produsele astea sau oricare altele. :)

21+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Despre acest subiect am scris aicihttp://wrapmama.blogspot.com/2009/01/ce-fel-de-wrap-sa-cumpar.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Porumbita, eu am alaptat in wrap de foarte multe ori. imi pare rau ca nu va mai e bun wrap-ul de la mine, sper ca macar pana acum l-ati folosit cu succes. eu mi-am luat si un wrap de la nandu, dar obisnuita cu cele subtiri pe care le faceam eu asta mi se pare cam gros, parca e panza de pe scaunele pliante de voiaj. nu stiu altele cum sunt, ca asta de la nandu e singurul wrap adevarat pe care l-am vazut, eu luasem model doar dupa poze vazute pe net. vara trecuta am avut un wrap de matase si a fost foarte bine, dar tot transpiram, parca wrapmama spunea, transpiri oricum ca stai cu copilul lipit de tine, dar era totusi altceva decat sa stai infasurata cu 5 metri de material gros ca sacul pe caldura de foc

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Adita, ai facut wrap de matase? Wow, matase de asta normala asa, sau ceva special?
As vrea sa imi fac si eu un wrap caci aici nu gasesc de cumparat, stiu ca tu faci wrapuri, imi poti zice daca e ceva special, sau pur si simplu dimensiunile si atat? Sau e vreo arta de facut wrapuri? Merci.

22+

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

In Romania, care wrap e cel mai bun: de la amazonas (care), nandu, eco-baby, sau mai sunt altele? O prietena din tara vrea sa isi ia si nu stie de care.

Adita, tu mai faci wrapuri, in caz ca nu se hotaraste sa cumpere din alta parte ii zic de tine, daca mai e valabil.

22+

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Adita l-as mai folosi pe cel cumparat de la tine dar efectiv bb se duce in jos... si asa greu nu e inca... are 5600g... ori nu il leg eu bine ori nu imi dau seama...; tu ce varianta de legat folosesti?

acum il port in sling; am comandat si un wrap de la nandu, sa vedem...

Mergi la inceput