wrap in romania (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

voi reusiti sau ati reusit sa alaptati in wrap/sling?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wrapmama spune:

Buna Eli. Felicitari pentru fetita ta. E foarte draguta. Wrapul sleepy wrap pare buna, dar dupa cum vad, este un wrap elastic. Aceste wrapuri sunt ideale pentru noi nascuti si bebelusii mici, care se poarta in fata, pana la 6-7 kilograme. Can copilasul creste mai mare, si devine mai grea, wrapurile elastice nu o sustin asa de bine, si este recomandat folosirea wrapurilor tesute.

Daca o porti in fata, pozitia cea mai recomandata este pocket wrap cross carry, aceasta se foloseste cel mai mult cu wrapurile elastice. Se leaga, si copilul se introduce in ea dupa legare. Aici poti sa vezi cum se leaga wrapul: http://www.mobywrap.com/t-instructions.aspx
, si aici se vede cum introduci copilul in ea: http://www.mobywrap.com/t-instructions-Hug.aspx

Pe spate se pot purta chiar si noi nascuti. Eu am inceput cand fetita mea avea cam 4 luni. Folosesc back wrap cross carry (BWCC) cel mai mult. Invatarea purtarii pe spate ia mai mult timp, dar merita efortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

fetele care ati comandat de pe nandu.ro cum vi se par wrapurile?

ce material e ala?

eu folosesc un wrap cumparat de la Adita dar deja bb e greu si materialul fiind elastic se cam lasa in jos si tr sa il sustin si cu mana...

ce alte siteuri pentru comandat wrapuri mai sunt?

dc s-a mai scris informatia poate imiziceti pe lace pagina ca stau cam prost la cap. timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaAnaMaria spune:

Buna fetele,

Am si eu un bebe proaspat de 6 saptamani si m-ar interesa sa achizitionez un wrap. Nu stiu foarte multe despre asta, am citit un pic, dar nu stiu daca trebuie elastic sau nu. Bb are 5 kg deja. Cine ar putea sa-mi faca si mie unul? In cat timp ar putea fi gata si cat ar costa? E putin urgent la mine ca nu am nimic de carat copilul si il tot duc in brate si e f greu. Am vazut si wrapurile de la nandu dar nu stiu din ce material sunt facute si nici ce marime am nevoie. Multumesc de ajutor. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Ana Maria, cele de la Nandu sunt dintr-un bumbac tesut, sunt grosute. Marimea lor o alegi in functie de inaltimea ta si de felul cum intentionezi sa iti porti copilul si cand va mai creste (pe ideea ca nu cumperi un wrap pentru acum si altul pentru mai tarziu).De pilda, eu am 1,72 si am cumparat cea mai mare marime, LL. E cam greu de manevrat cand bebe e mic dar, pe masura ce creste, incepi sa iti dai seama ca e util asa, mai lung. Sigur ca poti cumpara si un wrap mai scurt, M sau L, dar citeste cu atentie pe site ce tipuri de legaturi se pot face cu aceste wrapuri.
Mai exista wrapuri bune si la Amazonas, dar cand am cautat eu nu aveau pe stoc.

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns. Si daca cele la nandu sunt grosute, are rost sa iau unu acuma? N-o sa murim de cald amandoi cu el la vara? Exista wrap pt vara si altul pt iarna? Voi cum folositi fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

MamaAnaMaria, felicitari pt bebe! pe cat e nascut? te asteptam la bbei de ian-febr aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134292&whichpage=1

eu am wrap mai grosut, e elastic. o port ff bine pe Florence, mai ales daca ma "impachetez" mai strans. cu cat e mai strans cu atat se lasa mai putin. poate la vara, voi incerca sa o port mai mult pe spate folosind o metoda de "infasat" care sa nu ma acopere toata????

fetele care ati folosit vara, cum ati facut? cat de cald tine wrapul?

Hakimela, wrap-urile de la NANDu sunt elastice? dar cele de la Amazonas?

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wrapmama spune:

MamaAnaMaria. Daca esti de statura medie, cu un wrap de 4,6 m poti sa legi toate pozitiile. Dupa parerea mea, daca copilul tau are deja 5 kilograme nu are rost sa cumperi un wrap elastic. Wrapurile tesute (deci acestea nu sunt elastice),ca si Nandu sau Amazonas sunt mai bune pentru copii mai mari, si pentru purtatul in spate. Dupa experienta mea vara transpiri si cu wrap, si fara. Eu am folosit wrapul meu toata vara trecuta, si nu am murit de caldura. Nu wrapul genereaza caldura, ci faptul ca corpul bebelusului purtat este in contact cu corpul persoanei purtatoare. Nici cu wrapul cel mai subtire nu scapi de acest lucru. Am si un wrap subtire, este un wrap din Cehia, marca Vatanai, dar si in aceasta am transpirat.
Pentru vara se pot folosi pozitii, in care sunt mai putine straturi peste copil si mama, de exemplu rucksack carry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Eli, vad ca a raspus Wrapmama mai bine si mai complet decat as fi facut-o eu. Wrapmama As adauga ca nu are sens, din punctul meu de vedere, sa cauti un wrap subtire pentru vara. Nu prea are cum sa fie si tesut, si subtire, si rezistent... Cred ca se poate incerca cu in-eu nu am incercat, dar am citit ca unele fete au fost multumite de rezultat.
Si nu, wrapurile de la cele doua firme nu sunt elastice. In general, wrapurile elastice sunt potrivite cat timp copiii au sub 7 kg (cel mult). Altfel, risca sa se intinda prea mult tesatura si sa devina incomod purtatul si pentru mama, si pentru copil.
Copilul meu are 10 kg, il port in wrap tesut si, in afara de faptul ca simt ca imi intra picioarele in asfalt, alt discomfort nu am. La vara voi incerca sa il duc in spinare, cam asa http://www.youtube.com/watch?v=o4T_t0YWSSY&playnext_from=PL&feature=PlayList&p=198398C61D1C3204&playnext=1&index=5

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor pentru sfaturi. Am sa incerc un wrap de la nandu atunci.
Eli, eu am nascut in 24 ian. Nu stiu cum sa fac sa poata sa apara si Razvanel pe prima pagina a forumului pe care mi l-ai dat.
Va pup si multumesc inca o data.

Mergi la inceput