wrap in romania (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Multumesc mult! M-am mai linistit, ca deja il luasem, dar e Laguna si are intr-adevar certificatul cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mva spune:

mi-am luat anu trecut dintr-un premaman unul ca asta http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0025671
fetita mea are 8 luni acu, si am purtat-o in el de la primele iesiri - sunt foarte multumita.
ma intreb daca premaman romania nu il comercializeaza sau poate aduce pe comanda ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

A cumparat cineva vreun wrap de aici? http://www.hoppediz.de/EN/
Mi se par tare dragute si voiam sa stiu vreo parere.

14+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor purtatoare de bebei:), sa va uitati maine/marti 27 la emisiunea lui Razvan & Dani pe Antena 1, o sa aveti o surpriza placuta cu mamica de aici
succes, Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Greu de hotarat! inca nu am comandat nimic...
Acum intrebarea e sling sau wrap? Slingul pare mai comod de carat dupa tine , dar mi se pare mie ca da dureri de spate daca tii copilul in el mai mult timp...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (37S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

mie mi s-a parut mult mai comod wrap-ul decat sling-ul, si pt bebe, si pt mine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

depinde de ce preferi
eu prefer sling-ul, e f usor de carat cu tine ( incape si intr-o poseta mica) e f usor de manevrat si de pus copilul in el, pt mine e cel mai practic.
Nu ar trebui sa ai probleme cu spatele daca il porti alternativ: cind pe un umar cind pe celalalt.

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am vazut dimineata, dar doar pe fuga. Cum se pot comanda?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 18

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am vazut dimineata, la razvan si Dani, dar doar pe fuga. Cum se pot comanda? Eu la Matei am improvizat pe plan local, dintr-un material netivit. Acum as vrea ceva frumusel, cu cap si coada, si mi s-au parut umai usor de manevrat cele dintr-o bucata, nu cele care se innoada.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 18

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Motana, eu am un wrap de la hoppediz si sunt foarte multumita! Indeplineste toate standardele, sunt printre cele mai bune wrapuri si, desi tesatura e groasa, eu l-am purtat cel mai mult vara si m-am simtit foarte bine. Mult l-a purtat si sotul meu.

Am vazut si eu emisiunea de la Antena1 pe net (inregistrarea). Ma gandesc sa-mi iau si eu un sling, niciodata nu sunt destule, nu ? :) Am facut o pasiune pentru ele.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput