wrap in romania (3)
Raspunsuri - Pagina 5
karula spune:
Multumesc mult! M-am mai linistit, ca deja il luasem, dar e Laguna si are intr-adevar certificatul cu pricina.
mva spune:
mi-am luat anu trecut dintr-un premaman unul ca asta http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0025671
fetita mea are 8 luni acu, si am purtat-o in el de la primele iesiri - sunt foarte multumita.
ma intreb daca premaman romania nu il comercializeaza sau poate aduce pe comanda ...
Motana spune:
A cumparat cineva vreun wrap de aici? http://www.hoppediz.de/EN/
Mi se par tare dragute si voiam sa stiu vreo parere.
14+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
Qamar spune:
fetelor purtatoare de bebei:), sa va uitati maine/marti 27 la emisiunea lui Razvan & Dani pe Antena 1, o sa aveti o surpriza placuta cu mamica de aici
succes, Diana!
Anuc spune:
Greu de hotarat! inca nu am comandat nimic...
Acum intrebarea e sling sau wrap? Slingul pare mai comod de carat dupa tine , dar mi se pare mie ca da dureri de spate daca tii copilul in el mai mult timp...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (37S)
adita spune:
mie mi s-a parut mult mai comod wrap-ul decat sling-ul, si pt bebe, si pt mine
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
marimar spune:
depinde de ce preferi
eu prefer sling-ul, e f usor de carat cu tine ( incape si intr-o poseta mica) e f usor de manevrat si de pus copilul in el, pt mine e cel mai practic.
Nu ar trebui sa ai probleme cu spatele daca il porti alternativ: cind pe un umar cind pe celalalt.
-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
dicirstea spune:
Am vazut dimineata, dar doar pe fuga. Cum se pot comanda?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Am vazut dimineata, la razvan si Dani, dar doar pe fuga. Cum se pot comanda? Eu la Matei am improvizat pe plan local, dintr-un material netivit. Acum as vrea ceva frumusel, cu cap si coada, si mi s-au parut umai usor de manevrat cele dintr-o bucata, nu cele care se innoada.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Vasari spune:
Motana, eu am un wrap de la hoppediz si sunt foarte multumita! Indeplineste toate standardele, sunt printre cele mai bune wrapuri si, desi tesatura e groasa, eu l-am purtat cel mai mult vara si m-am simtit foarte bine. Mult l-a purtat si sotul meu.
Am vazut si eu emisiunea de la Antena1 pe net (inregistrarea). Ma gandesc sa-mi iau si eu un sling, niciodata nu sunt destule, nu ? :) Am facut o pasiune pentru ele.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice