wrap in romania (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

va recomand sling-urile

e o fisie de material care nu trebuie nici macar legata si se poate purta de la nastere in diverse moduri:

pt nou nascuti:
http://www.youtube.com/watch?v=_IDqExg4DhU&NR=1

pt bebelusi de la 6 luni
http://www.youtube.com/watch?v=oHcz28xRYOI&feature=related

si pt copii de peste 1 an
http://www.youtube.com/watch?v=M0zv4zfaOU4

-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce fel de material e cel din care e facut slingul?

cand spui nou nascuti te referi la faptul ca poate fi folosit de cand au o saptamana/o luna sau cat?

merci

Mergi la inceput

al meu e dintr-un material ne-elastic si i-am purtat in sling de cind am iesit din spital, deci din primele zile .

-------
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu spune:

Dar cum se distribuie greutatea la un sling? Nu te doare umarul?
Eu m-am documentat destul de mult pana sa aleg, si am tot oscilat intre sling si wrap.Pana la urma am ales wrap-ul desi pare mai complicat (ca tehnica de infasurat) pentru ca mi s-a parut ca greutatea se distribuie cel mai bine, si toate opiniile celor care au folosit erau 100% favorabile.
Dupa ce am primit wrap-ul impreuna cu instructiunile de folosire am constatat ca nu e deloc complicat de folosit.Singura problema, asa cum spuneam, e ca ne incingem - practic mai vin inca trei straturi de material peste copil, deci si daca e imbracat doar cu o salopeta subtire tot transpira!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am avut si sling, dar nu mi s-a parut la fel de comod ca wrap-ul, ma durea si umarul si parca mi se parea ca nu sta bebele chiar fix, mi-era frica sa ma misc sa nu cada. cu copilul in wrap puteam sa fac orice miscari, sa ma aplec, am vazut pe site la moby wrap ca dadeau si exercitii de gimnastica pe care poti sa le faci cu copilul legat de tine. dar slingul are avantajul ca nu e asa mare, nici nu te incingi prea tare, il reglezi odata, il bagi in geanta si cand ai nevoie doar il asezi si pui copilul in el, nu stai in mijlocul strazii sa te infasori cu 5 metri de material.
Lalu, eu mi-am facut singura wrap dupa pozele de pe net, pana de curand cand am cumparat un wrap nandu nu vazusem unul adevarat, asa ca mi-am imaginat eu ce fel de material ar trebui sa folosesc. si ce am folosit eu pare foarte diferit de ce povestesti tu si de ce am cumparat de la nandu. eu foloseam un bumbac subtire, ca o panza topita si nu transpiram aproape deloc, adica nu din cauza wrap-ului, pur si simplu ne incingeam amandoi ca stateam lipiti unul de altul.asta de la nandu e mult mai gros decat ce faceam eu, dar in ultima vreme nu am prea mai purtat copilul in wrap si nu am apucat sa transpiram.daca ai o problema ca spatele ramane descoperit, sunt si metode de infasurat care acopera mai mult spatele, de exemplu www.wearyourbaby.com/StartHere/ByTypeofCarrier/Wraps/FrontWrapCross/tabid/180/Default.aspx" target="_blank">Front (Proper) Cross Tie On First

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu m-am descurcat excelent cu bb mai mare cu un pouch (sling fara inele, ca in primul clip), pentru ca d oricum statea cam numai intr-o pozitie, pe sold adica. slingurile sunt mult mai usor de folosit dar numai daca umerii sunt folositi alternativ. se gasesc si la noi pe sling.ro

cand d avea vreo 6luni, am incercat un wrap adus (dupa ce mi-am facut eu unul si nici ala nu era ok) de o tipa din franta (habar n-am ce firma, recunosc), cu tesatura mare dar batuta bine, destul de fain ca se intindea fara sa fie elastic, adica era bumbac neelasticizat dar se intindea datorita tipului de tesatura. Dar nu m-a inspirat deloc sa-l folosesc din cauza ca era foarte greu si muuuult. Am descoperit dupa inca un an un pouch foarte subtire care m-a cucerit. cred ca daca probam de la inceput ceva mai usor nu mai caram copilul in brate un an de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

pai va rog ajutati-ma si pe mine
o sa nasc cand fimea va avea nici 2 ani
am o chestie luuunga si laaata, mi-a luat-o sotul din germania, cred ca e wrap
are instructiuni cu pozici, se leaga pe umar, si se pune bb ca intr-un leganel
dar cat poate sa stea un nou nascut acolo, asa, curbat?
si cum sa fac io sa stea nou nascuta mea cu nasu-n tzatza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

uite filmulete cu alaptat bebici mic in wrap:
http://www.youtube.com/watch?v=z7y8xEQB-xY
http://www.youtube.com/watch?v=TLduLJFSJn4&NR=1

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

ah, mi-am amintit: in sling bebelusii stau culcati-curbat in jurul corpului mamei cit sint nou nascuti ( un fel de pozitie ca in burtica) deci foarte natural pt ei. Dar am primit si intrebari de genul : dar stau bine ei acolo ?

am si alaptat cu bebe in sling : in parc si chiar in tramvai !

-------
........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

pai va rog ajutati-ma si pe mine
o sa nasc cand fimea va avea nici 2 ani
am o chestie luuunga si laaata, mi-a luat-o sotul din germania, cred ca e wrap
are instructiuni cu pozici, se leaga pe umar, si se pune bb ca intr-un leganel
dar cat poate sa stea un nou nascut acolo, asa, curbat?
si cum sa fac io sa stea nou nascuta mea cu nasu-n tzatza?

Poata sta cat vrea si vrei, daca e legat corect wrap-ul!

Mergi la inceput