wrap in romania (3)
Raspunsuri - Pagina 2
Hakimela spune:
Ioana, ar fi bine sa pui ACUM copilul in wrap, sa nu patesti ca mine. Am scris pe undeva ca la un moment dat fiu-meu nu voia deloc sa stea in wrap, tocmai fiindca l-am pus mai tarzior, dupa 2 luni. Am vazut la o prietena un wrap de la Nandu si era Ok, deci poti comanda la ei. Sper sa nu se considere reclama... Era grosut, din material din bumbac tesut. Pentru modalitatile de legare sunt multe filmulete pe U Toube, deci sigur te vei descurca.
Ahhhhhhhh ce mandra sunt de al meu copil ca sta in wrap si ma pot deplasa si eu ca omul normal, fara 10 kg de carut de urcat si coborat pe scari! Le multumesc cu ocazia asta celor care m-au sfatuit sa il port mai sus sau in spinare. Se pare ca functioneaza la copiii de peste 3-4 luni! Va pe toate!
mamacangur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Seeioana Multumesc pentru pont. Inteleg de pe site-ul respectiv ca poate fi folosit pt copii care au min 3 luni? Bebele meu are doar o luna jumatate, ce ma sfatuiti? Ioana |
Ioana intr-un wrap bun bb poate sta din prima zi de viata! Deci...dati-i bataie.
Pe blogul meu vei gasi traduceri despre avantajele wrap-ului.
Iulia
Seeioana spune:
Great, am facut comanda, ar fi super tare sa-i placa acolo si sa se simta mai bine cu burtica.
merci,
Ioana
ancadragoman spune:
Adita cat cost un wrap facut de tine?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
anaemi spune:
sunt foarte bucuroasa mi-am comandat de pe nandu un wrap si tocmai ce mi-a sosit coletul si e suuuuupeeeer. nu a fost f scump 100 ron si bebe sta ff bine in el. l-am pus si pe baietelul meu de 1 an si 9 luni in el si am vazut ca sta si el f bine. eu am modelul floare care arata mult mai bine decat pe site. e un caramiziu deschis cu crem . sunt foarte incantata !
traiasca wrap-ul
Mamica fericita de Filip (06.03.2007) si Anastasia (03.08.2008)
adita spune:
parca imi pare rau ca nu am luat si eu modelul asta. eu am comandat unul "copac", dar nu seamana deloc cu poza de pe site. mi-au trimis cei de la nandu si o poza facuta de ei, asta era mai aproape de realitate, dar oricum nu era chiar ca wrap-ul.
Anca, 65 ron costa cele facute de mine, dar nu prea m-am mai ocupat de facut wrap-uri de cand au aparut astea originale, ca eu nu pot sa fac asa frumoase
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
anaemi spune:
initial comandasem modelul copac, dar mi-au spus ca nu-l mai au... deci tu adita l-ai luat ... oricum eu sunt ff incantata de asta floare.
Mamica fericita de Filip (06.03.2007) si Anastasia (03.08.2008)
wrapmama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Seeioana Multumesc pentru pont. Inteleg de pe site-ul respectiv ca poate fi folosit pt copii care au min 3 luni? Bebele meu are doar o luna jumatate, ce ma sfatuiti? Ioana |
Buna Ioana. Wrapul se poate folosi chiar de la nastere. Poti începe chiar acum, numai sa ai grija sa pozitionezi bebelusul tau corect in wrap. Wrapul trebuie sa suporte bine spatele bebelusului, deci e important sa fie strans bine, si piciorusele sa fie in pozitia broasca, in wrap, iar cand creste si-i lasi picioarele afara, wrapul trebuie sa ajunga pana in spatele genunchilor, asa soldul se dezvolta bine.
Cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=I6Eb2_JexR0
Eu am inceput pe la 2-3 luni, fiindca numai atunci am facut rost de un wrap, dar cu urmatorul copil il voi folosi de la nastere. Sunt sigura ca o sa va placa de minune. Viata este mult mai usoara asa.
adita spune:
La multi ani fetelor! eu am intrat doar sa va spun ca am fost uimita sa vad intr-o pictura de pe la 1300, de Giotto, cum Maica Domnului il tine pe Pruncul Iisus intr-un sling: aici
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
Lalu spune:
La multi ani!
Eu folosesc un wrap din bumbac elastic (mobywrap.com - site-ul e foarte util, are multe informatii, instructiuni de folosire, sfaturi).
Problema e insa ca ne incingem foarte tare; in fata transpiram amandoua, in timp ce spatele ramane "descoperit".Acum, iarna, pe ea o imbrac cu o salopeta de bumbac, iar eu cu tricou subtire si o jacheta descheiata ca sa imi tina cald la spate, iar cand iesim afara, mai pun o pelerina care ne cuprinde pe amandoua.Dar nu stiu ce o sa facem cand se va incalzi vremea...
Altfel, e cel mai comod mod de a purta copilul; caruciorul nu l-am mai folosit deloc, nu ma doare spatele, ma misc usor si rapid.