wrap in romania (3)
Raspunsuri - Pagina 17
eli spune:
nu stiu daca in Romania este sau daca se poate comanda dintr-o tara din UE, dar va recomand http://www.ergobabycarrier.com/
Mi-e dor de bebele meu!!!
arcadia spune:
Azi m-am plimbat vreo 4 ore cu pitica in wrap si nu m-a durut spatele deloc numai picioarele un pic e super super comod
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
aylin_tarcan spune:
Vand si eu wrapul meu (confectionat, folosit o singura data). Cine doreste, sa ma contacteze!
yuco spune:
Buna,
Eu sint mare fana hoppediz. Am si slinguri si wrapuri de la ei si gasesc produsele lor excelente. Am un baietel fff agitat, pretentios inca de la nastere, iar slingul in special m-a ajutat extraordinar si o face si in continuare. Ca sa bucataresc cit de cit, sa fac menajul, sa am grija si de ceilalti copii, slingul mi-a fost vital. L-am pozitionat in spate si mi-am vazut de treaba. Ptr afara tot sling folosesc mai mult daca sint singura cu bebe. Daca merg si ceilalti 2 pitici ptr siguranta folosesc wrapul. Pe timp de iarna in fisul lui tot wrapul am folosit ptr ca ar fi alunecat din sling.
Primul meu wrap a fost de la amazonas - nu stiu cred ca model mai vechi. Nu l-am putut folosi niciodata. FFF gros, fata de cel de la hoppediz. Cuvertura de-a dreptul. L-am facut sul la geam in aceasta iarna - in sfirsit i-am dat o utilitate.
Eu m-am folosit cel mai mult de sling. Il pun si-l scot usor. Am si fost pusa des in situatia de a-l folosi - bucatarie, treaba in genere - de aceea il prefer.
sibip spune:
A folosit cineva sling-ul Babyland? Vad ca il comercializeaza tot cei de la Nandu, e facut in Hong Kong. Pare un material mai potrivit pentru vara.
lili_ana86 spune:
azi ma duc sa imi iau wrap-ul de la www.wrap.ro de abia astept nu vreau sa fac reclama dar din cate wrap-uri am vazut asta mi sa parut cel mai bun pt vara. initial vroiam sa imi iau de la hamacuri-amazonas dar sunt ff groase merg bine iarna dar vara e sinucidere
Motana spune:
Din cate am auzit cele de la wrap.ro cica au multe minusuri... grija mare la ce cumparati.
Sa va mai zic despre wrap pe timp de vara: cand e f. cald nu merge nici daca e din panza topita, e bb care te incinge, nu materialul.
Wrapul e esarfa mea preferata dar la caldurile pe care le am eu zilnic nu pot sa il mai folosesc. Uneori cu slingul mai ies, respira mai bine, dar tot cald.
Wrapul elastic merge pana in 6 luni, apoi e amageala.
lili_ana86 spune:
am luat wrapul de la wrap.ro si sunt multumita de el. imi place ca este subtire si sunt constienta ca nu il pot plimba mult in el dar pt bb meu de o luna jumate e perfect si se simte bine in el. aseara o ora am incercat sa il adorm.. adormea 5min, se trezea si tot asa.. pana la urma l-am pus in wrap si a adormit dus
diamat spune:
sibip unul din cele mai importante lucruri la slingul cu inele, pe langa material adica, e calitatea inelelor. chiar si firme uriase, ca maya wrap, au avut probleme in trecut cu inele care au pleznit. sincer sincer, eu una nu as cumpara un sling despre ale carui inele nu stiu nimic.
in cazul slingurilor cu un material mai slab calitativ, cel mai rau lucru care se poate intampla e sa crape materialul intr-un loc. ar trebui sa ai un material putrezit sau incredibil de uzat sa crape de la un capat la altul. insa in cazul inelelor proaste, in caz de accident...nu mai ai ce face...:(
nu zic ca acelea sunt inele proaste, nu am vazut/testat, insa e bine sa ceri toate informatiile despre produs inainte din cate stiu eu, in ro sunt inca 6 firme care comercializeaza esarfe, 5 din ele sigur folosesc inele de la slingrings, cele mai sigure; cred ca si a 6-a. si dupa culori, cele de care vorbesti tu, nu sunt de acolo. si nici de la alta firma consacrata in productia de inele de slinguri.
dianocica cu d (3+)