wrap in romania (3)
Raspunsuri - Pagina 16
wrapmama spune:
Porumbita, mei-tai-ul este un dispozitiv pentru purtarea copiilor, care consta dintr-un "body" in forma de dreptunghi si patru bretele: doua se leaga pe talie, si celelalte doua se conduc peste umeri, se incruciseaza peste fundul copilului, si se leaga tot pe talie.
Uite aici:
http://www.youtube.com/watch?v=UXWHx-tcSMI
Se poarta in fata si in spate, folosirea lui este usor de invatat, si este foarte confortabil.
Theodora, ma bucur mult ca iti place wrapul. Am si eu o slabiciune pentru wrapurile Storchenwiege, probabil pentru ca un Inka a fost primul meu wrap, cu care mi-am purtat fetita foarte mult, si am invatat legarea wrapului.
ramonacpc spune:
Buna la toata lumea,suntem noi pe aici,dar avem nevoie disperata de un wrap,se poate?Vrem unul elastic,pt un bb mic-mic..
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonacpc Buna la toata lumea,suntem noi pe aici,dar avem nevoie disperata de un wrap,se poate?Vrem unul elastic,pt un bb mic-mic.. |
Eu am folosit asa ceva
un vot va rog!
ramonacpc spune:
Da,cunosc slingul-infantino parca-si vreau sa il cumpar si pe acela..dar momentan caut wrap..
arcadia spune:
Eu am ales wrap, pentru ca greutatea copilului sa fie sustinuta pe ambii umeri, nu doar pe unul ca la sling. Am luat Hoppediz de la Reka. E foarte fain si mult mai usor de manevrat decat ma asteptam, materialul desi e grosut e si moale si am facut destul de repede legatura. Inca nu pot iesi cu el ca e gheata pe jos, dar abia astept. Sper sa stea pitica si cand e de mers mai mult. L-am pus si pe Calin si sta bine, se distribuie foarte bine greutatea, cred ca l-as putea purta si pe el (chiar ma gandesc ca la vreo drumetie ii putem purta pe amandoi ).
Mi-era teama la vara ca nu-l voi putea folosi si ca va trebui sa caut unul mai subtire, dar dupa ce am mai citit pe aici voi cauta o legatura care sa ne acopere cat mai putin pe mine si pe bebe si cred ca va fi ok.
Ma tenteaza si un mei tai, dar nu stiu cat e de comod pentru spate si umeri.
A, si mi-a fost destul de greu sa aleg intre Hoppediz si Storchenwiege, daca as putea as lua si un Inka
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
wrapmama spune:
Ma bucur ca e ceva viata si aici, nu a mai scris nimeni de mult. Ramona, am vazut wrapuri elastice pe www.eco-baby.ro, daca vrei elastic neaparat. Acestea sunt intr-adevar recomandate pentru bebelusi mici.:)
Lisa, Sling Rider-ul din pacate nu este sigur de loc pentru bebelusi. Au fost vreo doua-trei cazuri in SUA cand bebelusi au murit din cauza pozitiei proaste in acest sling (pozitia culcata, nu au putut respira bine). Deci e bine sa fim precauti inainte de a cumpara un mijloc de purtare.
Arcadia, ma bucur mult ca iti place wrapul Hoppediz, vara puteti folosi legaturi cu mai putine straturi, si asa sper sa nu va fie prea cald. Dar cum am mai scris de mai multe ori, nu wrapul este sursa principala de caldura, ci corpurile care se ating.
Mei tai-ul este foarte confortabil pentru spate si umeri, in special daca bretelele sunt captusite (la cele mai multe marci sunt asa). Multi gasesc ca mei tai-ul este mai confortabil decat wrapul in cazul copilasilor mai mari, peste 10 kilograme. Dar si wrapul e confortabil daca e legat corect.
Irda spune:
Buna!
Noi am luat de www.wrap.ro/" target="_blank"> aici
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si Antonia 23 mai 2008
Motana spune:
Help help! wrapmama sau cine e in tema, imi puteti da vreo opinie despre Lollipop-ul de pe amazonas? e bun?
http://www.hamacuri-amazonas.ro/Portbebe/Portbebe-esarfa-lollipop-p72.html
asta...
Adica merita? Am gasit o oferta si de aia intreb ca daca era sa iau nou ma duceam la un hoppediz, nu la asta, de aia intreb.
thx si pup.
diamat spune:
amazonas au materiale bune, nu am vazut sling dar am vazut wrap. sunt tesute fain, au culori superbe si sunt destul de moi inca de la inceput. sunt destul de groase, dar nu cred ca mai groase decat hopp, cele normale (hopp au si unele mai subtiri, dar nu sunt cel mai popular produs al lor). mai ales daca e la oferta eu l-as lua, si daca e sling nu wrap exista sanse mari sa nu muriti de cald la vara