wrap in romania (3)
Raspunsuri - Pagina 12
adita spune:
Cristina, nu stiu cum sunt wrap-urile de la amazonas, astea de la nandu sunt foarte rezistente,zdravene de tot, cam prea solide pt gustul meu, seamana cu panza de pe scaunele pliante de voiaj de pe vremuri
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Muuh spune:
Wrap-urile amazonas sunt bune si moi. Eu am tesut dar nu aduce a ce zice adita, e moale si placut la atingere.
wrapmama spune:
Porumbita, te-am inteles gresit, intr-adevar, dar ma bucur ca ai gasit un raspuns in final.
Wrapurile de la Nandu sunt putin mai groase decat wrapurile Amazonas, dar cu timpul (si daca sunt folosite mult) devin mai moi si mai placute. :) Marimea LL este de 5 metri lungime, dar cu spalare mai pierde din lungime. Marimea XXl are 4,5 metri. Eu as cumpara una mai lunga, pentru ca daca o sa-ti fie prea lunga, poti sa tai din ea, dar daca este prea scurta nu prea mai poti face nimic.
adita spune:
Wrapmama, mi-ai dat o veste buna.eu nu prea am apucat sa folosesc wrap-ul de la nandu, copilul meu e marisor si nu prea il mai duc in wrap, oricum coloana mea e destul de solicitata din cauza sarcinii. dar cand o sa nasc o sa-l folosesc intensiv si sper sa devina mai moale, cum spui tu
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Porumbita spune:
adita vine bb 5?
uau!!!
felicitari!!
ce curajoasa esti (parca ai deja 3 cezariene, nu?)
adita spune:
Porumbita,multumesc. am deja 4 cezariene
anaemi spune:
eu am de la nandu si wrap si sling. wrap-ul l-am purtat destul dar n-a apucat sa se "inmoaie" materalul, in schimb la sling s-a facut materialul f moale, chiar l-a un moment dat m-am gandit sa nu se rupa. oricum sunt fff incantata si de sling. este mult mai practic, mai ales pt copii mai marisori. Pe fetita mea am purtat-o de la 4 la 7 luni in wrap si de la 7 pana acum [(9 luni)(si mai incolo - ea este mai mititica, nu are decat 8.200 kg )] in sling.cum am zis, este f practic ca nu trebuuie sa ma infasor cu 5m de material si nici nu mai sta f mult asa atarnata si cand se plictiseste il pot scoate imediat.
off topic: Adita (Adriana ), multa sanatate si tie si bebelusului (si la ceilalti 4 copilasi) si sincer nici nu stiu ce sa-ti spun decat ca mie cred ca mi-ar fi frica si ca esti un model de urmat. alte femei nu vor sa nasca un copil si tu esti deja la al 5-lea si prin cezariana...BRAVO !!!
scuze de deviere.
Mamica fericita de Filip (06.03.2007) si Anastasia (03.08.2008)
Bebe Beca spune:
Intru si eu la voi si va rog sa ma ajutati... Am o bebelusa de 3 saptamani, care are nevoie sa stea numai in brate... asta este fixul ei si nu cred ca la varsta asta poate fi vorba de rasfat... Si am fost sfatuita de catre Muuh, sa iau un wrap sau un sling. Bun, sunt total nestiutoare la acest capitol si am nevoie sa ma indrumati, cu atat mai mult cu cat nu reusesc sa citesc suficient de mult cat sa si inteleg, pentru ca ma opreste mereu cea mica. Nu stiu ce sa aleg, wrap sau sling. as vrea ceva care sa poata fi folosit si acum si la varsta mai mare. In plus, sa nu fie gros, pentru ca vine vara... Va rog mult, tare am nevoie de niste indrumari...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
adita spune:
cat mai pe scurt, wrap-ul e mai comod,sling-ul e mai practic.in wrap poti sa tii mult copilul in brate fara dureri de spate, dar mai ales ca vine vara, te cam incingi, si e mai greu de infasurat decat un sling. sling-ul e mai practic, il pui foarte usor, il dai jos usor, e si mai putin material asa ca nu e foarte calduros, dar nu e nici pe departe asa comod ca wrap-ul.e mult mai bine decat sa tii copilul direct in brate, dar fata de wrap e mai inconfortabil, cel putin in cazul meu ca am probleme cu coloana, imediat simt greutatea, ca se lasa doar pe un umar si nu pot sa-l schimb din 5 in 5 minute. si in wrap si in sling poti sa tii copilul de la nastere pana la varste mari(si la 3-4 ani daca mai vrei sa-l duci), deci asta nu prea e un criteriu care sa te ajute sa iei decizia(ma rog, asta e teoria, eu n-am reusit sa pun copilul mic in sling intr-o pozitie care sa ne fie comoda amadurora, dar eram si la inceput, nu ma pricepeam, asa ca nu stiu in ce masura sunt un exemplu potrivit). vezi si tu care din plusurile si minusurile enumerate mai sus ti se par importante. eu am si wrap si sling si le alternez in functie de ce imi e mai important la un moment dat. daca am de mers putin, iau sling-ul, ca il pun mai repede, daca nu mai vrea sa stea copilul il scot usor. daca am mai mult de stat cu copilul in brate,mai ales daca e la ora de somn,cand sta linistit in brate si nu vrea ba in brate, ba jos, ba iar in brate si tot asa, iau wrap-ul, ca asa rezist fara probleme si ore intregi. mai greu de hotarat e cand stiu ca s-ar putea sa tin mult copilul in brate, dar se intampla la ore la care e vioi si cu chef de joaca,in sling mi-e mult mai usor sa fac miscarile astea de sus-jos, dupa cum vrea copilul, dar ma oboseste rau la spate. in wrap sta bine dar e mai greu de impachetat-despachetat si iar impachetat. si atunci le iau pe amandoua, sa fiu sigura.. vad ca pt tine un criteriu e si grosimea materialului, slingurile de pe sling.ro sunt mai subtiri si mai placute la atingere decat cele de pe nandu.ro, alte firme n-am incercat sa-ti spun din experienta cum sunt (de fapt nici sling de la nandu n-am folosit, de la ei am wrap, dar am vazut la cineva un sling de la ei si materialul e acelasi ca si la wrap, destul de gros dupa parerea mea)