wrap in romania (3)
Raspunsuri - Pagina 11
mihor spune:
Am primit si eu un wrap de la o alta mamica. Sunt foarte multumita de el. Imi este foarte usor si fetita mea sta confortabil. Acum vreau sa imi cumpar un wrap tesut(fetita mea are 4 luni acum) dar inca studiez oferta. Tare mult ma bucur ca v-am gasit. Cu ajutorul vostru am invatat ca pot sa fac aproape orice cu bebe "in brate" si sa ne si "giugiulim".
brioshel spune:
Eu am( aveam) doua marsupii pe care nu le puteam folosi deloc. Plangea pana reuseam sa il pun su dupa ce reuseam mergeam pana la poarta si ma razgandeam. Imi rupea spatele.
Mi-am achizitionat un wrap si un sling cu inel. sunt extrem de multumita de wrap, cu spuneau si ceilalti membrii care au deja, greutatea se distribuie pe tot spatele...in plus priza bebelusului este este perfecta cu corpul mamei iar amandoi se simt
As vrea sa invat mai multe pozitii. Acum imi sta gandul la un mei tai :D
Aici se pot pune poze?
brish
brioshel spune:
Ahhh si materialul e in topit alb cu niste imprimeuri super faine..frunzulite verzi :D
cristi_2003 spune:
la nandu e lichidare de stoc si sunt la pret de producator toate
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
wrapmama spune:
Porumbita, pana cand iti porti copilul in wrap sau in sling, picioarele trebuie sa fie in pozitia broscuta. Este foarte sanatos si confortabil asa. :)
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wrapmama Porumbita, pana cand iti porti copilul in wrap sau in sling, picioarele trebuie sa fie in pozitia broscuta. Este foarte sanatos si confortabil asa. :) |
nu imi e clar...
de ex la 7 luni tot asa il tin?
dar la 1 an?
adita spune:
Cred ca Porumbita si Wrapmama vorbesc de lucruri diferite. eu inteleg ca wrapmama se refera la faptul ca tot timpul cat sta in wrap copilul ar trebui sa aiba piciorusele indoite, de parca ar sta pe scaun, nu atarnate, dar Porumbita intreaba pana la ce varsta poate sta copilul cu picioarele ghemuite, banuiesc ca in poza asta: http://www.mobywrap.com/t-instructions-NewBorn.aspx. daca despre asta intrebai, aici spune ca o sa-ti dai seama cand e cazul sa-l lasi cu picioarele afara pt ca o sa inceapa sa-si intinda singur picioarele. tot pe site-ul asta, la instructiunile pt alta pozitie arata un copil de 4 luni care inca mai sta cu picioarele ghemuite, dar in ultima poza arata ca se poate lasa si cu ele afara
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
cristina1980 spune:
buna , sunt noua pe aici si am o rugaminte la voi. Sunt viitoare mamica si as vrea sa-mi iau un wrap de la nandu, dar nu stiu ce dimensiune. Stiu ca a scris cineva pe acest forum, cu ceva timp in urma, dar nu mai stau sa caut, asa ca va rog sa-mi spune-ti si mie care wrap ar fi de 4,5m-5m din cele cu LL sau XXL. Pe site nu da prea multe detalii si nu as vrea sa gresesc comanda. Si inca un lucru : materialul este cumva din acela bun si rezistent ca cele de pe site-ul amazonas? Daca si-a luat careva sa-mi zica si mie. Merci mult. Va pup.
Cristina 33+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !
,,Lasa pe maine ce nu poti face astazi'' - asta doar daca esti