wrap in romania (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu am de la amazonas doar ca l-am luat cu 20 Euro si nu cu 70 asa cum il vand ei in Romania. Sunt extrem de multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Muuh, cum ai luat cu 20 euros? Si ce model?
E de calitate? E elastic sau nu?

Multam!

22+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Motana, nu stiu sa-ti zic exact ce era, oricum nu era ceva special, era de fapt o esarfa mareee pe care o aveam de mult, pe care multa vreme am folosit-o pe post de fata de masa pana m-am gandit sa-i dau utilizarea de wrap. nu mai fac wrap-uri(desi am mai ramas cu niste material prin dulap) si nu imi mai permit sa dau sfaturi in ce priveste materialul, ca de cand au aparut si la noi astea originale imi dau seama ca ce faceam eu nu era asa grozav, uite de exemplu ce probleme intampina Porumbita. eu am facut din mai multe feluri de material, am facut incercari care mie mi s-au parut reusite, dar vad ca nu se potrivesc la toata lumea.am facut unele din tricot, asta de care zice Porumbita ca se lasa, pe care eu l-am folosit pana la 10 kg ale copilului ( e drept ca il legam destul de strans si il mai ajustam din cand in cand, daca tineam mai mult copilul in el), am facut unele din polar, pt iarna si unele dintr-un material tesut dar subtire, putin creponat, ceva cam ca panza topita. eu pe asta din urma l-am folosit cel mai mult si am fost foarte multumita, desi acum vad fetele ca spun ca ar trebui un material special tesut ca sa fie rezistent si sa sustina bine copilul(cu toate ca pe vremea cand incercam eu sa aflu cum se fac wrap-urile gaseam pe site-uri straine o gramada de indicatii despre cum sa faci un wrap din materiale foarte banale, de exemplu aici: http://www.wearyourbaby.com/Default.aspx?tabid=121 )
Porumbita, imi pare sincer rau ca nu esti multumita, eu am folosit un wrap din asta elastic pana a facut copilul un an, dupa cum scriam mai sus il legam destul de strans si sa zic asa, cam din ora in ora il mai stangeam putin si mi s-a parut ok. nu cred ca problema e de varianta de legat ci de cat e de strans legat

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wrapmama spune:

Adita, e un lucru foarte frumos ca ai facut atatea wrapuri, si ca multi bebelusi au fosti purtati de mama lor datorita wrapurilor tale. Si wrapurile facute acasa se pot folosi, si eu am inceput asa, cu un wrap confectionat acasa, dintr-un material oarecare, numai ca trebuie sa recunoastem ca aceste wrapuri au limitele lor, trebuie sa observam cand nu mai suporta copilul deajuns, si atunci sa luam un wrap tesut. Dupa p#259;rerea mea pana cand copilul trece de 7-8 kilograme, se poate purta in aproape orice, chiar si in cearsaf de pat. Dar este si o chestie de siguranta. Materialul trebuie sa fie puternic, pentru ca trebue sa sustina copilul tau. Diferenta dintre un wrap confectionat acasa si un wrap tesut de buna calitate se simte si in comfort, cand copilul devine mai mare, si cand de exemplu incepi sa-l porti in spate. Lucrul care conteaza la fel de mult ca materialul din care wrapul este facut, este sa fii atenta la pozitia corecta a bebelusului in timpul purtarii- pozitia picioarelor, sustinerea spatelui si strangerea wrapului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Salut...am citit subiectul asta cap-coada...
Are vreuna din voi un wrap luat din magazin care sa vrea sa-l vanda?
Cred ca cu un wrap as scapa de o mare parte din "greutatile" de zi cu zi..Am un baietel de 9 luni si nu vrea decat in brate; am incercat cu un port-bebe si a stat, dar dupa 1h nu mai rezist eu...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Motana am prins anul trecut o oferta de la un magazin din Germania. Era ultimul wrap albastru, final de sezon, colectia nu stiu care si era la 20 Euro. L-am luat si mi l-a trimis un prieten apoi in Romania.E de calitate, eu am avut la primul copil unul facut de Inaioana de aici de pe DC si acum am vazut ce inseamna tesatura adevarata. Nu e elastic dar pentru noi a fost si este perfect, acum exersam pozitia legat pe spate multumita lui wrapmama - o sa pun dincolo niste poze cu noi infasurati asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

adita piticul are 5700 g o sa mai incerc sa vad dc merge legand mult mai strans...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

nici prea strans nu poti sa-l legi, ca o sa-i fie incomod. chiar nu inteleg de ce nu merge, ca e totusi mic.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! am ajuns in Romania! prima reactie cand am vrut sa-mi pun wrapul, din partea mamei: sa nu te mai vad cu carpa aia ca iesi prin oras . nu am bagat-o in seama, am facut ca mine. acum se mai uitauneori lung, dar s-a obisnuit.
pt ca e frig, port geaca mamacoat si nu se vede decat capiula lui Florence, rareori fata. se uita lumea foarte lung (sunt in Roman).
sora mi-a zis ca ea nici prin Bucuresti nu a vazut asa ceva, ca cica nu exista. am trimis-o sa citeasca pe DC
tata mi-a zis ca au vazut colegele lui poze cu mine insarcinata si dupa. au fost shocate la prima vedere pt ca dupa nastere aveam burta mai mare si mai iesea si un cap , al lui Florence. le-a zis tata faza cu wrap-ul 9eu lor le zic ca o tin intr-o esarfa, mai geu de explicat cu denumirea englezeasca)

Porumbita, wrap-ul meu e elastic. Florence avea 6 kg, la 2 luni (11 marite). Eu il infasor pe mine strans, asa cum are veni o bluza mulatasa pot trage de ea, dar sa nu stea cu pliuri sau aiurea pe mine. cand o pun pe Florence, imi vine cam sus, dar in cateva min se lasa si e perfect.

zicea cineva de ergo-sling. am azut inainte de a pleca din Jp, la cinceva, intr-o cafenea. a spus ca e ff multumita de el, parea practic si usor de folosit.

ce nu-mi place mie la wrap: ca-mi scoate toate sunculitele in evidenta .ar trebui sa fie un motiv sa ma ambitionez sa slabesc!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

porumbita, erau mai multe metode date ca ex, nu mai caut acum, eu asa o pun pe Florence -moby wrap- doar ca ii bag, inca, si picioarele inauntru. pe la 3 luni am zis ca i le scot ca in clip
http://www.youtube.com/watch?v=CamfWi0cEU8

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput