wrap in romania (3)

wrap in romania (3) | Autor: adita

Link direct la acest mesaj

continuare la partea a 2-a

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzepoasa spune:

Buna Adita, vreau si eu un wrap pls. Eu am unul dar nu ma inteleg deloc cu el, e putin cam scurt si nu e nici macar un pic elastic. Poti sa imi raspunzi pe PM?

Mercic.

Matei (18.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nandu spune:

Wrapul tesut nu terebuie sa fie elastica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

hmm, ciudat, eu stiam ca tre sa se fibrele materialului pe diagonala

Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Nandu, poti sa-mi dai un pm cu o poza cu wrapul nandu? De pe site nu-mi dau seama cum e modelul. Multumesc mult !

Si eu stiu la fel, ca wrapul nu trebuie sa fie elastic pentru a sustine bine coloana copiilor. Eu folosesc un wrap de la hoppediz care e tesut manual.

Edit: nandu, am descoperit poze pe site.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nandu spune:

Si eu am un hoppediz(leichte)Montreal si un nandu teracota:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Buna...eu niciodata nu am folosit wrap,o singura data am pus-o pe Bea in port bebe...si am o intrebare:Nu va doare spatele???Ca pe mine ma doare si daca o tin numai putin,dapai sa o port tot timpul...si are rabdare sa stea in el???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ramonella, daca tii copilul in wrap nu te doare spatele. greutatea se distribuie mult mai bine decat la un marsupiu, sunt "bretelele" foarte late, vin in x pe spate, e si o bucata care vine in talie si dupa cum spuneam greutatea copilului se distribuie foarte bine, in wrap stau cu copilul si jumatate de zi fara probleme, pe cand in marsupiu nu puteam sa-l tin atat
Tzepoasa, nu ai pm-ul activat
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seeioana spune:

Buna,

As fi si eu interesata sa achizitionez un wrap. Cine ma poate ajuta?

multumesc,
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ramonella, asa cum zice Adita, greutatea la wrap se distribuie foarte bine pe umeri, spate, solduri. Eu si acum imi port fetita in wrap si cred ca o sa o mai port mult timp. E ideal pentru vacante. Abia astept sa vina primavara sa folosesc si legatura gen rucsac !

Ioana, un wrap il poti cumpara de pe babycomfort.ro, nandu.ro sau prin amabilitatea Aditei. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seeioana spune:

Multumesc pentru pont.
Inteleg de pe site-ul respectiv ca poate fi folosit pt copii care au min 3 luni?
Bebele meu are doar o luna jumatate, ce ma sfatuiti?

Ioana

Mergi la inceput