Acasa nu tace o clipa, la gradi e mutulica...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

"Am urmarit joaca ei; culca jucariile, se culca si ea langa ele, le vorbeste, ii pune in cerc.... Nu am observat ceva dubios, care sa ma duca cu gandul ca s-ar fi petrecut ceva la gradi....."

Anuska,
La varsta ei ,eu cred ca se comporta destul de normal,ea are nevoie de un prieten de incredere la gradinita,deocamdata nu-l are.

Faptul ca isi culca jucariile si ea pe langa ele ,este clar ca aceste jucarii sunt prietenii ei imaginari si nu-i nimic dubios in asta, contrariu ,este o reactie care ar trebui sa te incurajeze,copilul tau este unul inteligent si sensibil.
Da-i cu ea la gradinita jucaria ei favorita,dar sunt convinsa ca intr-un viitor apropiat copila ta isi v-a gasi un prieten adevarat.

Tu esti sociabila ?
mergi spre oameni ,sau astepti sa vina ei spre tine?

Sophia 2ani
+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mda, de obicei nu prea se joaca cu colegii... Dna mi-a spus ca se joaca destul de rar cu ceilalti, ca in general isi ia o jucarie si se joaca. Dar am observat ca multi copilasi din grupa ei fac la fel; probabil ca asta se intampla: sunt in perioada de acomodare!
Stiu ca e inteligenta, comparativ cu cea mare e mai nativa, prinde din zbor totul si mult-mult mai usor...
Eu cred ca sunt destul de sociabila, merg spre oameni (dar in general spre cei care mi se par interesanti ); insa daca cineva vb cu mine si nu intra in categoria amintita, totusi discut....
Ca si copil am fost timida, asa ca nu mi s-ar parea ceva iesit din comun sa fie si ea.
Sincera sa fiu, imi era teama sa nu fie ceva legat de educatoare, de aceea v-am si pus aceasta intrebare.
Si cred ca in curand se va acomoda, a inceput sa-mi povesteasca ce a spus cutare coleg, ce-a facut altul... (bine, asa franturi, doar e inca micuta!). Intr-o zi chiar mi-a spus ca un coleg a gadilat-o in talpa.
Jucarie de acasa nu-i pot da, decat sa lase in rucsacel cel mult, pt ca n-au voie. Ni s-a spus ca sa procedam astfel ca sa nu se certe intre ei copilasii....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput