Deficit de oameni normali !
Raspunsuri - Pagina 3
Luna1 spune:
Ca sa nu ma leg de vaccin pentru ca din fericire fetita mea are doar un an deci nu stiu cum as fi procedat la o asa campanie de... dezinformare, te rog Xenocid sa adaugi pe lista ta si faptul ca turnurile gemene au fost atacate de insusi guvernul american in speta Bush pentru a avea un motiv sa atace Irakul. Si mama chiar crede asta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
OanaP spune:
Roxanaz, asta nu face decat sa demnostreze ca e o problema de comunicare. Ar trebui acum sa iasa in fata doctorii respectivi. Iar ministerul sanatatii a intrat in tablou dupa ce Tariceanu a anuntat viitoarea campanie de vaccinare. Si dupa ce s-a batut tam-tam ca NGO-ul Ioanei Tariceanu ar avea legatura cu aceasta campanie.
Anuska spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
Nu e adevarat. Sustinatorii stiu sa o faca si o fac. www.hotnews.ro/stiri-esential-5158789-video-trebui-stie-mama-unei-fetite-10-ani-despre-vaccin.htm" target="_blank">Ce-ar trebui sa stie mama unei fetite de 10 ani despre vaccin? Dar ce te faci cind cei vizati nu au acces la informatia asta? Sau il cred mai degraba pe "jurnalistul" care scrie in titlu "Joi a fost lansat primul vaccin supra-numit anti-cancer: asociat cu 20 de decese in SUA, introdus prin program national de vaccinare la copiii din Romania (100.000 fete, 10 ani) " Daca citesti mai mult afli ca nu a fost stabilita o legatura directa intre decese si vaccin. Dar la stiri nu zice nimeni asta. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Nu ti se pare cam "subtire" aceasta sustinere?
De ce nu mi se spune cat protejeaza acest vaccin? Adica e "pe viata"?
Sau numai cativa ani? Si de ce incep de la 9 ani? Sincer, chestiile de genul ca tinerii in ziua de azi isi incep mult mai devreme viata sexuala si ca acesta e motivul, nu prea......
E adevarat ca si celelalte vaccinuri nu sunt 100% sigure, insa numai 5 ani de testari si sa fie introdus obligatoriu?
Tare sunt curioasa cati parinti o sa fie de acord cu acest vaccin..... Dar o informatie reala! Ca in mass-media de multe ori lucrurile sunt interpretate altfel decat stau in realitate. Ca de ex aseara la PrimaTV (parca) dadeau un reportaj in care un dr de cabinet scolar cauta in hartiile de la parinti una care sa aiba acceptul... si nu a gasit! Oare e chiar asa? Adica parintii din aceea scoala nu vor toti? Sau probabil acei parinti care sunt de acord nu mai scriu?
Mai urmaresc campania..... sa vedem ce-o mai fi!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
xenocid spune:
Povestea cu vaccinul imi aduce aminte de cum a fost acceptat cartoful in Germania. Intrucât oamenii refuzau sa il manance pe motiv ca fiind scos din pamant e hrana pentru porci, imparatul a decis sa'l ... interzica cultivandu'l doar pe plantatia regalä sub paza "stricta" (nu atat de vigilenta insa incat sa nu poata fi furat de nimeni). Astfel ceva inaccesibil a devenit brusc tentant, si surprinzator - hranitor si gustos.
Daca din costul de 300$(!!!) statul ar fi subventionat doar 100 sa zicem
sint convins ca Romania ar fi fost cuprinsa de o isterie provaccinare cu "medicamentul" minune anti-cancer iar organizatiile care astazi militeaza impotriva vaccinului ar fi acuzat statul ca nu ofera acces egal tuturor copiilor la binefacerile medicinei moderne.
Asa insa fiind gratuit mai mult ca sigur ca vine cu o agenda ascunsa.
Uitati argumentatie halucinanta pe site'ul Provita (organizatie cu legaturi in randul extremistilor de dreapta din romania):
Care este problema în vaccinarea tinerelor contra acestui virus?
În primul rând, acesta normalizeaza implicit starea anormala a practicilor moderne sexuale autodistructive a tinerelor de azi. Acceptarea administrarii acestuia presupune ca fetele de 11 ani pot sa-si înceapa viata sexuala fara grija, caci au fost vaccinate cu Gardasil, care le poate oferi protectie.
In primul rând (inainte de orice efect advers) vaccinarea impiedica deci pedepsirea päcatoasei.
sirimie spune:
Cred ca daca vaccinul anti polio nu ar fi obligatoriu multi parinti ar alege sa nu il faca. Nu prea multa lume stie ca dupa razboi mureau copii de poliomelita pe capete, si care era rata de supravietuire a copiilor pe atunci. Ar asculta pe sustinatorii "studiilor" care spun ca nu a fost eradicata de vaccin ci de alte cauze naturale.
Eu sint de acord ca exista deficit de oameni normali. Primul meu gind citind subiectul a fost sa spun ca normal se simte fiecare dintre noi si anormali sint ceilalti, dar sint unele lucruri din argumentatia unor oameni pe care nu le inteleg. Fiind vorba de copiii lor.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
OanaP spune:
Eu sunt pentru contra. Si vreau sa vad cifre. Pana acum nu am vazut nici o cifra. S-a vehiculat o cifra la un moment dat de 2000 de femei decedate anual, ceea ce e fals. Sunt aprox. 2000 de imbolnaviri anuale. Vreau cifre referitoare la ce face vaccinul si statistici referitoare la imbolnavirile/gradul de avansare al bolii si decesele care au avut loc. Cu clasificari pe mediu social samd.
Xenocid, arata-mi-le daca vrei sa cred. Dar, din cate stiu eu cel putin pentru cifrele referitoare la beneficiile vaccinului nu ai ce sa imi dai pentru ca nu exista. Suntem printre primele tari care aplica acest vaccin, deci din punctul meu de vedere, cobai. Noi vom fi statistica.
Pana la primirea cifrelor asta e opinia mea. Pana atunci poti presupune tot ce vrei despre mine: ca sunt vrajitoare, ca sunt credula, ca tremur de frica lui 2012.
Sabina spune:
in primul rand ca vaccinul nu protejeaza impotriva tuturor tulpinilor de hpv.
in al doilea rand, chiar asa: o viata sexuala conforma invataturilor religioase plus PAP de 2 ori pe an sunt o arma extrem de eficenta in depistarea leziunilor, asadar preventia cancerului de col.
orice ginecolog e de acord cu asta....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
viviana spune:
Bine, vreti sa revenim la discutia despre vaccin - care dupa parerea mea este o discutie inutila fara finalitate -.
Nici un om normal nu crede in teoria conspiratiei.
Este vorba pur si simplu de lipsa de incredere.
Atata timp cat a existat un medicament extraordinar numit Viox care a fost retras de pe piata, pentru ca la vremea respectiva nu s-au facut teste destule, si au mierlit niscaiva persoane, este dreptul fiecarui om sa se indoiasca de ceva insuficient testat de ceva ce in alte tari se face de la varsta de 12 ani, fara sa fie acuzat ca ar crede in teoria conspiratei.
Nu vreti mai bine sa ne legam de fantome?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Povestea cu vaccinul imi aduce aminte de cum a fost acceptat cartoful in Germania. Intrucât oamenii refuzau sa il manance pe motiv ca fiind scos din pamant e hrana pentru porci, imparatul a decis sa'l ... interzica cultivandu'l doar pe plantatia regalä sub paza "stricta" (nu atat de vigilenta insa incat sa nu poata fi furat de nimeni). Astfel ceva inaccesibil a devenit brusc tentant, si surprinzator - hranitor si gustos. Daca din costul de 300$(!!!) statul ar fi subventionat doar 100 sa zicem sint convins ca Romania ar fi fost cuprinsa de o isterie provaccinare cu "medicamentul" minune anti-cancer iar organizatiile care astazi militeaza impotriva vaccinului ar fi acuzat statul ca nu ofera acces egal tuturor copiilor la binefacerile medicinei moderne. Asa insa fiind gratuit mai mult ca sigur ca vine cu o agenda ascunsa. Uitati argumentatie halucinanta pe site'ul Provita (organizatie cu legaturi in randul extremistilor de dreapta din romania): Care este problema în vaccinarea tinerelor contra acestui virus? În primul rând, acesta normalizeaza implicit starea anormala a practicilor moderne sexuale autodistructive a tinerelor de azi. Acceptarea administrarii acestuia presupune ca fetele de 11 ani pot sa-si înceapa viata sexuala fara grija, caci au fost vaccinate cu Gardasil, care le poate oferi protectie. In primul rând (inainte de orice efect advers) vaccinarea impiedica deci pedepsirea päcatoasei. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
era cit pe ce sa ma duci in eroare si sa-i dau 5* subiectului, dar vad ca nu e vorba decit de obsesia ta legata de religie, imbracata in blabla; pacat, parea interesant subiectul.
http://www.floriinro.ro/
CristinaT spune:
Xenocid, ti-ai dat acordul sa-ti vaccinezi fata?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!