pufuletii ingrasa???
???? o punga/zi??
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Raspunsuri
louisea spune:
Depinde cate calorii mananci restul zilei. Daca te mentii in limitele calorice inclusiv pufuleti nu ingrasa, si invers
Uite aici vezi cate calorii au = 500 calorii/ 100 g, deci nu-ti raman prea multe calorii pt restul zilei
Ps. nu uita si sa faci o balanta intre carbohidrati, proteine si grasimi
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
bb_yasmi spune:
multumesc frumos.
foarte interesant linkul pe care mi l-ai dat.
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
dulcetica spune:
Ingrasa rau si par atit de inofensivi.Ma refer inclusiv la cei simpli ,fara arome care asa cum spunea si louisea au intre 400-500 calorii si maninci o punga fara sa remarci.E adevarat ca nu are 100g o punga ,insa nu merita,parca....Nici macar nu te simti satula!Adica mai bine maninci o ciocolata ,macar simti ceva.Ce am remarcat si iarasi mi se pare aiurea,sint biscuiti care au la 100g tot cam atitea calorii cit o ciocolata.De ce?Nu-i corect!
Bedrosmart spune:
Daca ai prostul obicei de a manca de nervi sau cand stai la televizor si ti-e greu sa scapi de obiceiul asta, atunci mai bine mananci pufuleti decat ciocolata. Pentru ca dintr-o punga de pufuleti mananci o ora, o ciocolatica o termini cat ai zice peste.
Daca nu poti si nu poti sa renunti la mancatul asta nervos, si mai bine ar fi sa inlocuiesti pufuletii cu floricelele, de preferat alea fara branza sau cascaval si cu cat mai putina grasime. Tot cu floricele poti inlocui alunele sau semintele, daca obisnuiesti sa rontai mereu ceva.
Eu zic ca e mai bine sa mananci pufuleti decat ciocolata (chiar daca vorbim de cantitati echivalente caloric, deci care in principiu ar ingrasa la fel), pentru ca dulciurile dau un soi de dependenta si cu cat mananci mai mult, cu atat ai mai manca. Plus ca iti solicita pancreasul sa secrete insulina, iar insulina, prin definitie, e un hormon care declanseaza depunerea grasimilor in depozite. Deci mai bine sarat (ma rog, in limitele bunului simt) decat dulce.
Bedrosmart
louisea spune:
www.eva.ro/dietafitness/dieta/ciocolata-neagra-este-cea-mai-sanatoasa-articol-3029.html" target="_blank">Despre ciocolata neagra
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
bb_yasmi spune:
cate kalorii are o punga de floricele cu unt? ma refer la cele care le bagi cu punga in microunde.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Cristina.C spune:
Ok, sunt circa 350calorii(eu asa am vazut pe pachet la informatii nutritive), insa aceste calorii se raporteaza la 100 gr. pufuleti. Dragelor, ati vazut punga de 100 gr? Ca eu nu, cel mult 50 gr. Mai nou au 40 gr. Asa ca bb_yasmi, pondereaza caloriile la cantitatea de pufuleti consumata.
Eu mereu am sustinut ca 1 punga cu pufuleti ( 40 gr cum mananc eu ) NU ingrasa; sunt 150 calorii.
mmmm..si ce buni sunt....mi-ati facut pofta....
XIO spune:
O punga de pufuleti n-are 100 de grame.
Oricum , conteaza cel mai mult cand ii mananci si ce faci dupa aceea.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/