Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 13
caterinas spune:
Multumesc fetelor pentru urari. Va invit la o pizza si o bere. Eu visez pizza de ieri
.
Ce ma fac ca nu mai am somn. De o ora bantui prin casa. In rest eu ma simt destul de bine, doar durerile de spate si dintre picioare ma deranjeaza. Si am niste dureri intre picioare...ma tot gandesc ca sunt ligamentele, nu?
35+
Andrei
oceanborn spune:
Neata!!
Fluturasha

tinem pumnii !!!
Cam multe insomniace in dimineata asta....
O zi frumoasa va doresc!
39+
Thomas 
elilov3 spune:
neata fetele
fetele multumim de aprecieri. eu nu ma mai pot satura de asta micul sa il pupacesc, sa il mangai...

fluturasha 

cherie pai sa iti spun ce am facut cu varza...am pus varza in masina si butoiul le-am facut pachet si le-am trimis soacrei la tara...hehe iti dai seama ce fata o fi facut cand a vazut si butoiul si varza si pe ion langa ea...
....deh i-am zis sa iii zica ''lasa mama ca daca vrem varza venim si luam de la matale te mai vizitam si noi ''
....cat priveste sentimentele de nastere cunosc feelingul le-am marcat si eu 
diana
pai Dimitrie o are pe fata lui Dea nu se baga peste Tudor
...pai suntem cinstiti pana la capat ![]()

caterinas la multi ani !!!cu sanatate sa te ajute
dumnezeu in tot ce vrei sa intreprinzi 

![]()
fetele care ati avut probleme cu domnii H cum ati rez problema...de ieri din cauza ca am fost f, f f constipata mi-au aparut 2 nenorociti de h care sangereaza in momentul in care ies la toaleta...e momentul sama panichez ce sa fac invatati-ma si pe mine va rog ca dor toare rau 

heeelllpppppp 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
loren@ spune:
Buna fetele...felicitari noilor mamici si bine au venit pe lume noilor bebici
...eu nu apuc sa intru decit din an in paste!
..scuze!
Acum referitor la:
1.ragade..garmastan si lanolina..bb poate papa fara sa te speli de ele...eu m-am dat cu ele, dar parca mai repede treceau ranile daca expuneam sinii la aer, fara nimic pe ei:
2. mucisori...si noi avem
..ieri i-am pus ser si azi la fel si am bagat batista bb ca mi se parea ca se ineaca prea tare de la ei,
3. colici...experimentam si noi uneori...aseara a fost mai nasol...nu i-am dat decit bonisan, dar nu vad niciun efect de la el, cu restul nu ma mai complic ca si Biei i-am dat de toate si tot nimik nu se intimpla!
4. lohiile cit dureaza? Mai am foarte putin, dar destul cit sa fie enervanta deja purtarea tampoanelor!
5. cu sportul..astept si eu sa trec de 6 sapt. si apoi ma apuc de sport si de masaj cred!
6. cu laptele stam binisor..adica sinii nu sunt chiar asa de plini ca inainte si du toate astea cind vrea scoate si 90 de la un singur sin..in schimb e foarte puturoasa si papa repede si se culca sauu chirceste..depinde de colici...in 3 sapt. a luat cam 700 gr, ceea ce este ok..are deja 4360 gr. Cind vine femeia cu care mai ramine larisa (de 3ori/sapt..citeva ore) ii da un bibe cu praf, dar in rest nu!
cam atit,...va pup si sper sa mai intru cind pot..ca acum ma pregatesc de Sf. Andrei ca este si ziua Biei...apoi vine mos niculae si tot asa!
Multi pupici!
Bianca Andreea si Larisa Elena
lauramiron spune:
Cherieactiv ![]()
....macar de-as putea dormi dimineata, dar am un copil de pregatit si dus la gradinita, deci ma simt ca un zombi

Chiar ca am ramas putine pe decembrie cu nascutu', vad ca tu vrei sa ne-o iei inainte la multe din noi
Sa dea Doamne sa ai o nastere usoara!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv m-am uitat putin pe prima pagina...si obs ca nu mai suntem multe...in dec...cu nascutu...doamne ajuta sa se termine cu bine odiseea asta... lauramiron..noapte buna in dimineata asta...ca vad ca esti treaza momentan.. Cherie 36+ Ale(xandru) |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
38+ cu
Caterina Sara
gologanii spune:
Draga Iulia,
si eu merg la control azi, eu as fi vrut si sa nasc dar,
s-ar putea sa avem acelasi medic: dr Pirvu?
diseara daca revin acasa, aflu mai multe despre Elias,
sau unde vom merge,
nasteri usoare!
Otiliav spune:
Neata!
Sunt pe fuga ca trebuie sa plec la moasa.
Alina, repaos buna astazi. Vorbim mai pe seara ca se pare ca nu nastem noi asa una-doua.
Lauramiron, aceeasi abordare am ales si noi, daca e fix pe 6 punem Nicole, daca nu al doilea nume Andreea.
Mariana, Fluturasa, m-ati uimit, dexametazona in saptamana 39-40 iar in alte spitale mor copii prematuri pentru ca nu au pe stoc. Nu inteleg care-i rostul dar sper ca stiu ei mai bine.
Cherie, ne tinem de manuta puternic
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
38+
Pozele noastre
madutza_bra spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat de 2-3 sapt si uite cate dintre noi au nascut.
Felicitari tuturor mamicilor si pupici cozonaceilor!!
Eu am fost luni la dr , bebe are 2500 gr, e in pozitie craniana, dar are cordonul in jurul gatului
. Dr mi-a spus sa ma mai duc peste 2 sapt din nou la eco.
Nu stiu ce sa fac.... daca nu isi desface cordonul as vrea sa cer cezariana. Voi ce parere aveti?
Eu as vrea sa nasc natural, dar doar daca e totul bine pentru bebe.
Voi ce credeti? Ati mai patit vre-una in voi asa?
Pup!
Mada
36+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
AMR 3-4 SAPTAMANI
lauramiron spune:
Otiliav, dar primul nume care e??
Eu ma pregatesc sa ma duc la coafor, la ultima vopsire inainte de nastere![]()
| citat din mesajul lui Otiliav Lauramiron, aceeasi abordare am ales si noi, daca e fix pe 6 punem Nicole, daca nu al doilea nume Andreea. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+ Pozele noastre |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
38+ cu
Caterina Sara
mav spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra Buna fetelor, ![]() Nu am mai intrat de 2-3 sapt si uite cate dintre noi au nascut. Felicitari tuturor mamicilor si pupici cozonaceilor!! Eu am fost luni la dr , bebe are 2500 gr, e in pozitie craniana, dar are cordonul in jurul gatului . Dr mi-a spus sa ma mai duc peste 2 sapt din nou la eco.Nu stiu ce sa fac.... daca nu isi desface cordonul as vrea sa cer cezariana. Voi ce parere aveti? Eu as vrea sa nasc natural, dar doar daca e totul bine pentru bebe.Voi ce credeti? Ati mai patit vre-una in voi asa? Pup! Mada 36+ Cristianhttp://bd.lilypie.com/PN62p3.png AMR 3-4 SAPTAMANI |
la 36s bb avea dubla circulara de cordon; la 38s, mai avea doar circulara simpla; inainte de nastere -sambata- nu mai avea cordonul in jurul gatului; la nastere -luni- a avut o circulara slaba... care nu a pus deloc probleme.
lorena, si eu mai am lohii si ma enerveaza teribil.... la 4s fix de la nastere mi-a curs iar sange (doar intr-o zi) si am avut dureri de burta si mijloc, la ca ciclu.... chiar vroiam sa va scriu si eu si sa va intreb ce credeti...???
eli, neaparat pt H te speli dupa fiecare scaun, poti folosi supozitoare si crema Proctolog sau Proctoglyvenol si daca tot e rau... eu, mai nou, iau Cyclo3Fort (in loc de Detralex- pe care l-am luat in sarcina)-am mai scris despre acest medicament- este venotonic (creste tonusul venos) si vasculoprotector (creste rezistenta vaselor sancvine) si nu e contraindicat in sarcina si alaptare! Pt mine a facut minuni.... H mi s-au retras muuuuuult si ce-i cel mai important pt psihicul meu... nu ma mai dor.
pup!