Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fluturasha
Sa ai o intalnire frumoasa cu bebe!! Curaj si nastere usoara!!!!

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Vesti noi! Maine dimineata la 7 ma prezint la spital pentru cezariana....

Urati-mi mult curaj....ca emotii nu am...cred ca sunt cam inconstienta....

De abia astept sa-mi vad minunea.....hai ca m-a apucat logoreea....

O seara frumoasa mamici si burtici!

39+

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 38+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Mariana, iti doresc o saptamana linistita si sa stea bebe acolo in burtica, sa se mai coaca putin pana duminica!! Cat despre emotii....sunt absolut normale! Hai, fa-ti curaj ca mai e putin!!!

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Seara buna!
Am fost in seara asta la ginec, bebe mai are inca lichid, deci tb sa stau linistita pana duminica, cand e programata cezariana. Sper sa fie intelegatot bebe si sa stea pana duminica, de Sf Andrei
Fetelor am niste emotii, de nu mai stiu ce sa fac, eu chiar o sa nasc, chiar o sa am un bebe

38 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

IuliaCospy Nastere usoara si bebe sanatos!!!
Monicus, ma bucur pentru vestile bune
Mirtha, e tare dulce Eva si asa plangacioasa si nervoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eu sunt cheauna de somn, de la 4 ma tot chinui, no way sa mai pot adormi. Acid cat casa, rennie si laptele nu mai au efect, ture la baie, bebelina miscacioasa si sughitacioasa, maini umflate Ieri-alaltaieri ma minunam ce bine pot eu dormi bustean pana pe la 9-10, de ce m-am mirat oare? Asa-mi trebuie.
Mie mi-a zis o prietena ce-a nascut, sa ma dau cu Garmastan inainte sa nasc macar o luna, sa n-am probl cu mameloanele, si ma dau constiincioasa aproape zilnic, oare m-ajuta la ceva?
Ma duc sa ma uit in contul comun la poze, c-am facut rost de parola, pana mai face careva ochi....

36+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Multumim mamici si burtici pentru incurajari si urari!

Amalia o sa-ti dau mesaj cand o sa pot.

O zi frumoasa tuturor!

Si va invit la o si multe cornuri, de data asta fara mine caci nu am voie...dar recuperez eu cand ne intoarcem.

si sa aud numai de bine cand ma intorc la voi fetelor!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

io is plina de draci...am avut 2 zile de respiro..puteam umbla..face una alta...gata...iar m-a luat ...fost la doctor...placenta f imbatranita, bb nu mai papa ca inainte, daca pana luni sit ramane asa...marti, 2 dec...cezariana..nu ne mai chinuim ,n-are rost...intre timp...io am racit,ma dor creierii ca-s cobza fratee...si pana marti tre sa-mi treaca,nu ma opereaza asa..o data cu raceala normal ca ma doare si o masea care trebe scoasa dupa ce vine bb...ce mai....is aranjata...

alra, otilia, ocean...vad ca n-ati nascut..

criss, maduza,mamilseli...vazut fetite una si una...dragalaseeee...ghemotoacee...

mirtha..eva e fata mare..ce..acusi e de maritat draga...la cum manca...

eli.....m-am gandit sa vin sa te colind de craciun...daca tot ai pus varza aia...mancam sarmale cu feciorii...sper ca sunteti bine...

babyzapi...bravo...creste
nicolas...creste...oo..mamicuta tanara..

windy...gata vorba...acu esti busy cu lapte..cu suzete...wait ca vin si io , mai un pic...

fluturasa...bafta maine!sa se termine totul cu bine, sa fiti sanatosi!

io cand ma gandesc ca ..mai am un pic...mi se pare asa..ireal...parca nu ar fi vorba de mine...parca ar trebui sa nasca o pretena, nu io...ciudat feeling am...nu sunt pregatita deloooc..

aaa...vazut veste mare mare....felicitari catalina!ai grija mare...multa sanatate si putere...sa fie bine...

Cherie 36+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

m-am uitat putin pe prima pagina...si obs ca nu mai suntem multe...in dec...cu nascutu...doamne ajuta sa se termine cu bine odiseea asta...

andy..si tu maichii?io nu iau nici o pastila, nu mai vreau...l-am umplut pe copilu asta de antibiotice vara asta...mi milaaa...nici macar paracetamol...sper sa treaca de la sine,cu ceai...portocale...

monicus...deci e pe pozitie bb...oook......

carmendu...hello...cum ti-ai mai revenit dupa operatie?te misti mai bine??

lauramiron..noapte buna in dimineata asta...ca vad ca esti treaza momentan..

Cherie 36+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Fluturasha, iti tii imediat minunea in brate, asta e tot ce conteaza, o sa fie bine!

Citat:
io cand ma gandesc ca ..mai am un pic...mi se pare asa..ireal...parca nu ar fi vorba de mine...parca ar trebui sa nasca o pretena, nu io...ciudat feeling am...nu sunt pregatita deloooc..

Cherie, nu esti singura, cred ca fiecare dintre noi experimenteaza stari de astea, eu acu ma plangeam ca-s gravi si cate greturi am si cate indur si nu mi se vede burta, si uite, parca ma arde la degete... uneori ma trezesc dimineata si am impresia ca n-am burta, ca a fost doar un vis ca sunt gravida. Acu vreau bebe, acu nu mai vreau, trec de la agonie la extaz in cateva secunde. Na, hormoni de sarcina.

36+Sara

pozici
_

Mergi la inceput

anca....mda...ce stari...mie de fapt sentim materne mi-au apartut ff tarziu...cand am inceput sa iau carut...sa pregatesc camera...sa pun patutu...atunci am realizat ca...hmm...ceva nu trazneste...miscarile in burta le simt ca lumea doar din luna 8...pana atunci, f rar si f putin...oooo...iaca...mamici!viitoare mamici....io..una destul de incostienta...daca va fi sa mai am un bb...pe viitor...sper sa nu mai repet multe greseli din sarcina asta..

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Eu intre timp am descoperit rummy online, mai bag un biscuit pt reflux, mai iau o carte...

36+Sara

pozici
_

Mergi la inceput