Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Elena, Radu si Alexandra!

Simo nu am avut laringita, ci bronsolita. I-am dat augumentin si a trecut, dar greu!

Nicole eu nici macar de Vigantolul ala nu am beneficiat ptr ca nu am stiut si am luat deja inainte sa ajung la dr. Culmea e ca mai e si suspecta de rahitism!

Dordia chiar ieri mi-au spus dr de la fizioterapie sa nu fortam copiii in niciun fel nici cu statul in fundulet, nici cu mersul...sa ii lasam sa se ridice ei singurei...Fetele eu una nu va sfatuiesc sa folositi sau sa abuzati de tot felul de tampenii gen rotobil, jumper si ce mai comercializeaza astia...Am invatat si noi sa mergem si fara prostii de genul...eu una nu as lua nici pe gratis asa ceva. Stiu cum e sa ai copilul afectat si sa umbli pe la sali de gimnastica de recuperare cu el...asa ca nu risc!
Sper sa nu va suparati ca va spun, e doar o parere...Fiecare face cum crede! Pe mine cum ma vad medicii imi spun sa nu folosesc rotobil...au spus ca asa spun tuturor, insa putini asculta!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabitzam, am inteles. Eu trec zilnic pe acolo in drum spre gradi. N-as fi crezut ca e asa aproape de Roata.
Pe la noj ploua, vreme buna de dormit.

Simona, sanatate multa puiutului! sa treaca cat mai repede

Nicole, si voua sanatate, sa fuga raceala cat mai repede!

Alysh, buna decizia ta! sunt de acord cu cele spuse de tine.
EU nu am un serviciu care ma preseaza si ma asteapta sa ma intorc, nu stiu cum as gandi daca ar fi imp. sa revin la lucru -- insa mi-e tare greu sa ma despart de puiut.
Ma gandeam, cand e perioada cea mai buna sa lasi puiutul cu cineva? la 3 luni, la 6, la 1 an, la 2?
Nicicand - din exp. proprie abia dupa 2 ani jumatate, copilasul e mai sigur pe el, vorbeste, intelege mai multe si e mai usor sa se adapteze pers. si situatiilor noi.
As regreta enorm sa renunt la momente ca: ganguritul dulce, zambetele, statul in fundulet, rostogolitul, dintisorii, primele lingurite cu mancare, mutritele aferente, mersul in 4 labe, apoi mersul, primele cuvinte, descoperirea lumii etc.
Copilului poate sa-i mearga f. bine si in compania altor persoane, da mama ramane cea mai importanta fiinta.
Sunt si multe momente frustrante, de disperare, neliniste -- da si nenumarate clipe frumoase, care nu se vor mai intoarce niciodata inapoi. Cele cateva ore dupa serviciu, petrecute cu bebe nu se compara cu zile.

Doresc tuturor sa aiba posibilitatea sa ia decizia cea mai buna pt. puiut si familie, sa-si vada puiutii crescand frumos!

Pun si eu poze recente

POZE NOI

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

I'm back!! Cum poate sa se "termine" mai monitorul de la laptop? Cine a auzut de asa ceva? Cumnata-mea cica s-a impiedicat de-un fir si i s-a facut laptopul bucati, bucatele si monitotul inca mai mergea. Si ghinion...nu era luat din Romania. Acum scriu la laptop si ma holbez intr-un monitor separat,ca la nebuni, dar bine ca am revenit "printre cei vii"

Simo pupic lui Mati dulce, saracutul de el, sper sa treaca cat mai repede si sa nu trebuiasca intepat. Aa..si daca vrei, noi am fost la dr. ciuboratu de la Budimex, nu stiu cat e de buna la operatii, ideea e ca ea a fost singura dintre multi dr. care l-a scapat de secretia de la ochi.

Miss sarumana de oferta, am inteles ca se gasesc s la noi calendrae goale, nu le-am gasit eu la Carrefour, dar mai caut. Plus ca mi-a dat mi bebelina o adresa si Andrea o idee de comandat pe net. Pupic mami si leutzu mucos.

Onyx, Dordia chiar mi-a fost dor sa mai aud de la voi ceva. Pup si bine ne-ati regasit!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata dupa o noapte "furtunoasa"...Ieri iam facut vaccinul de 6 luni si cred ca din cauza lui a avut o noapte nelinistita - am facut poteca de cite a trebuit sa ma duc la el - era tot timpul cu ochii inchisi dar se miriia si se zvircolea...sper sa nu mai repete noaptea asta ca eu nu sunt obisnuita...

In rest dr. de fam mi-a spus ca e super-bine si ca nu am ce cauta sa-i fac eco transfontanelara - sta bine in fundulet, a uimit-o cum spunea TA-TA (bine, fara adresa, dar spune foarte clar) si cum i-a facut cu mina la plecare (gestul asta il repeta el mereu cu minutza, nu inseamna nimic, dar de data asta s-a nimerit ) - cu mincarea mi-a spus sa-i bag galbenus, ceea ce am si facut ieri - si sa-i crec cantitatea - in principiu trebuie sa manince cite o jumatate de galbenus de 2 ori pe saptamina - in rest carnitza de pui si peste vreo 2-3 saptamini sa-i introduc si ficatelul de pui.

Din urma nu am citit prea mult insa am vaut pozele cu Sara de Monik - mama, dar ce te schimba tunsoarea - iti sta insa super-bine! Iar Sara este o dulceata!
Am mai vazut baiat frumos de Socrate (si Tudor musca asa din telecomanda de cite ori o prinde...) si leutz cu caciulita de Miss - mai dar o sa fie un cuceritor!
Simona - bronsiolita?? Sanatate multa la puiutul bonavior - imi e groaza sa ma gindesc um este cind trebuie sa ia atitea medicamente... Cit despre operatia de strabism - sa incerce ori la dr.Dinu (avea un cabinet pe undeva pe o strada perpendiculara pe Stefan Ccel Mare - cred ca Vlahuta ii zice la strada) sau la dr.Luminita Teodorescu de la OptaPro (parca asa se numeste, e pe Pache Proptopopescu, gasesti date despre ea si aivci pe DC, da o cautare).

Am terminat si eu calendarele - am facut doua, dar asta imi place cel mai mult si cred ca asta o sa ramina cadoul:
http://good-times.webshots.com/album/568924937NqSBGS?vhost=good-times

In plus am intrat si in spiritul Sarbatorilor, ia priviti aici!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, in tineretile mele, strada Elena Vacarescu era Sos. Nordului, in continuarea celei de acum, de aici incepea, din Baneasa. Dar pe vremea aceea se putea trece peste calea ferata. La un moment dat nu s-a mai putut trece si atunci bucata asta de sos.Nordului s-a transformat in Elena Vacarescu. Noi cand mergem pe jos incolo o luam pe sub podul de cale ferata, ca este alee circulabila, pe malul lacului. De aceea ziceam ca este aproape.

Gabi, ce dulce e Mosul Tudorel

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Leeloo frumos calendarul, deci....eu nu-mi revin cat de roscat e Tudor !

Alysh m-ai terminat cu poza asta:
http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Strengar%20la%206%20luni/?action=view¤t=IMG_3750.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

I'm back!! Cum poate sa se "termine" mai monitorul de la laptop? Cine a auzut de asa ceva? Cumnata-mea cica s-a impiedicat de-un fir si i s-a facut laptopul bucati, bucatele si monitotul inca mai mergea. Si ghinion...nu era luat din Romania. Acum scriu la laptop si ma holbez intr-un monitor separat,ca la nebuni, dar bine ca am revenit "printre cei vii"

Simo pupic lui Mati dulce, saracutul de el, sper sa treaca cat mai repede si sa nu trebuiasca intepat. Aa..si daca vrei, noi am fost la dr. ciuboratu de la Budimex, nu stiu cat e de buna la operatii, ideea e ca ea a fost singura dintre multi dr. care l-a scapat de secretia de la ochi.

Miss sarumana de oferta, am inteles ca se gasesc s la noi calendrae goale, nu le-am gasit eu la Carrefour, dar mai caut. Plus ca mi-a dat mi bebelina o adresa si Andrea o idee de comandat pe net. Pupic mami si leutzu mucos.

Onyx, Dordia chiar mi-a fost dor sa mai aud de la voi ceva. Pup si bine ne-ati regasit!

Si aici poti comanda calendar!

Mergi la inceput

Mihaser multumesc ma chiorasc acum la el, deci..gata de facut il fac..doar sa nu mai plesneasca ceva prin laptop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Are mama Adriana 2 fete cucuiete suuuperbe!! Iar Anika e o scumpa si frumoasa si cata veselie pe campie degaja....

lorich, calendarele le-am gasit io in Carfur Colentina. Unde? mutate de la papetarie peste 2-3 randuri de rafturi, aproape de globuri. Acolo s-au mutat toate calendarele, ca sa fie cumva -la cadouri de Craciun.
Asta de care zicem noi ca l-am luat, e la 8.99 lei, si nu e f. mare. Are avantajul ca ii poti scoate pozele default si adauga altele. Cu bebe, of course!

mihaser, si noua la fel ne-a zis ortopedul. Premergatorul nu ajuta cupilu, se vinde doar pt parinti. fug sa fac supica. Fiica mea, ca si mine, mananca la micu dejun supa crema de legume! De fapt, io care is treaza deeeee mult, ash putea sa ma pregatesc si de ceaiul de la ora 5 . Lasa ca o sa vca arat in vreo 2 ore ce am facut io daca mosh Ene o fujit....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
M-am trezit pe la 8.15, imi bagase fi-mea un deget in nas Asa ii place sa ma studieze dimineata (pe la 4 am tras-o langa mine in pat). Acum scoate niste sunete ciudate (zici ca rage) cred ca in fiecare zi descopera cate un sunet si ma zapaceste cu el toata ziua.
Iulia ce haioasa ai fost cu pirania ta mica ha, ha, ha!!! Ii tzinem pumnii sotzului sa reuseasca.
Onyx si Dordia, bine ati revenit!
Alysh te felicit ptr alegerea facuta de a sta cu bebe! Eu sunt optimista in ceea ce te priveste ptr bebe 2, gandeste-te ca eu am ramas gravi cu Eva cu un singur ovar din prima incercare!

Fug sa culc fata ca face ca trenu..........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput