Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia83 spune:
heeeiii, intrasem in panica!!! am crezut ca ati disparut toate! ramasesem la capitolul trecut si nu mai scrisese nimeni de la 10.39...nu am vazut nicaieri facut capitol nou si scriam ca nebuna acolo il facuse cleo, acu l-am vazut, dar nu scria ca e capitol si n-am bagat de seama mama ce sentiment de zona crepusculara am avut ...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
andreap spune:
Simona,off..imi apre tare rau...sper sa treaca curand,fara prea mult chin...dar stau si ma intreb de ce racesc asa repede.....ca eu cu Mariuca stateam afara si 4 ore si avea 2-3 luni..si pana pe la 1 an si ceva nu a avut nimic....si Sara la primul vant...David e OK?pupam baieti frumosi
Alysh,felicitari ptr.decizie..eu gandesc la fel.eu fiind la BB2,probabil ultimul,(BB3 ramane un..vis..)stiu cum e sa pleci la munca si sa ramana cu altcineva,sa ajungi seara prea obosit ca sa te mai bucuri de o prostioara etc...atunci m-am grabit,acum nu.oricum nu condamn pe nimeni...dar ma simt asa bine cu fetele acasa..
Onyxg,bine ai revenit,vazut Mariuca.stai linistita..Sara are si ea doar 6.350 la 5 luni si 1 saptamana si 65 cm.deci....sanatoase sa fie
Eu ieri am fost la gr.alexandrescu la medic,azi si la Medlife...am reluat obiceiul de a merge la cel putin 2 medici.mi-au confirmat ca nu s emai aude suieratul.si e muuult mai bine.mai facem totusi 2 zile de aerosoli,dar pun Fluimucil in loc de adrenalina.si poate pe joi-vineri ne da voie afara si la baita.reusesc sa-i bag seara pe gat cam 100 ml lapte.apoi nu mai vrea si apce.o mai pacalesc la san,deci poate suge cam 120 ml...offf..tare putin.si mi-a scazut cam 60g de vineri pana azi.dupa ce ca era slabutza..am introdus si eu mar si banana,dar nu e prea incantata.sa vedem cum va fi cu branzica dulce.
In schimb Mariuca mi-a facut niste ulceratii fff urate in gurita,pe amigdale..medicul spune ca e stomatita,provocata de un virus herpetic,mostenire cica.o tratez si ma bucur ca nu are febra.
off..am atatea sa spun si atat de putin timp...sper sa ne mai auzim si maine
PS
maine cred ca incep sedintele de remodelare....manechin scrie pe mine
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Nicole1980 spune:
Daviduta este mucos. L-am tinut azi afara cam 1 ora si acum ii curge nasul . I-am dat preventive niste Panadol, sper sa nu se agraveze.
Eu sunt in continuare racita, tusesc si ma doare in piept.
Simoncip – micutul de el, sanatate multa lui Mati si sa se faca bine repede.
Doloress – success la examen
Mihaser – te inteleg. Eu am beneficiat pt bebe de vigantol 3 luni gratuit si apoi gata…nu mai sunt fonduri.Sanatate multa.
Socrate – ce baiat mare ai… si ce gene mari. E un scump.
Andreap – imi pare rau de fetite sa aud ca sunt amandoua bolnavioare. Sanatate si pupici. Ce tratamente faci ?
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
dordia2000 spune:
Hallo...remember me???
Salutere fetelor...am citit putin in urma...dar nu prea am timp. Eu am inceput serviciul de o luna si jumatate...adica de la 01.10 si nu prea mai imi ramane timp de scris si citit pe forum. VA poop pe toate si abia astept sa ma linistesc la servii ca sa ajung si eu mai devreme pt a tine si eu cat de cat pasul cu voi.
Tudor cel mic e un dulce, dar ma ingrijoreaza ca nu sta singurel in fund fara sa se dezechilibreze. Daca il pozitionez in asa fel incat sa se sprijine in maini...sta pana cand se plictiseste si se arunca pe spate. In rest...dintisori inca nu avem, papam f. bine si destul de multisor, luam in greutate mai putin pt ca suntem foarte activi dar si dormim f mult. Mancam supitza de legume groasa, cu linguritza...cate 250-300 ml cand cu carnitza, cand fara, cand cu ousor...mancam tot felul de combinatii de fructe, cu branzica de casa, sau cu biscuiti...deci...suntem ok din punctul asta de vedere. De mers de-a busilea nici vb...dar se taraste ca o rama. In rest...gangurim mai putin decat inainte dar spunem tare si raspicat si MAMA si TATA cand ne vede si cand ne cere. plus ca striga "hei"(sau asa ceva se intelege) cand ramane singur sau cand nu il bagam in seama.
De dormit doarme cate 12 ore pe noapte neintrerupt + 2-3 reprize de cate 2 ore peste zi.
So....suntem ok si sper ca si ai vostrii sunt cel putin la fel.
VA poop si mai intru sper mai des
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
iulia83 spune:
LA MULTI ANI EDVIN SEBASTIAN!!! sa cresti maaare si sanatos (si la punga gros, hihi)
mi-a ajuns pachetul de la m&s si minimonde. superbe, insa un costumash l-am luat fara sa-mi dau seama in dublu exemplar...unde mai pui ca la toate 3 costumasele ii sunt mici hanoracelele..adica, sunt stramte la maneci, n-am vazut asa ceva. si am luat pt 6-9 luni.si ca o idioata notorie ce sunt, cu fixul meu etern de a rupe etichetele, nici nu mai pot trimite inapoi asta e...i le dau cu un body, ca merge, insa ii bag greu manutele prin manecile alea stramte. in rest, sunt ok ca lungime, etc. manecile imi dau dureri de capaneatsa...
in cap trecut am scris ce am facut zilele astea, de ce am absentat, da mi-e lene sa ma duc sa copiez-pastez aici...
conspect pe fuga din amintiri...
vazut calendar frumos de andree27 , poze cu
Sara de monik zic si eu la tunsoarea ta!!!
bratafel ce patesti tu cu socrii ca vb tare, patim noi cu tata. cand vine, e teroare. tv-ul dat la 70-80% volum, ca nu prea aude, vb la tel de-l auzi de la coltul blocului, fata nu poate sa doarma cat e el in casa si vorbeste, sau daca o are in brate mereu ii atrag atentia sa vb mai incet ca o surzeste si saraca mereu se sperie cand e el in preajma si apoi el se mira ca de ce plange dar, asta e..bine ca vine rar..
vazut poze cu cataratorul dulce de simonica de ieri dar n-am avut timp sa scriu...e un dulce. e primul dintre mugurashi care pleaca??? pai aplauze atunci...felicitari
Alysh ce funny e cum mushca el din jucarie
intreba cineva de avocado daca poate da...eu i-am dat si avocado si mango sunt foarte bune si le papa cu placere. am citit in cartea aia cu diversificarea ca astea se introduc de la 12 luni, dar nu scria de ce..totusi, am bagat. nu fac totul ca la carte. mai merg si pe instinct. avocado l-am preparat cu juma de banana si suc proaspat de la o lamaie. e delicios!!! yam
virginia ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor. si eu m-am prins de faza cu apa (cu toate ca atunci cand o creste mare trebuie neaparat sa nu o invat cu apa in timpul mesei, dar mai e pana atunci - maaama cata paranteza ) cand vedeam ca la jumatatea castronului nu mai vroia. credeam ca se satura, insa mi-a dat in gand sa-i dau apita si apoi papa si jumatatea cealalta ... adevarul e ca e dulce marul ala...
miss hai ca m-ai terminat..pup mustacioarele leului fioros si suzeta aia cu silent night .. si cum pozeaza el..a mea al naibii daca zambeste la aparat..se uita serioasa/mirata/intrigata..abia am prins cateva zambete, pacalite si alea...
ylari asa am facut si eu
miss indeasa si la mine pe mail niste clipuri, frame-uri si background-uri ca de maine ma apuc sa fac calendare pt noi,bunici,socrii, nasi,rubedenii, etc... iuliaturcescu@yahoo.com
azi m-a muscat fata de deget..mama ce doare!!! i-au iesit amandoi..se vad cand rade/plange foarte bine..."pirania" mea mica
simonica multa sanatate puiului..
ah! era sa uit! performanta! ne intoarcem de pe burta pe spate si invers!!!
socrate pupam ochii aia negrii de copilas frumos
gata! terminai! ma dor selele ca statui turceste sa nu deranjez fatuca. doarme cu mine in pat pana vineri ca suntm singurele, tac-so e la Buc are examen maine la 9 si interviu vineri in cazul in care ia examenul..fetele, bagati rugaciuni, sa ia examenul, sa se angajeze odata ca ramanem lefteri popescu daca nu reuseste.
fata mea sforaie
hai ca m-am intins, da macar spalai pacatele pt 2 zile de absenta...fug ca il prinsei pe Ene de picior si mi-e sa nu fuga ca-l apucai de shoseata..
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
inais spune:
Simona muuuulta sanatate puiului mic! Ne sa-i treaca repejor si sa fenteze toate pastilutzele si siropelurile.
Legat de oftalmolog, stiu de cineva de la Budimex. Iti scriu pe PM mai multe.
Nicole si voua sanatate multa! (tie si puiului mic si mucos)
MissP simpatice pozele cu leutzul!
Onyx si Dordia...welcome back!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
Onyx si Dordia-welcome back! CHIAR ne intrebam ce mai faceti?
Onyx, pitica ta nu e cea mai pitica. Asha e ritmu ei, cat creshte, chiar daca nu e Fat frumos, in 1 an cat altii in 7, nu te ingrijora. Pup si hai ca va faceti voimari si rasturnati casa.
cu lapte? a? dau si o prajiturica alaturi?
doloress uite cum se leaga usor lucrurile.... daca tot e in shomaj, poa il luati de bona 1 pe sapt, 2-3 ore. Ii faceti un bine, va face un bine, ce zici? . Adica io daca ash fi in locu lui -m-ash baga la cate ceva sa iasa un ban si sa nu stau acasa ...
poveste funny. stiti ca noi am avut aventuri cu tel fix de la RDS (am fo la net legati la o retea locala care a cumparat-o rds). Undeva la mutarea asta, ne-au stricat conexiunea la tel fix. 5 luni am facut reclamatii, programari pt verificat etc. Nik. Dupa, nervoasa am dat meil la opc in cc la toate adresele de meil rds cu nr -ele de inregistrare notate (cate nu au mai fo notate...) si mentiunea: echipa nu ajunge la mine. In 24 ore a ajuns. Acu o sapt suna de la RDS pe mobil pe tati:
-ati fo trecuti pe reteaua RDS cu fixu?
-da
Ieri, la 6 iar acelasi tel:
-ati fo trecuti pe reteaua RDS cu fixu?
-da
- sigur?
-da
-v-a umblat la cablu, cutia de pe hol
-da cucoana, 5 luni m-au lasat in aer, si v-am facut plangeri cacalau.
Peste 30min, tel:
-buna seara, de la RDS suntem. Avem o intrebare: -ati fo trecuti pe reteaua RDS cu fixu?
-da!!!!!!
si sa ma laud. Dupa ce am tricotat si am ras de Steaua aseara, si de ghinionu nemtilor, pt care ar fi trtebuit sa fie 3-0 din primele 15 min... (Zapata a facut vodoo in juru portii ca altfel nu pricep cum ratau prosteste, ajungeau in 10sec in fatsa portii si dadeau prost shutu final ), ei, m-am dus si io sa ma dezmats. Am fol. toate cremele din dotare, anticelulitic, antirid, antiprostie, ca in poezia aia:
m-am spalat
m-am pieptanat
funda roshie-mi puneam
frumushica mai ...e.....
si tati a adormit la meci, pe canapea. Asta e.
I-am zis de la inceput ca la evolutia ultimilor luni, sa se lase de hobby-u asta. Nu face nici muschi pe canapea, nici neuroni, nici placere, nik. Doar somn face.
edit: am descoperit cauza agitatiei fetei. In guritsa la ea. Sub gingie, se vede ceva.... fiind dintisorii de jos, ceea ce se vede nu e sfarsitul intarcarii.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
iulia83 spune:
hello si d la noi. am emotii...ici ploua, asa ca azi stau home cu piticania. am in gand o sedinta foto pt calendare..sa vedem in ce masura coopereaza...poate incep si termin si eu calendarul pana in dec 2009
cleo, zic DA la cafeaua aia, ca nu m-am putut odihni bine, de emotii pt examenul de azi
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
gabitzam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 gabitazm, stati pe langa Elena Vacarescu (strada)? acolo tot Herastrau e?pe la Roata de pe Nordului iesiti? |
Adriana, stau pe o strada perpendiculara pe Elenea Vacarescu, si Lori pe una paralela Bucatica aia de parc de pe Elena Vacarescu tot la lacul Herastrau e. Si pe acolo pleacam spre Roata Mare, pe malul lacului, cam 15 minute mers pe jos. Azi ne propusesem, eu si Lori, sa o luam spre Roata, dar sa vedem cum evolueaza vremea, pare destul de inchis si uratzel afara.
Citat: |
citat din mesajul lui onyxg1998 Buna seara, mamicilor, in sfarsit dau de voi, ca nu stiam unde v-ati dus, daca de atata timp n-am mai intrat |
Onyx, bine ai revenit Am vazut pozicile tale, tare mai sunteti frumosi cu totii, de la mic la mare.
Dordia, welcome back si tie Andrei al meu a stat singur-singurel in fund, fara dezechilibrare, cred ca dupa 8 luni.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla