Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FETELOR AS propune sa fie tombola la ora 18 ,atunci sigur e toata lumea acolo
ELENA si eu treb sa merg sa cumpar hartie pt impachetat cadoul
sa ne spui cum a fost la tratament
ANI te rog mult sa nu uiti de cd

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata

Arleena, eu de Mihut am auzit numai lucruri bune. Pe ceilalti nu ii cunosc.

............

merci puisorule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, notat cd cu Cosmopolitan.

Anca, sincer nu cred ca sunt mai ieftine ca in alta parte. Dar mai au promotii la diferite jucarii. De exemplu stiu ca zilele astea aveau o jucarie de Fisher Price( un bol cu capac si diverse forme care trebuie bagate in bol) la 70 de ron si in alte parti e 90-100. Dar asta e valabil in toate magazinele. Eu i-am mai luat Stefanei din Cora jucarii tot asa la preturi promotionale. Cum ti-e norocul...

De acord cu ora propusa de Alex.Eventual asteptam pana vine toata lumea. Sau rezervarea e facuta pe un interval fix de timp, ca nu mai imi amintesc?

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ani, exact jucarie din aia vreau sa-i iau si eu lui stefan. se joaca Stefiuta cu ea? sau inca nu i-ai dat-o?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ii place ca, canta daca misti formele alea in bol. Si stie sa ii ia capacul si sa scoata formele di el. Am incercat de cateva ori sa le si bagam in bol dar am reusit sa le bag eu singura . Astept sa mai creasca sa invatam sa bagam formele la locul lor. Mie imi place tare mult. Eu i-am cumparat-o din Cora de vreo luna, asa ca profita de oferta din Carrefour cat mai e valabila

Ti-am trimis PM.

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Heeei Gabi
E ziua ta si nu zici nimic

La multi ani!!! Sanatate sa ai, ca restul stii tu cum sa le aranjezi!!

M-a sos azi P din rabdare... ii era foame, ca vine la scaunel, dar nimic nu voia sa manince. Am vazut ca ii curge singe de la un canin... cred ca are niste dureri. Si e miriit. Pina la urma i-am facut clatite, ca tare ii plac si a mincat putin, dupa 30 de minute de privit la ele in farfurie.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, la Auchan sunt mai ieftine jucariile, dar sunt mai NO NAME, eu n-am vazut de la Fisher Price. In schimb, la Carrefour, sunt cele mai de marca, intr-adevar, la preturi mai mici. Aseara mi s-a pus pata pe un telefon de la Carrefour(la promotie), un LG SHINE, cred ca merg azi sa mi-l achizitionez

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

puisoracuam am vazut mesajul de la tine deja eram [plecata afara mie imi tine un nene de la chiosc cate un ziar k tot timpu iau de la el, insa pe verso la carte scrie k daca nu ai una dintre carti sa suni si iti timite ,
vb maine , poate gasesti pana la urna ziarul

alex azi merg laepilat si saptamana viitoarela tratament

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

acum plekam la nasa sa il las pe dragos si sa il culke k ii frant

va pupik si ne auzim diseara

sanatate multa bolnaviorilor

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

'Neata si de la noi!!!!

Eu am avut o dimineata perfecta! De fapt, de aseara a inceput totul bine, cu o sesiune de shopping oferita cadou de tati, cand a si renunta la biletul la meci CFR/Roma. Bine a facut, ca numai s-ar fi necajit! DE dimineata m-am trezit rasfatata cu cele mai dulci pupicuri din lume, ale Sarei si ale lui tati! Si apoi a sunat telefonul intr-una si m-am bucurat ca niciun prieten drag nu m-a uitat. Si am intrat si aici si ma bucur ca nici voi nu m-ati uitat. Cate un pt fiecare!

Cu tombola, cred ca ideea lui Alex e buna, sa fie pe la 18.00 asa sunt sanse sa fie toata lumea prezenta. N-o putem lasa nici la final ca atunci riscam sa plece lumea. Eu nu stiu, sincer daca pot ramane pana la final, s-au anuntat ceva musafiri si pe vineri.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput