Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ce poze frumoase si ce de cadouri!!! M-ati innebunit cu cartile cu magneti! Ziceti-mi si mie de unde le-ati cumparat.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata si de la noi

eric a fost rupt, a dormit super bine, fata de alte dati...

oanaalina, multumim de cadou... sunt sigura ca se va juca cu placere cand va mai creste un pic... acum doar muta piesele magnetice dintr-o parte in alta...

magda, tare dulcic victoras al tau... si elegant... speram sa ne vedem mai des...

elenuta, pe tine te-am recunoscut, la fel si pe alte fete...nu le enumar ca sigur imi scapa careva...multumim de poze!!!!!!! eu uitasem aparatul foto acasa...

o sa intru acum la ajutor umanitar sa citesc cateva cazuri apoi vi le propun si alegem... oricum eu am mai strans inca 3oo RON de la alte persoane si vreau sa ii pun impreuna cu suma stransa ieri...deci vor fi 700 RON in final sa ajutam un copilas bolnavior...

revenim! ca Eric e calare pe mine si pe tastatura...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
chiar daca nu v-am scris saptama asta , am fost cam ocupata si cu muci unii, v-am citit.
dupa poze vad ca a fost o petrecere reusita cu niste copii superbi si mamici de asemena.poate faceti una si la vara si va pot cunoaste si eu
va doresc sa aveti un wek placut , noi azi cheuim ca doar implinim 1 an
pup toata gasca

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mamici,

eu propun sa ajutam acest caz...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124706&whichpage=1

e vorba de Teo, un baietel care are atrezie de esofag si care s-ar putea face bine cu ajutorul unor operatii in strainatate... cititi mai multe pe linkul de mai sus...

asteptam alte propuneri daca nu sunteti de acord cu aceasta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

am avut o noapte super frumoasa cu trezire pa la 5 si apoi la 9 , cred k stie k e tati acasa si doarme mai mult

tati a plekat la microrevelion si noi am ramas singurei, dupamasa mergem la inca o petrecere

acuma merg sa imi fac curatenie k e debandada la noi

pozele nu sunt reusite toate k nu am avut timp de asa ceva , trebuia sa fiu tot dupa Dragos , k el dupa 30 min ute tot tai mami , geaca......cat de cat avem amintire

va pupik si va doresc o zi minunatat chair daca ploua afara

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

SALUT GASKA!!!

super fain a fost la petrecere! tare m-am bucurat sa va vad pe toate, chiar daca neuronu' meu a avut nevoie si de cite un "shut" ca sa recunosc citeva mamici!
si stefan a adormit pe masina. s-a trezit cind am ajuns acasa, am sarit baitza, a papat cu ochii pe jumatate inchisi si a adormit la loc la 7.30. si a bagat 12 ore de somn...pina la razbit foamea. acu' l-am pus la somul de prinz. sper sa nu-mi faca figura, ca ieri!

Meli, multumim de cadou! a avut mare succes, de dimineata, a ros stefan telefonu'...

Elena, multumin de mingiutze si de poze. sint super faine si e super ca le-ai pus pe picassa, sa le putem descarca.

Adriana, CD-ul e la mine. ne intilnim saptamina viitoare si ti-l dau. ori cind iesim la plimbare, ori treci pe la mine, vedem noi, ne intelegem.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Olim, La multi Ani! pentru piticot!!!!! Sa creasca mare si voios!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!

a fost o intalnire zic eu reusita, cu toate ca a fost si tare obositoare, mai ales pt pitici, cel putin a mea a adormit cum am pus-o in masina, hihi.ma bucur tare mult ca v-0am vazut, dar sincer nu am recunoscut pe toata lumea, trebe sa ma pun pe vizionat la poze sa vad care cine, hihi.

anca.b-ma bucur ca i-a placut, i-am luat si la piti si ea e tare dupa ele, hihi, si noi am ros cartea pe la colturi.

Ioana-mami de Sara-tare muuuuult ai slabit si-ti sta foarte bine, , sincer, areti foarte bine.esti o mami sexy, hihi.

Alex-ca si Ioana, ai slabit tare mult si foarte bine iti sta.Bravo mami!

Gabi-ma bucur ca am putut schimba si chiar cateva vorbe, na, in zapaceala aia nu se putea mai mlt, hihi.

Bex-asteptam cu nerabdare pozele, ca eu ca o nebuna m-am dus cu aparatl fara sa verific si nu era incarcat. ce mai, blonda...

Lore- am vrut sa mai pove cu tine ca pe net nu prea ne mai "vedem", dar n-am apucat. Iti sta tare bine cu noua tunsoare.

Soanso-ai fetita mare deja mami, ce bine si relaxata stateai tu, hihi, nu trebe sa mai fugi chiar asa dupa fundicul ei.si avem o fetita asa dulceeee, ce ajuta ea copii mai mici, le dadea mingute, hihi.

Adriana-a lipsit tare mult de acolo zambetul luiAlexia, hihi, lasa , data viitoare.Voi cum va mai simtiti?

ma bucur tare mult ca v-am vazut pe toate, fara exceptie, am douya simpatii de fetite tare dragute, dar recunosc ca nu stiu care dintre nume pe net sunteti, verific si revin, hihi.

Elenutza-mersi de pampersi si mai ales de mingiuta pt piti, a adormit cu ea in manuta si n-o mai lasa nici in somn.

Nico-multumim de cadou, m-a innebunit aseara cu sunetele , tot le apasa, hihi, are mare succes.

OanaAlina-ce face pitica cu ochisorii, e mai biner?cu tine am mai reusit sa comunic mai mult, hihi, in nebunia aia.

anamica-cu toate ca n-am apucat sa pove, am vrut sa-ti spun ca tare mult ti-a crescut fetita, e o frumoasa, o adevarata domnisoara.

na, va las, mai vin eu pe aici.un weekend dragut va dorim.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANISORI!!!!!ALEX

pt mami si tati, sa va aduca numai bucurii

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

offf, nu-mi dau seama din poze, si stiu ca odata le-am vazut dar nu stiu.....una dintre fetite era cred ca intr-o rochita portocalie, micuta, inca nu umbla, cu ochii albastrii, si parul asa mai matasos.m-a topit, hihi....iar cealalta, e o blondina, piti s-a intersectat de cateva ori cu ea, cred ca tot in rochita sau fustita era.

Ioana-ce face Patrick?i-a fost pe plac careva dintre fetite? ca tare studia femeile, hihi

Mergi la inceput