Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

POZE PARTY

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

la toata lumea si ma bucur enorm ca am reusit sa va vad ,desi n am prea avut timp de povesti
ELENA mersi mult si de aseamenea multumim f mult pt cadourile cumparate pt toata trupa
GABI multumim pt ideea care ai avut o ,super ca ne am intalnit dar next time facem intalnire pt mamici si tatici
ANDREEA (ELADEEA) pt ca ai reusit sa strangi niste banuti ,sunt convinsa ca cel care i va primi se va bucura f mult

dupa ce am plecat ,am pus o pe Tiadris in masina si intr un minut a si adormit ,noroc ca stam aproape si si a mai continuat somicul acasa dar a trebuit so trezesc altfel isi dadea programul peste cap
i am dat sa pape supa de legume si altceva n a mai vrut
i am facut baitza,ne am jucat ,am dansat ,am cantat ,a urmat lapticu si acuma doarme ca un ingerash
si eu is tare obosita

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

ELENA superrrrrr pozele ,din pacate eu nu le pot descarca inca ,am ceva probleme la leptop ,sper ca pana luni sa se rezolve

si noi am primit un super cadou ,multumim mult ADA si bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

fetelor eu am pus pozele la garmada nu am selectat care is bune si care nu, sunt farnta si nu mai pot, am facut un efotrt sa le pun

va doresc o noapte calduroasa si linistita

sanantate bolnaviorilor si pt ammaicile si copilasi care au lipsit

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

ANI nu pot sa instalez programul :( imi arata ca are virusi
astept sa ma intalnesc cu tipul ce mi repara leptopul sa vad daca reuseste sa faca el ceva si sper ca va reusi
multum mult oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna seara si la noi!

Pe scurt? O zi minunata!!! Ma bucur din suflet ca am petrecut cateva clipe alaturi de cei mai frumosi si minunati copii si de mamicile lor! Totodata sper sa mai repetam experinta ca sa putem sa ne cunoastem mai bine!

Ne-a mai trecut roseata de la ochisor! Sper ca pana maine sa fie totul ok!

Elenutza – multumim de cadou! Deja il “folosim” la greu! Multumim inca o data si pentru cadourile date la toti si pentru pozele superbe!

Am vrut sa va intreb insa am uitat… La copii peste 1 an de cate ori le mai sterilizati bibe? De la ce varsta se poate folosi perna???

Si cel mai important amanunt care mi-a scapat… Sala a trebuit platita????

Alex - mi-au placut la nebunie sprancenele tale! Unde anume ti le-ai facut ca ma bate si pe mine gandul....

O seara cat mai placuta tuturor! A fost o zi plina!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma bucur ca ne/am reintalnit si ca am cunoscut si noi mamici.
nu va mai enumar, ca nu uit pe careva!
bine ca intr/un final au mai aparut si ceva tatici, ca al meu tot ma bombanea..na, vezi..sunt singur aci, nu e nici un tatic, desi eu il asigurasem ca vor mai fi..oops..
noi suntem franti tati si stefan dorm deja. cu totii am si rasfoit cartulia, am pus magnetii la locul lor, Stefan de asemenea :).
cred ca toti ne/au facut figuri azi cu somnul, pana la urma, cum necum, au rezistat.
eladea, super ca s/au adunat ceva banuti.sa ii dam cuiva care are mai mare nevoie de ei.
lore, iti sta super cu noua tunsoare!cum de te/ai hotarat sa il tai asa de scurt?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetele, fetele, ce frumoasa petrecere! Pacat ca a trecut asa repede, pacat ca nu am putut povesti mai multe, dar frumos...Copiii s-au simtit excelent, asa dulci erau, iar mamicile una si una. Eu, trebuie sa recunosc cu rusine ca nu am cunoscut pe toata lumeaDE aceea, ar trebui sa ne vedem mai des, dar si in alta formula, ca asa cu piticii dupa noi nici nu putem respira, daramite socializa!

Noi dupa petrecere am fost invitate de tati la Valahia si am papat un pastrav la gratar, Sara de la atata oboseala nu a prea mai vrut sa pape. Sau de la pufuletii devorati anterior cu partenerii de joaca.Ce succes a avut punga de pufuleti!

Elena, noroc cu tine si pozele tale frumoase, ca eu tare putine poze am, maine le pun ca acum nu vad de oboseala...Multumim si de surpriza frumoasa!

Co, ai mai salvat onoarea mea cu pozele

Andreea, e o suma si ar fi frumos sa ajutam un sufletel nevinovat!

Alex, Sara adora carticelele, le ochisem si eu si intentionam sa i le iau de mos

Anca, multumesc de ajutorul cu Sara, cu tombola si curatenia de dupa

Oana, noi nu mai steriliam bibele decat cand imi amintesc, iar pernuta folosim de vro 3 luni.Ma bucur ca e mai bine cu ochisorul papusica.

Si noi tot un joc magnetic cu animale domestice si salbatice am luat, Sara il adora, nu stiu cine l-a nimerit, dar sper sa placa copilasului!Vi-l recomand!

Maine avem peterecerea cu prietenii! Pentru ziua lui mami, desigur!

Va pup cu drag! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hehehe..si eu ma gandeam la cartulia cu magneti cadou de mos Nicolae..dar acum ma voi reorienta ;)..dar neaparat vor fi portocale..
am ramas asa, cu nostalgie din copilarie ca mancam portocale la sarbatorile de iarna...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

am intrat sa va spun si eu ca a fost super la petrecere...ne-am simtit f bine,pacat ca n-am avut timp sa ne cunoastem cu unele,sa discutam cu altele....la alte intalniri..ce ziceti in preajma craciunului cu un mos?ca n-a raspuns nimeni

ancab multumim de cadou

ioana13 multumesc de cd..sincer eu am si uitat de el

si sa speram ca vor intra pe forum si fetele care-au fost si nu erau pe forum.

sara a fost si ea rupta,la 9 am pus-o in pat,dar a adormit numa la 10 si 10..oricum premiera pt ea...

sunteti niste dragute toate si niste scumpi toti copilasii..somnic usor la toata lumea

ioana...mami de sara

Mergi la inceput