Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 18
antoni spune:
Anca-mersi.
am nascut cu muresan dar n-am fost la el la cabi ca eu trebuia sa nasc cu cruciat
eladea2005 spune:
e ca un facut... al meu doarme...
cand trebuie sa mergem undeva asa face intotdeauna...![]()
incerc sa fac zgomot, sa-l trezesc... eu sunt gata, doar sa-l imbrac, ne urcam in taxi si venim!!!!!!!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anamica spune:
Salutari,
Eu acuma fug de la serviciu, trec pe acasa o iau pe Ana si venim!!!!!!
pupilici,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
vad ca sunt prima la scris impresii de dupa...![]()
imi pare tare bine ca v-am vazut, dar imi pare rau ca n-am apucat sa va cunosc pe toate si pe toti prichindeii... si bineinteles ca n-am avut timp sa povestim, darrr...pentru asta exista forumul DC!!!!!!!!
am vazut copii frumosi, dulci si mamici tinere si frumoase...din pacate, asa cum ziceam, daor pe unele le-am recunoscut... la fel si pe copilasi...
speram sa ne mai vedem, noi ne-am simtit bine...

Bravo fetele, am reusit sa strangem 4oo RON!!! Eu zic ca ar fi bine sa propunem niste cazuri si sa alegem apoi unul din ele in functie de gravitate si urgenta... asta e parerea mea... cum ziceti si voi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png![]()
Ioana13 spune:
Patrick a flamimzit bine
a mincat un iaurt si inca putin din al doilea cu ceva corn.... Acum e la baita, revin
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
salutare fetelor
am ajuns si noi acasa in cele din urma ![]()
am facut si o tura de sophing, deoarece tati merge dimineata la micro revelion si vine doar duminika si eram pe rosu cu lapticu
frumoasa petrecere, multumim GABY pt initiativa 

am intalnit multe mamici noi si copilasi super draguti
magda scuze k te-am botezat ![]()

andreea eu eram ceam mai inalta acolo sigur ma recunosti aucm din descriere , si aveam o bluza neagra
felicitari javascript:insertsmilie('
')pt cheta , totusi ii o suma frumusica , sa cautam fiecare cate un copilas care are nevoie si apoi vom hotara la comun acord 
ani imi cer mii de scuze k am uitat carticica acasa
insa am avut mare bagaj
o sa vb si ti-o dau cumva
anca,soanso ms k m-ai scos din incurcatura cu bani 
acuma se descarca pozele si le pun, mai ales pt icne nu a fost sa ne vada cu toate k sunt epuizata![]()
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
magdutza24 spune:
Acum am ajuns si noi acasa si al meu pui a picat rapus abia abia am putut sa i dau sa manance ceva si acum doarme si sper sa doarma pana dimineata.
ma bucur ca v am vazut si sper sa facem din ce in ce mai des intalniri de genul ptrca piticii se simt bine impreuna.
Andreea mami Eric si eu sper ca ai nostri copilasi sa fie prieteni(mai ales ca seamana si lumea ii confunda)

Va pup pe toate si abia astept sa vad poze ptr ca noi nu am avut aparatul la noi
Somnic usor
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
elenuta23 spune:
am uitat sa va spunem ce am primit ![]()
un puzzle magnetic cu animale , binenteles preferatele lui Drgaos si o masinuta, e atre incantat de achizitie cu toate k mai are puzzle magnetic cu animalute
iar acdoul a fost de la Ioana, mami de sara 
ioana, mamai de sara multumim de cadou si pt ceai ![]()

stai linistita nu iti face griji pt Dragos k se intampla la oricare
, are amintire de la party o vanataie pe obraz , pun poza imediat cu rosata din obrajor
alex am uitat sa iit spun ce bine iti sta cu nol look la sprancene, a fost mare zarva si nu am apukat 
ioana multumim pt cd 

l0am pus pe nazdravan la culkare , azi o fost o zi ghinionista pt el, numai cazaturi si lovituri cu multe semne , se mai intampla ![]()
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
dariandra spune:
MULTUMIM MULT (SI PE ACEASTA CALE) PENTRU CADOU, IOANEI SI NU IN ULTIMUL RAND MICUTULUI PATRICK.
DARIA E TARE INCANTATA DE ACEASTA AMINTIRE FRUMOASA;
INCERC SA DESCARC SI EU FOTOGRAFIILE CAT MAI REPEDE.
O NOAPTE FRUMOASA SI VISE CAT MAI PLACUTE INGERASILOR!