Gravidutze si mamici de Cluj - 100 - LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna si de la noi!

Noi mergem astazi de dupa-amiaza la vaccin! Sper sa fim ok pe maine!

Asteptam cu mare drag sa ne vedem maine!

O zi minunata!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

multumesc de sfaturile legate de laptele praf...doar noaptea mai papa tzitzi, asa putina cum e. doamne ce rau imi pare! era singura lui alinare cand il dureau dintisorii sau cand nu putea dormi...azi de dimineata era asa de nedumerit ca nu mai vine lapte...a tot tras saracul..nu si-a dat seama ca tot el il mancase cu cateva ore inainte.
asta e..acum are si nasucul infundat..toate odata.

nu mai continui ca dau in depresie.

salutari tuturor...distractie frumoasa maine.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gata si cadouasul de la noi.
al nostru e pe baza de baterii si eu i le/am si pus, sa fie utilizabil maine. deci, sa stiti ca e nou, nu e folosit.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

Gabi [red][size=4]LA MULTI ANI! si mai ales CU SANATATE![/size]

Noi nu vom veni maine . Imi pare tare rau, dar irina e pe antibiotic. Si eu sunt la fel de bocna. Bine ca am asteptat atata timp ziua de maine degeaba

In fine, mami_alexia, stiu ca m-ai intrebat de raceli. Irina a facut destule si ea de la cresa, dar n-avem ce face, asta e. Asta e prima care necesita antibiotic. Ma enerveaza la culme ca nu is in stare sa gasesc o bona!!!!!

Velena, ce bine ca ai mai dat pe la noi! lasa ca a fi bine si cu laptele praf, nu te depresiva. Oricum trebuia intarcat pana la urma, mai bine asa de la sine, treptat decat mai incolo, brusc. Instructiunile cu pastratul laptelui praf is scrise pe cutie. In general mai mult de 30 min nu e bine sa-l pastrezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabi-La multi ani si tot ce-ti doresti, sa fi fericita si iubita!

dpop-tare rau imi pare ca sunteti bolnavioare.Lasa, cu antibioticul nu e chiar asa o tragedie, asta e, daca trebe, trebe.

stiu ca suna groaznic dar chiar nu stiu unde vine big-ul,sincer nici pizzeria de care ziceti.sper sa ma descurc.

nici noi nu vom putea sta pana la sfarsit ca trebe sa mai mergem la ziua de nastere a lui socru meu, dar venim cu siguranta.abia astept sa vad atatea mamici si bebiti la un loc, hihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Monica, si cum, unde sa merg sa facem aerosoli? Mi se pare exagerat, as cere si parerea altui dr dar nu stiu cui...Nici n-as vrea sa fac dupa capul meu si sa dam in pneumonie.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Adriana , eu am fost cu Ionut la dr. Campean Dana pe str. Mehedinti, face si aerosoli la cabinet. Noi suntem foarte multumiti.

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Meli, Bigul e cladirea mare de pe colt, vizavi de cabinetul dr. Muresan. Nu prea poti sa il ratezi.

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Dianatare rau imi pare ca nu ajungeti:( mi-era dor sa va vad:)sper data viitoare sa fiti in forma

Fetelor, eu as zice ca totusi sa nu lasam tombola atat de tarziu, ma gandesc ca dureaza un pic pana fiecare isi ia cadoul etc. As propune 17.30. Intalnirea e fixata pe 16.30 asa ca eu zic ca o sa ajungem intr-o ora cumva...cu atat mai mult cu cat nu vad cum vor rezista copilasii care vin pe 16.30 pana la 19. o sa ziceti ca tot aia e o jumatate de ora...dar mai bine sa fim oragnizate pana la ora aia...cum doriti, dar dupa mine e tarziu la 18.00 cu atat mai mult cu cat deja s-au anuntat persoane care vor pleca mai repede...

O dupa masa placuta tuturor.

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Gabito la multi ani cu sanatate si fericire alturi de familie.
Adriana legat de aerosoli...dr iti indica sa faci nu de capul tau.De ex eu le faceam cu Adrenalina pe care nu ti-o da de la farmacie nunumai si numai cu reteta/Poti sa faci cu ser fiziologic sau apa sarata de cate ori crezi ca e nevoie fara a te duce la dr.
Eu la particular nu ma duceam ca e cam 5 lei sedinta care tine 1,2 minute plus un program nasol care nu era de nici o treaba .Mi-am cumparat aparat si gata treaba.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

bex-ai dreptate,asa zic si eu.acum, cum credeti si restul

Mergi la inceput