Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

fetelo,saru-mana mult pt incurajari!as fi vrut si eu la intalnire,da'.....
eu am spalat deja ce lucrusoare aveam,trebuie doar calcate,dar trebuie sa-i iau salopetutze ca are doar 4...azi ar trebui sa-mi ajunga si ce-am comandat pe buburuza si bebelusultau ca m-au sunat ieri...si cam atat...ce ma enerveaza statul asta degeaba ca o soparla inutila!!!!!!!!!

pt nas infundat v-am mai zis eu ,mai demult,incercati la farmacie sau la plafar sa gasiti picaturi pt inhalatii pe baza de eucalipt...sunt f bune,pe cuvant...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cadia tot asa mi-a zis si mie medicul, ca are margele. Maica-mea bineinteles ca a zis:"vezi mama, ti-am spus sa nu porti margele la gat ca asa se intampla". E drept, femeia mi-a zis, dar cine a ascultat-o...la cate superstitii am auzit...
Bee si au am senzatia asta ca merge mancarea in sus, dar mai ales seara.Cel putin aseara am crezut ca mor...
Ledi, ce frumosi sunteti si ce burtica frumoasa ai. Casa de piatraSA AVETI O VIATA CA IN POVESTI!!!
Naty dar de ce te intorci la serviciu din aprilie????Daca mi-ai mai spus o data imi cer scuze ca te intreb din nou....dar sunt uituca..

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Neatza fetelor.
Am pus cateva poze la semnatura.Abia azi am revenit si eu acasa...Va pup pe toate si va multumesc tuturor pt urari.
Mii de scuze,dar nu am citit ce ati scris intre timp.Mai revin,daca nu adorm,ca tare obositoare au fost zilele astea.

POZE CU NOI
Minunica mea
33+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 7 SAPT.

Ledi, ce poze superbe! Voi doi sunteti tare frumosi si indragostiti, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti 100 ani parte de iubire, sanatate si intelegere!

Mergi la inceput

Crisspy daca te incalzeste cu ceva am si eu o problema cu cabina de dus de ceva vreme. Se prelinge pe undevanimeni nu stie pe unde si se scurge la vecini. Nu ii dam de capat, a pus sotul meu o tona de silicon si degeaba....Partea cea mai naspa e ca nici nu gasim un instalator care sa ne rezolve.....la mine cum vine seara si facem dus, cum Mircea se enerveaza pe cabina (desi e un om exagerat de calm, dar cred ca nu o mai suporta nici el)

Draga Cami inseamna ca suntem pe aceeasi lungime de unda, ca si Mircea al meu tine post, de obicei il tin si eu dar acum mai calc stramb din cand in cand....Aseara am primit de la soacra-mea sarmale de post. O bunatate, cu ciuperci , orez, nuci, ceapa etc....AAAAAAAAAAAAAAAAAAA e dezlegare la peste azi????????Nu am stiut....super tare

Ariya nu te mai gandi ca stai degeaba, gandestete ca te odihnesti inainte de bebe , mai avem putin

29+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao,

Sunt o mamica de "clopotzel de ian-feb 2008" si am intrat sa o felicit pe Dalma pentru minune!
Prematurii sunt ce-i mai puternici! - si eu tot prematur am nascut (la 36 sapt, e-adevarat).

Sarcina si nastere usoarea, celorlalte gravidutze !

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nici nu v-am zis ca weekendul trecut cand am mers la mures, de frica sa nu nasc si bebele sa fie in fundul gol, i-am dus cu mine haine si chestii pt spital.

pe principiul daca ai umbrela nu ploua

33+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

sunt o mamica de ian-febr 2008 si am intrat sa urez bun venit micutei Dariuca de mami Dalma! pentru tine, bebe mic si Dumnezeu sa faca din tine o invingatoare!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Fetelor, abia acum am intrat pentru ca am dormit mai multisor azi. Nu am putut sa dorm azi noapte, am avut o insomnie de zile mari. Deocamdata ma simt bine, scurgerea deocamdata nu a mai aparut, dar azi dimineata si azi noapte am avut o senzatie asa ca la menstruatie in partea de jos a abdomenului. Daca ma intrebati pe mine, eu cred ca in 2 saptamani fatuca noastra va veni pe lume. Burtica mi s-a lasat, a ramas cam o palma intre sani si fata (pana acum ea imi statea pana sub sani de nu puteam sa respir), pot respira noaptea chiar daca stau pe spate (lucru care era imposibil pana acum), urinez extrem de des pentru ca simt presiune pe vezica. Dar acum, cine stie..numai Doamne Doamne poate stii cand va veni fatuca noastra pe lume. Daca observ acea scurgere si azi, maine dimineata ma voi duce la medic asa cum mi-a zis. Va tin la curent.

Justme 34+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Just, stai linistita in pat, noi iti tinem pumnii, dar lasa-ti numarul de telefon pe contul comun ca sa te putem suna.

29+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

just - asta inseamna ca de acuma stai locului in pat si te uiti la tv si dormi si cam atat ca altfel iei bataita de la noi. are cine sa te ajute prin casa?

33+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput